herkese günaydıııın hayırlı cumalar rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallaahhh
ekledim ya canım görmedin sen :)kızzz çabık ekle beni bakımm valla gücüme gidiyo dışlıyomusun beni sevmiyonuzmu
günaydın canlarım naıslsınız bakalım hayırlı cumalarrrrrrr rabbim ne muradımız varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhhh
ya kızlar 1 hafta oldu adet bitmedi hala
bide dr. bana yazdığı aşılama ilaçları yazıyorum buzluktakini bilmiyorum
Ovitrelle 250 mg
Gonal-f 450 IU/0.75 ml 2 kutu verdi
günaydın kızlar hayırlı cumalarhayırlı cumalara herkeseeee
kahvaltı yaptım geldimNerdesiniz kızlar hazır hastane sessizken sohbet edelim özledim sizleriiii
ekledim ya canım görmedin sen :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar
sedefo gonalf ilacını tüp bebek tedavisinde kullanmıştık bizde..yumurta geliştirici iğne..ovitrellede çatlatma iğnesi .. buzluktaki ilacını çok merak ettim ama :44:
inşallah şifa olur sana canım benimm
kahvaltı yaptım geldim
afiyet olsun kuzummmmm
yani iyi ilaç mı verdi nurcanımmmm buzluktakini bende merak ediyorum adamlar sarmış sarmalamış buz koymuşlar tekrar sarıp sarmalamış çıkarmadan direk buzluğa koy dedi eczacı öyle olunca poşetini dahi çıkarmadım
iyi tabii canımm ilaçların ..o ilaçlar yımırtalmanı sağlıycak :)
ayyyyy nurcanım bebege bayıldım yanaklarını sıkasım geldi kızzz sanki bu bebek bana benziyo bayıldım teşşekkürler şu bebege bakıyım bol bol onun gibi güzel saglıklı bi ogluşum olsun ALLAH nasip etisn
ayyy facede bi oyuna manyak sardım yaa can bitince ayar oluyorum ama,gözlerim pörtliycek yakında ekrana bakmaktan
hayırlı cumalar
rabbim gönnümün muradını hakkımda hayırlı eyle
hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle AMİN
lokumda uyanmadı gitti uaynsada evi spürsem,malum yolculuk var bugün evimi temiz bırakayım toce güzel güzel batırsın diye.toplana toplana bitiremed,m benim 3 parça lokumun 300 parça
bende bir oyuna taktımmı takıyorum :) gece uykularım bölünüyor en iyisi hiç oynamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?