Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızzz çabık ekle beni bakımm valla gücüme gidiyo dışlıyomusun beni sevmiyonuzmu

günaydın canlarım naıslsınız bakalım hayırlı cumalarrrrrrr rabbim ne muradımız varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhhh
ya kızlar 1 hafta oldu adet bitmedi hala
bide dr. bana yazdığı aşılama ilaçları yazıyorum buzluktakini bilmiyorum
Ovitrelle 250 mg
Gonal-f 450 IU/0.75 ml 2 kutu verdi

kızzz çabık ekle beni bakımm valla gücüme gidiyo dışlıyomusun beni sevmiyonuzmu
ekledim ya canım görmedin sen :)

hayırlı cumalara herkeseeee
günaydın kızlar hayırlı cumalar
sedefo gonalf ilacını tüp bebek tedavisinde kullanmıştık bizde..yumurta geliştirici iğne..ovitrellede çatlatma iğnesi .. buzluktaki ilacını çok merak ettim ama :44:
inşallah şifa olur sana canım benimm

Nerdesiniz kızlar hazır hastane sessizken sohbet edelim özledim sizleriiii
kahvaltı yaptım geldim

Son düzenleme:

afiyet olsun kuzummmmm
yani iyi ilaç mı verdi nurcanımmmm buzluktakini bende merak ediyorum adamlar sarmış sarmalamış buz koymuşlar tekrar sarıp sarmalamış çıkarmadan direk buzluğa koy dedi eczacı öyle olunca poşetini dahi çıkarmadım

iyi tabii canımm ilaçların ..o ilaçlar yımırtlamanı sağlıycak :)

Son düzenleme:
ayyyyy nurcanım bebege bayıldım yanaklarını sıkasım geldi kızzz sanki bu bebek bana benziyo bayıldım teşşekkürler şu bebege bakıyım bol bol onun gibi güzel saglıklı bi ogluşum olsun ALLAH nasip etisn

ayyy facede bi oyuna manyak sardım yaa can bitince ayar oluyorum ama,gözlerim pörtliycek yakında ekrana bakmaktan

Allah gönlüne göre versin inşallah

lokumda uyanmadı gitti uaynsada evi spürsem,malum yolculuk var bugün evimi temiz bırakayım toce güzel güzel batırsın diye.toplana toplana bitiremed,m benim 3 parça lokumun 300 parça

bugün efkarlıyım sanırım :)

[video=youtube;P3UYmIQ14UU]http://www.youtube.com/watch?v=P3UYmIQ14UU&feature=related[/video]

lokumda uyanmadı gitti uaynsada evi spürsem,malum yolculuk var bugün evimi temiz bırakayım toce güzel güzel batırsın diye.toplana toplana bitiremed,m benim 3 parça lokumun 300 parça

uyusunda uyusunn ,,uyusnda büyüsünn annesi :)

ben snein yerinde olsam hiç süpürmem valla geldiğinde her yer batmış bir şekilde olacak zaten:)

bende bir oyuna taktımmı takıyorum :) gece uykularım bölünüyor en iyisi hiç oynamamak

taktım bikere kurtulamıyorum aaaaaa,candy rush saga diye bir oyun oynayın çok zevkli bejeveld türevi b,şey ben u tür oyunları çok seviyorum aha haaaa,çitos tocene söyle tedavi sürecinde seni üzmesin insan çok etkileniyor.bizim anten beni çok üzmüştü mikrop tabi ona giren çıkan yok olan hatunlara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…