Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

uyusunda uyusunn ,,uyusnda büyüsünn annesi :)

ben snein yerinde olsam hiç süpürmem valla geldiğinde her yer batmış bir şekilde olacak zaten:)

bencede nurcik hiç yorma kendini çünkü güzel yere gidiyorsun gelince bol bol temizlersin ama içine sinmiyor insanın iştee
ya bendee mutfak dolaplarımı sile sile hasta oldum ne oldu biliyormusunuz sildim geçen hafta tertemiz ohh mis gibi dedim dolap elimde kaldı annemler şok oldu nasıl becerdin diyee valla dolaplara acıdım

uyusunda uyusunn ,,uyusnda büyüsünn annesi :)

ben snein yerinde olsam hiç süpürmem valla geldiğinde her yer batmış bir şekilde olacak zaten:)

orası kesin kural zaten ama napıyım içim rahat etmiyor be yurcanım az bişe yapıyım toce gelene kadar.

bugün efkarlıyım sanırım :)

[video=youtube;P3UYmIQ14UU]http://www.youtube.com/watch?v=P3UYmIQ14UU&feature=related[/video]

ay bende bazı efkarlanıyorum hatta geçen foxda yer gök aşk varya orda ezginin günlüğünün bir parçasıydı sanırım ah bayıldım bayıldım

amannn sedefooo dinleme böyle şarkılarr içini hüzün kaplamasınn canım benimm

canım benim biraz rahatlattı ama dinlemem tamam canım benimmmm

ya aslında üzmüyor ama ne bileyim ben mi abartıyorum bazen böyle içime hüzün kaplıyor dün gece çok ağladım içiim yanıyor ama ne çaree dediğin gibi olan bize oluyor başka hiç kimseye olmuyor

yaa sorma onların şarkıları süper kızdaki ses muhteşem bana göre

canını çıkarmışsın resmen dolabın :)))

bende açayım başhekimle kop kop yaparız puhaaa

ayyy kıyamam sana duygusal böcük,içlendin mi seeen.hamile kaldın mı iyice sulugöz olursun sen kesin.sulugöz tahire seniii.gül bakıyım bak ne güzel mis gibi yaz geliyor seninde allahın izniyle 2013 model bi minnakın olacak ,pozitif düşünüyoruz taaam mı ballıçem

biliyormusun minnak kociş evde bana minnakım nerdesin diye sesleniyor bundan sonra sen benim minnakımsıın diyor o dedikçe aklıma siz geliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…