yurcaan çok sinirlenince kızını döver misin
oyyy nasıl döverim bennn onuuukızarım cezalandırırm amaaa ama dövemem benn yapamam böyle bir canilikk nerden geldi aklına şimdi bu :)sen dövermisn peki :26::26:
yok kıız dövmek derken totişine pıt pıt,sende olayı ne hale getirdin ha felaket tellalıbiz gece resmen kavga ediyoruz ben baya büyük insan gibi sitem ediyorum söyleniyorum o homurdanıyor aha ha çok komik oluyor.sabah da sevişiyoruz sarmaşıyoruz,ben özür diliyorum gece için o da gülücükle affediyor benii
hoşgeldin ayşe hayırlı cumalarrr
hoş buldum nurcan
selam verdim hemen çıkmıştım kahvaltımı yaptım geldim
nurcan şarkılar için teşekkür ederim dinledim ben hepsini
afiyet olsun
yarın gidiyormusun doktora?
ben çok istiyorum gitmeyi eşimde işi garantiye alalım haftaya gidelim diyor
bizde dr.aramaya karar verdik biraz önce aradım amelyattaymış sonra tekrar arayacam artık o nederse
oyyy kocişinin minnakkıııı
aynen böyle düşün cnım tabiki olcak rabbim hiçbirimizin elini boş çevirmedi sadece beklemeyi sabretmeyi öğretiyor..
kocaman bir alkış sana sözümü geri alıyorum yurcanım çok edepli saygılı ,üsturuplu bir kızın olacak inallah,allah kabul etsin
ciddi mi aha haa demek minnak çitos oldun sende ha n3 güsseeel.minnaklar dolsun eviniz emiiii
aynen canım biraz sabırsızız sanırımmm
inşallahhhh dolup taşar heheeeeee minnaklarım kzuucuklarım benim diyecemm inşallahh
sedefom bu senin için gelsinn
beğeneceğini umuyorum
[video=youtube;mCd2ulKPhHU]http://www.youtube.com/watch?v=mCd2ulKPhHU[/video]
bayıldım nurcanım tam benlik nasıl bildin beğeneceğimiiiii
ayyy koptum yemin ederimm
REZİL topiğinden:))
birini daha yaziim.yeni evliydik.bi oteldeyiz.aşağıda restoranda ablamlar ve biz yemek yedik.sevdim seni bir kere müziği çalıyo.eşim çok içti.odaya çıkıyoruz.eniştem koluna girdi kocişimin yukarı çıkarmak için.yanımızdan bi kız geçti.benimkinin gözü kaydı.bende kızdım tabi.bişey demedim ama.kızdığımı anladı.bana döndü ve şöyle dedi.s..tim seni birkere başkasını s..emem.eniştem zor tuttu gülmemek için.ben yerin dibindeyim ama.bikaç gün küstüm kocişe ama kendisi hatırlamıyodu ne söylediğini.bizim rezillikler hep eniştenin yanında olur zaten.
ayyyyy o an başıma gelseydi ne yapardım diye düşündüm nurcik koptum vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?