Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah bu son kullanışın olur bu ilaçları hayırlı cumalarr herkese

ben geldim yaa elektrikler gitti sap gibi kaldım,neyseki çok bekletmeden geldi evi süpürdüm lokum bi tur çıldırdı emdi sızdı yine,ay inşallah yolda çıldırmazdaa uyur yoksa hoppala zıppala da yapamıyorum arabada

herkese hayirli cumalar canlarim umarim iyisinizdir ben pek iyi degilim midemi usutmusum gece surekli bulantim ve arkasindan malum olay sabah esim ise gidene kadar uyuyamadim o gittikten sonra uyuyup kalmisim bu saate kadar telden girdigim icin gecmisi pek okuyamadim insallah iyisinizdir hepinizi optum kendinize iyi

ayy inşallah istediğiniz gibi geçer yolculuğunuz canım bol bol oku kızına canım ağlamaz mızlanmaş inşallah kaç saat sürüyor

çitos ben buraya koyamıyorum ama şu paeçayı dinle hüsnü arkan hoşgeldin ben bayılırım çok nezih

hemen açayım kimse gelmeden ekleyeyim buraya merak ettim şimdi bak

GEÇMİŞ OOLSUN CANIM DİKKAT ET KENDİNEEE hayırlı cumalar canımmm

bu mu canımmm çok güzelmiş şimdi dinliyorummm

[video=youtube;rRnI7TZSvbg]http://www.youtube.com/watch?v=rRnI7TZSvbg&ob=av2n[/video]

Son düzenleme:
kızımmmm bu ne öldüm gülmekten tam komedisiniz valla

ayyyy kızz öldüm gülmekten komedi gibi valla alemsiniz

Bir gün bir rüya görsem
O rüyada sen gelsen
Neşeli olsa yüzün
Tatlı olsa sözün
Desen ki
Bak ANNE ben geldim
... Çokkk uzaklardan
Evet çok uzaklardan
Gel ki
Hasret olsun
Bulduğumda ellerin deysin ellerime
Kalbimdeki buzlar çözülsün
Dost ol
Hayatım ol
Evladım ol
Ben sana
Hoş geldin yavrum diyeyim
Ne olur bunlar rüya olmasın
Sen gerçek ol
Ne olur gerçekten gel..

canim,cok guzel bi siir.insallah su mubarek aylarda hamile kalirsin,cok yakinda bebeyine kavusursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…