ben olsam bir tane patlatırdım kendine gelirdii ozamann
Sedefom çıkıyorum ben canım belim ağrıdı dinleneyim azcık ..görüşürzz iyi bak kendinee öptümmm
günaydın canlarım naıslsınız bakalım hayırlı cumalarrrrrrr rabbim ne muradımız varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhhh
ya kızlar 1 hafta oldu adet bitmedi hala
bide dr. bana yazdığı aşılama ilaçları yazıyorum buzluktakini bilmiyorum
Ovitrelle 250 mg
Gonal-f 450 IU/0.75 ml 2 kutu verdi
inşallah bu son kullanışın olur bu ilaçları hayırlı cumalarr herkese
ben geldim yaa elektrikler gitti sap gibi kaldım,neyseki çok bekletmeden geldi evi süpürdüm lokum bi tur çıldırdı emdi sızdı yine,ay inşallah yolda çıldırmazdaa uyur yoksa hoppala zıppala da yapamıyorum arabada
çitos ben buraya koyamıyorum ama şu paeçayı dinle hüsnü arkan hoşgeldin ben bayılırım çok nezih
herkese hayirli cumalar canlarim umarim iyisinizdir ben pek iyi degilim midemi usutmusum gece surekli bulantim ve arkasindan malum olay sabah esim ise gidene kadar uyuyamadim o gittikten sonra uyuyup kalmisim bu saate kadar telden girdigim icin gecmisi pek okuyamadim insallah iyisinizdir hepinizi optum kendinize iyi
kızımmmm bu ne öldüm gülmekten tam komedisiniz vallaayyy koptum yemin ederimm
REZİL topiğinden:))
birini daha yaziim.yeni evliydik.bi oteldeyiz.aşağıda restoranda ablamlar ve biz yemek yedik.sevdim seni bir kere müziği çalıyo.eşim çok içti.odaya çıkıyoruz.eniştem koluna girdi kocişimin yukarı çıkarmak için.yanımızdan bi kız geçti.benimkinin gözü kaydı.bende kızdım tabi.bişey demedim ama.kızdığımı anladı.bana döndü ve şöyle dedi.s..tim seni birkere başkasını s..emem.eniştem zor tuttu gülmemek için.ben yerin dibindeyim ama.bikaç gün küstüm kocişe ama kendisi hatırlamıyodu ne söylediğini.bizim rezillikler hep eniştenin yanında olur zaten.
ayyy koptum yemin ederimm
REZİL topiğinden:))
birini daha yaziim.yeni evliydik.bi oteldeyiz.aşağıda restoranda ablamlar ve biz yemek yedik.sevdim seni bir kere müziği çalıyo.eşim çok içti.odaya çıkıyoruz.eniştem koluna girdi kocişimin yukarı çıkarmak için.yanımızdan bi kız geçti.benimkinin gözü kaydı.bende kızdım tabi.bişey demedim ama.kızdığımı anladı.bana döndü ve şöyle dedi.s..tim seni birkere başkasını s..emem.eniştem zor tuttu gülmemek için.ben yerin dibindeyim ama.bikaç gün küstüm kocişe ama kendisi hatırlamıyodu ne söylediğini.bizim rezillikler hep eniştenin yanında olur zaten.
selam kızlar hayırlı cumalar
Bir gün bir rüya görsem
O rüyada sen gelsen
Neşeli olsa yüzün
Tatlı olsa sözün
Desen ki
Bak ANNE ben geldim
... Çokkk uzaklardan
Evet çok uzaklardan
Gel ki
Hasret olsun
Bulduğumda ellerin deysin ellerime
Kalbimdeki buzlar çözülsün
Dost ol
Hayatım ol
Evladım ol
Ben sana
Hoş geldin yavrum diyeyim
Ne olur bunlar rüya olmasın
Sen gerçek ol
Ne olur gerçekten gel..
günaydınnnnn millett amma kimse yokkkkkkkk
günaydınnn ben varımmmmmm
hadi bugün benim şeker yüklemem var erkenden kalktım sana ne ooluyooo
işte onu bende bilmiyorum yaaaa saat kaçta gidicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?