canim,cok guzel bi siir.insallah su mubarek aylarda hamile kalirsin,cok yakinda bebeyine kavusursun insallah.
hemen şimdi gidiyorum ..kayınpeder aradı hazıursan alıyorum seni dedii görüşürüzz
günaydınnn ben varımmmmmm
hadi bugün benim şeker yüklemem var erkenden kalktım sana ne ooluyooo
selam kızlar nasılsınız bakalım benim pc bakımda format atılıyo o yüzden giremiyorum
sevdamce ve nurcik hastane detaylarınızı bana yazarmısınız benim kontör mafiş
ne kadar sessiz kalmış burası
ALLAHTAN UMUT KASİLMEZMİŞŞŞ AMA BENİM HİÇUMUDUM YOKK AMA YİNEDE inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydınnn kızlarrrr
yeter umdunu sakın yitirme Rabbim hiç ummadğın bir anda göbüşüne kondurur meleğini ,Allah büyük canım
sevo bizim kontrol iyi geçti geçmesine ama minik prenesimin yüzünü göremedik
doktor amcası baktı dedikii sizinki öğle namazına durmuş bile çok güldükgörsen Allahımım dedim şuna bak
kafasını, ellerini, dizlerini resmen secde poziysonuna almış öylece duruyordu meleğim
doktor epey bir uğraştı bekledi ama o halinden menun hiç oralı olmadı o poziyonunu hiç bozmadıvalla kalp atışlarını duymasam korkardım bişey oldu diye
sağlığı gayet yerindeydi gelişimide iyi dedi 398 gr olmuş Nazar yanlız şey dedi doktor ensesinde hafif ödem var ama önemli değil dedi e be adam madem önmli değil neden söylüyorsunda içime kurt düşürüyorsun yinede
haftaya detaylı ultrason istedi kendisi bakmıyor daha doğrusu hiç bir kadındoğum doktoru bakmaz dedi :44:radyoloji uzamnına yönlendirdi bizi aradık sorduk fiyat almak için 200 tl bakıyormuşyuhh dedimm
hafta sonu eşimin sıvada görevi olabilir eğer giderse hafta içi gidecez ayrıntılıyada yapmazsak içimizde kalacak en azından şu ensedeki ödemei daha net görür:26:
dün şeker yüklemeside iyi çıkmadı 147 çıktı ..doktor yükske çıkmış dedi 2 hafta sonra tekrar bakalım deyip eve gönderdibenden haberler bu kadar ssz
bir silkelenip kendimize gelmeliyiz demi ama
işte uykun varsa kaçsın diye ekledimanammmmmmmmmmm adaşşş bunee kıssss gözlerim yerinden fırlıyacakkkkkk
işte uykun varsa kaçsın diye ekledim
ohh ohh ellerime sağlık iyiki eklemişim o zamankaçtıı kaçtı 1 grm bile kalmadıı
ohh ohh ellerime sağlık iyiki eklemişim o zamanama ben bi çay içicem uykusuzluktan değil alışkanlıktan seversen gel beraber içelim adaşım canım
sağol canım ama sende süt iç meyve suyu iç sanada şimdiden afiyet olsun bebişine de sanada yarasınyok şekerim ben çay sevmemmm sana afiyet olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?