sağol canım ama sende süt iç meyve suyu iç sanada şimdiden afiyet olsun bebişine de sanada yarasın
canım benimm yaaaa nasılsevindim bilemezsin birisi yapsada yesem modundayımmmm
aaaaaasaol cnm ama ben daha kahvaltı bile yapmadımm: 27: onu bi halletsem iyi olacakk
günaydın canımmmm nasılsıngünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Eki Görüntüle 437244 Eki Görüntüle 437242 Eki Görüntüle 437244 Eki Görüntüle 437242 Eki Görüntüle 437244 Eki Görüntüle 437242 Eki Görüntüle 437244 Eki Görüntüle 437242 Eki Görüntüle 437244 Eki Görüntüle 437242 Eki Görüntüle 437244 Eki Görüntüle 437242
haklısın adaşım içim içimide yiyo ne yalan söyliyeyim ama cnmda istemiyo yaaaa12 de eşim gelecek onunla atıştırırım diyorummmaaaaaaihmal etme hemen koş canım artık iki canlısın fazla aç kalmamalısın içerde çocuğu bağırtma
[video=youtube;1gMnYI3Hswk]http://www.youtube.com/watch?v=1gMnYI3Hswk&feature=related[/video]
gel bebeğim ben sana daha neler yaparımmmmmm
tamam ama kendi hakkını kocişinle beraber yersin ama bebişin hakkı için bir iki lokma olsun atıştırhaklısın adaşım içim içimide yiyo ne yalan söyliyeyim ama cnmda istemiyo yaaaa12 de eşim gelecek onunla atıştırırım diyorummm
saolll cnmm hmn geliyorummm
tamam ama kendi hakkını kocişinle beraber yersin ama bebişin hakkı için bir iki lokma olsun atıştır
son sayfaya gelemiyorummm ama zor ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?