canım şimdi iyileşmiş kkkuzum bir ara banada olmuştu be çözemedim kazene yazdımmm kazen bana şöyle dediii ----------- sayfa düzeni ilealakalı sen profilden sayfa düzenini değiştimişsin ondan olmuş demişti(ben bir sefer daha çok mesaj görebilmek içinn bir değişiklik yapmıştımmm )belki seninkide böyledir:26::26::26:
canım şimdi iyileşmiş kkgeldim şükür son sayfaya valla ben profil ayarlarımla oynamadım ama :44: kk dan başka topiklerde de okudum son sayfaya gidemeyenler bayağı olmuş :26: neyse geçti gitti sağol canımcığım
son sayfaya ilk geçtiğimde bendede öyle olmuştu bir önceki sayfaya geçememiştim ama şimdi geçebiliyommşükürlerr olsun bendee geçebildim son sayfaya ama bi önceki sayfaya hala geçemiyorum
son sayfaya ilk geçtiğimde bendede öyle olmuştu bir önceki sayfaya geçememiştim ama şimdi geçebiliyommsende bekle süren dolmamış demekki geçersin canımmm
aynen yaaaa sinir küpü oldum çıktımmyaa varyaa böyle oluncaa çok sinirleniyorum kaç defa pc yi kapatıp açtım yok yok yokkkk
canım özele gidiyorum detaylıda yine özelde olacak devlet hastanesinde yapılıyormuş dün doğumevine gittim orda bakılırsa orda baktırayım dedim ama yokmuş onlarda özele gönderiyrmuşKedersizim yaa neden detaylı ultrasona o kaaa para istiyorlar :26:peki kadın doğumcuya gittiğinde giriş yaptırıyorsun değil mi peki dr un onay kağıdıyla yönlendirse yaa bende detaylı ultrason yaptırdım ama extra para ödemedim ( genel cerraha gitmiştim fmf hastalığım dan şüphelensede kan, idrar ve detaylı ultrason istemişti ) diğer hastaneleri araştır bi bebişinin ensedeki ödeme takılma bile hakikaten yaa madem önemsiz bişi lafını bile anma hem dr un bilmiyor mu ki özlemle bebişini beklediğini neyse canım geçmiş olsun inşş şekerin çok yükselmemiştir normale iner inşallah
kızlar nasılsınız
hay allah seni anne ede emiii çok güldümm
bir silkelenip kendimize gelmeliyiz demi ama
ya şu doktorların şu durumlarından nefret ediyorumm neymiş ödem varmış ama önemsizmişşş eee önemsizseee neden söylersinde anneyi tereddütte sokrarsın nurcik boşverr sakın düşünme azıcık önemli bişey olsaaa söylerdiiii minik prensesin gayet saglıklı ve ekimdeee annişine merhaba diyecekkk
bir silkelenip kendimize gelmeliyiz demi ama
slmmm topiğin güzel bayanlarıııınabersiniz napıyonuzz bakkeeeem
nurcanımm doktordam manyamıdır nedir hem önemsiz demiş hemde sana söylemiş kuşkulanman normal cnm benim korkma bitaneeemmm allahın izniyle hiç bişey çıkmazz minik prensesin yerinde rahattır maşşallahh
şekerinde biraz yüksek çıkmış geçmiş olsun allahım beterinden esirgesindikkat et cnmm
günaydınnn kızlarrrr
yeter umdunu sakın yitirme Rabbim hiç ummadğın bir anda göbüşüne kondurur meleğini ,Allah büyük canım
sevo bizim kontrol iyi geçti geçmesine ama minik prenesimin yüzünü göremedik
doktor amcası baktı dedikii sizinki öğle namazına durmuş bile çok güldükgörsen Allahımım dedim şuna bak
kafasını, ellerini, dizlerini resmen secde poziysonuna almış öylece duruyordu meleğim
doktor epey bir uğraştı bekledi ama o halinden menun hiç oralı olmadı o poziyonunu hiç bozmadıvalla kalp atışlarını duymasam korkardım bişey oldu diye
sağlığı gayet yerindeydi gelişimide iyi dedi 398 gr olmuş Nazar yanlız şey dedi doktor ensesinde hafif ödem var ama önemli değil dedi e be adam madem önmli değil neden söylüyorsunda içime kurt düşürüyorsun yinede
haftaya detaylı ultrason istedi kendisi bakmıyor daha doğrusu hiç bir kadındoğum doktoru bakmaz dedi :44:radyoloji uzamnına yönlendirdi bizi aradık sorduk fiyat almak için 200 tl bakıyormuşyuhh dedimm
hafta sonu eşimin sıvada görevi olabilir eğer giderse hafta içi gidecez ayrıntılıyada yapmazsak içimizde kalacak en azından şu ensedeki ödemei daha net görür:26:
dün şeker yüklemeside iyi çıkmadı 147 çıktı ..doktor yükske çıkmış dedi 2 hafta sonra tekrar bakalım deyip eve gönderdibenden haberler bu kadar ssz
anladım canım evet benimki başka ultrasson ama detaylı ultrason diye geçiyordu adı :44: renkli değildi sanırım :26: neyse sağlık olsun Nurcikimcanım özele gidiyorum detaylıda yine özelde olacak devlet hastanesinde yapılıyormuş dün doğumevine gittim orda bakılırsa orda baktırayım dedim ama yokmuş onlarda özele gönderiyrmuş
senin başka ultrason olmasın canım? benim bahsettiğim 4 boyulu renkli doppler :44:
bu arada hastalığın ne alemde ilaçlar etki ediyor inşallah
hay allah seni anne ede emiii çok güldümm
evet keişke söylemeseydi önemsiz desede sonuçta ensede ödem var dedi ister istemez takılıyor kafama
İpeğim merhaba iyiyiz hamdolsun sen nasılsın , Ömercik nasılselam kızlar nasılsınız yeni haberler varmı herkesler iyimi
ablacımnasılsın? prensesinin iyi olmasına sevindimmaşşallahhhhşekerde ikinci üklemede çıkmaya biliyor ilk yüklemede genelde herkezin yüksek çıkabiliyormuş doktor bana öyle demişti.renkli ultrasonda valla biraz pahalı evet ben 350tl vermiştim.ama net olarak görüyorsun herşeyini ço güzel bi duygu biz eve gelip günerce o cd yi izledik eşimle ensesindekide doktor demişya önemli deil diye hem belki ense kemiğini ödem olarak görmüştür sıkma canını prensesimize ve kendine iyi bak öpüyorum ikinizide
sağol canım iyiym şükür.sen nasılsın.yaramaz kızın nasıl :)
inşallah çıkmaz 2.yüklemede canım bide şekerle diyetle uğraşmıyalım
renkli ultrasonun güzel yanıda net bir şekilde yüzünü bütün organlarını görmek ..sizin de çok pahalıymış canım ben 200e bile çok diyorum ama yapacak bişey yok bebişim için değer canı sağolsun
herkese günaydınlarrr bu aralar kimseden ses seda yok kuzuların sesizliğine dönmüş topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?