Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

*HAŞR SÜRESİ
Kırk gün kırkar defa okuyan her türlü muradına nail olur.

*NECM SÜRESİ:
Yirmibir defa okuyan her muradına nail olur.

*FETIH SÜRESİ:
Bu süreyi yedi defa okuyan kimse her müşkülünü halledip her muradına nail olur.

*DUHAN SÜRESİ:
Üç defa okuyan her dileğini elde eder.

*YASİN SÜRESİ:
Bu mübarek süreyi yetmiş defa okuyan her muradına nail olur.

*EN'AM SÜRESİ:
İstek ve dileğin olması için yedi defa okunur.

*KALEM SÜRESİ:
Şerden korunmak ve her murada nail olmak için yetmişbir defa okunmalı.

*İNFITAR SÜRESİ:
Her murada nail olmak yirmibir defa okunur.

*MUTAFFİFİN SÜRESİ:
Ağlayan çocuğu susturmak için beş defa okunur.

*İNŞİKAK SÜRESİ:
Doğumun kolay olması için yedi defa okunur.

*SAF SURESİ:
Aile içi huzursuzluğundan kurtulmak için yetmiş defa okunur.

*KEVSER SURESİ:
Yüz defa okuyan muradına nail olur. Resulu Ekremi rüyasında görür.

*KADIR SÜRESİ:
Her müşkülün hali için yirmibir defa okunur.

*İHLAS SÜRESİ:
Onbin defa okuyan her muradına nail olur.

canım şimdi iyileşmiş kk geldim şükür son sayfaya valla ben profil ayarlarımla oynamadım ama :44: kk dan başka topiklerde de okudum son sayfaya gidemeyenler bayağı olmuş :26: neyse geçti gitti sağol canımcığım

şükürlerr olsun bendee geçebildim son sayfaya ama bi önceki sayfaya hala geçemiyorum

şükürlerr olsun bendee geçebildim son sayfaya ama bi önceki sayfaya hala geçemiyorum
son sayfaya ilk geçtiğimde bendede öyle olmuştu bir önceki sayfaya geçememiştim ama şimdi geçebiliyomm sende bekle süren dolmamış demekki geçersin canımmm

son sayfaya ilk geçtiğimde bendede öyle olmuştu bir önceki sayfaya geçememiştim ama şimdi geçebiliyomm sende bekle süren dolmamış demekki geçersin canımmm

yaa varyaa böyle oluncaa çok sinirleniyorum kaç defa pc yi kapatıp açtım yok yok yokkkk

canım özele gidiyorum detaylıda yine özelde olacak devlet hastanesinde yapılıyormuş dün doğumevine gittim orda bakılırsa orda baktırayım dedim ama yokmuş onlarda özele gönderiyrmuş
senin başka ultrason olmasın canım? benim bahsettiğim 4 boyulu renkli doppler :44:
bu arada hastalığın ne alemde ilaçlar etki ediyor inşallah

bir silkelenip kendimize gelmeliyiz demi ama
hay allah seni anne ede emiii çok güldümm

evet keişke söylemeseydi önemsiz desede sonuçta ensede ödem var dedi ister istemez takılıyor kafama

slmmm topiğin güzel bayanlarıııı nabersiniz napıyonuzz bakkeeeem

nurcanımm doktordam manyamıdır nedir hem önemsiz demiş hemde sana söylemiş kuşkulanman normal cnm benim korkma bitaneeemmm allahın izniyle hiç bişey çıkmazz minik prensesin yerinde rahattır maşşallahh
şekerinde biraz yüksek çıkmış geçmiş olsun allahım beterinden esirgesin dikkat et cnmm

neyse ben çıkıyorum ezan oknuyo namazımı kılayıımmm kimsede yok zatennn kaçtımmm beeennn

neyse ben çıkıyorum ezan oknuyo namazımı kılayıımmm kimsede yok zatennn kaçtımmm beeennn

aynenn bu doktorlar durduk yere kaygılandırmayı çok severler
önemsiz olan bişeyi söylemesin ya ne olcak sanki
inşallah canım daha fazla yükselmezde diyetle falan uğraşmıyak bide

ablacımnasılsın? prensesinin iyi olmasına sevindimmaşşallahhhh şekerde ikinci üklemede çıkmaya biliyor ilk yüklemede genelde herkezin yüksek çıkabiliyormuş doktor bana öyle demişti.renkli ultrasonda valla biraz pahalı evet ben 350tl vermiştim.ama net olarak görüyorsun herşeyini ço güzel bi duygu biz eve gelip günerce o cd yi izledik eşimle ensesindekide doktor demişya önemli deil diye hem belki ense kemiğini ödem olarak görmüştür sıkma canını prensesimize ve kendine iyi bak öpüyorum ikinizide

anladım canım evet benimki başka ultrasson ama detaylı ultrason diye geçiyordu adı :44: renkli değildi sanırım :26: neyse sağlık olsun Nurcikim hehehe gülelim eğlenelim demi ama

selam kızlar nasılsınız yeni haberler varmı herkesler iyimi
İpeğim merhaba iyiyiz hamdolsun sen nasılsın , Ömercik nasıl en son ki haberimiz papatya_özmen (Ayşe ) hamiş haberin varmıydı bilmiyorum ama ekledim işte ne olur ne olmaz

Taş olup sustum
Taş olup sustum
Ruhum adını çağırdı
Son saati vuruyordum
Ömürde son zamanı
Kış olup dondum
Kalbim yine alev aldı
Ben ölümü soruyordum
Önümde aşk uzandı

İnsafa gel al yanına
Yaşıyorsam aşk sebebim
Durmadın yürüdün kanıma
Dön gel affettim
Yüreğim ağır ağrısına
Dayanırsam sen sebebim
Ödedim düşeni payına
Dön gel affettim

Sır olup kaldın
Nerde bulamam izini
Yokluğundan usandım
Ne olur duyur sesini

Bi dilek tuttum
Yıldızların ışığında
Sen diye diye avundum
Geldin rüyalarımda

sağol canım iyiym şükür.sen nasılsın.yaramaz kızın nasıl :)

inşallah çıkmaz 2.yüklemede canım bide şekerle diyetle uğraşmıyalım

renkli ultrasonun güzel yanıda net bir şekilde yüzünü bütün organlarını görmek ..sizin de çok pahalıymış canım ben 200e bile çok diyorum ama yapacak bişey yok bebişim için değer canı sağolsun

herkese günaydınlarrr bu aralar kimseden ses seda yok kuzuların sesizliğine dönmüş topik

günaayydııınnnn kocacığımın seni seviyorum mesajı ile başladım ben bugün güne sizler nasılsınız

ben burdayım nurcan sana da günaydın gerçi bu benim 2. kalkışım 5 te kalktım eşimle 5.30 dan 6.30 a kadar yürüdük sonra gene yattım

inşallahh şekerin iyi çıkar canım ayy ne güzel bi duygudur dimi nurcancım bebeğini görmek hem de renklide daha net görünüyolar allahımın bütün hamilelere kolay doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…