vayyyyyy vayyy vayyyyyyy aşka bak sennngünaayydııınnnn kocacığımın seni seviyorum mesajı ile başladım ben bugün günesizler nasılsınız
ben burdayım nurcan sana da günaydın gerçi bu benim 2. kalkışım 5 te kalktım eşimle 5.30 dan 6.30 a kadar yürüdük sonra gene yattım
inşallahh şekerin iyi çıkar canım ayy ne güzel bi duygudur dimi nurcancım bebeğini görmekhem de renklide daha net görünüyolar allahımın bütün hamilelere kolay doğumlar nasip etsin
slm millet nasılsınızzzzz benim kolum kalkmıyor yerinden oynatınca agrı oluyo oynatmıyınca bişey yok dün tetenoz aşımı oldum olmaz olasıcaa
slm millet nasılsınızzzzz benim kolum kalkmıyor yerinden oynatınca agrı oluyo oynatmıyınca bişey yok dün tetenoz aşımı oldum olmaz olasıcaa
saol cnmmmm inşallahhhhgeçmiş olsun geçer hemencecik inşallahhh
fatoşşş cızmıı oldunn sennn
ağrıyor canım benim 2 gün çok ağrımıştı uyuyamıyordum ağrıdan
saol cnmmmm inşallahhhh
evt nurcik cizz yaptılarr bana
ya aslında benim öyle agrım olmuyooo biyere degince hareket ettirince oluyooo gecedee biyere degmedikçe rahatça uyudum benimki seninki kadar zor geçmiyoo
valla benim çok ağrımıştı
uyku sırasında sağa sola çok dönerim ben döndükçe ağrıyla uyanıyordum
vayyyyyy vayyy vayyyyyyy aşka bak sennnAllah ömür boyu mutlu mesut etsin sizi en kısa zamanda aranızaa minik yaramazlarda girer inşallah
günaydın canımm ..bende saat 4te uyandım wcye kalktım sonraz ezanı bekledim namazı kılıp öyle yattım daha doğrusu yatmaya çalıştım saat 7de anca uykuya dalmışımdır 9da yine uyandım
inan allahtan varya sabah namazdan sonra aklıma geldiniz pınarla eşi yürüyüşe çıkmışlarmıdır diye vallahi billahi bak (bir ara yazmıştın bize, sabah erkenden yürüyüşe çıkıyoruz demiştin aklımda kalmış )
kızlar ben çıkıyorum gülben başladı spor yapacam biraz hadi hoşçakalın
öylesin öylesinben senden saglam çıktım nurcikkk
sağol canım inşallahhh eşimle aramıza bi tek bebeklerimiz girsin
ay gerçekten mi kısss evet çıkıyoruz canım ben çayı demleyip namazımı kılıyorum sonra eşime kaldırıyorum 10 tur atıyoruz yanii 5 km ama daha fazla yüremek istiyorum ben olmuyo çok yoruluyorum inşalah işe yarar da kilo verebiliriz demek ben geldim aklına canım benim
güle güle canım iyi izlemelerkızlar ben çıkıyorum gülben başladı spor yapacam biraz hadi hoşçakalın
ben çıkıyorum nurcikk abimi arıyacam gelsin alsın beni anneme götürsünnn
aaa teyzemlere gittim geldim hala gelen olmamışş topiğee:26::26::26::26::26:
nasılsın Çiğdem canım yaa aynen bende özledim günaydın bu aradagünaydın canlarım seviyorum siziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?