Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızz bune kuş tünegi gibi
hehehe hamiş yastığısıymış bu kız inşallah kullanmak nasip olur hepimize

tamam canım takılırız geceleri beraber
tamam canım inşallah :13:

ohh ne güzell yazın sizin oralar serin oluyor işte ne güzel
evet yaa evler kesin ve rahat serin kocişde diyo hep iyiki evlerimiz serin diye evet ama bende azcık sıcak istiyom işte bünyem istiyo biliyorsun soğuğa karşı hassasım

kızzzzzzzzzz izleme korkudan hotlucan valla piskopat programalrı ben hiççç izlemem kadın programlarınıda klasik müzik dinle bebeklere iyi geliyomuş

kızzzzzzzzzz izleme korkudan hotlucan valla piskopat programalrı ben hiççç izlemem kadın programlarınıda klasik müzik dinle bebeklere iyi geliyomuş

haklısınız kı8zlar izlememk daha iyi ..aslında bu programı pek izlemezdim hatta teyzem izleiği zaman kızardım izleme bu programları diye gel görki şimdi ben izliyorum :))

öffffffffffff nerdesinin hayalet gibin dolaşıyom çıkın ortaya kavaltıcı bulaşıkçı gelin hadiii sıkıldım geliyom gidiyom :95:

hepinizin hamiş haberimi aldığınızdaki yüz ifadesini az çok tahmin edebiliyorum

SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMM
ayşecik canım çok sevindim meleklerin geliyormuş tez zamanda kucaklarınıza alın inşallah canım
şifa bende sen gibiyim şu vucudum azıcık sıcakları görsn ama esk havası akşamları da sıcak olmaya başladı 3 gündür geceleri patiksiz yatıyorum ama yinede ayaklarıma battaniye sarıyorum
rüyamda ben asi ve birisi vardı sanırım şifaydıı 3müz hamileymişiz ama hamile haberimizi asiden alıyoruz çok sevinip şaşırıp birbirimize sarılıyorduk hayır olsun inşallah gerçekleştirir rabbim
sevom keşke esk de olsan da sana bi 1 aylık rapor ayarlasam
kamercim canım hoşgeldin neti bağlatmışınızz çok sevvindim paşalar nasıl halini çok merak ediyorum hepinizi merak ediyorum ama vaktim hiç yok
nurcanımmm yanıyor muşsun kıyamam sana allahım yardımcınız olsunnnn
sevdamce sen nasılsın canımm
yeterim eşin nasıl oldu
pınar ablacım sen nasılsın yeğenlerin glmiş ohhh güzel vakitler geçiriyorsunuzdur eminimmm
duru ablacım sen nasılsınnnnn paşa nasıll
unuttuğum varsa affınıza sığınırımmm hepinizi çok özledim ve seviyorum inan ki hepiniz aklımdasınız neler yappıyorsunuz diye merak ediyorum bide benim tedavi yaklaşıyor kızlar haberiniz olsunnn

öffffffffffff nerdesinin hayalet gibin dolaşıyom çıkın ortaya kavaltıcı bulaşıkçı gelin hadiii sıkıldım geliyom gidiyom :95:
burdayımmmmmmmmmmm

ahh yok anacaım hiçte öyle olunmuyorr ben salya sümük olmuştum..Rabbim o günü sizede yaşatsın inşallah

sormaaa kızz şbu saate bile fenalardayımm duşa girdim girecemm
sonundaaa tedaviye başlıyorsun hadi bakalım şansın açık olsun bebekler konsun göbeciğine inşallahh

Son düzenleme:
turnall kaynana cadısı ne yaptı son durumu anlatmadın gelip pişirip yedirdimi oğluna işkembelerii

inşallahhh canım inşallahhhhhhhh
bu sene çok sıcak olaakmış allahım yardımcımız olsun birden geldi sıcaklar bide çok soğuk geçti kış bitmek bilmemişti

inşallahhh canım inşallahhhhhhhh
bu sene çok sıcak olaakmış allahım yardımcımız olsun birden geldi sıcaklar bide çok soğuk geçti kış bitmek bilmemişti

evett öyleymiş Allah yardımcımız olsunn
bu arada gördüğün rüya hayra çıksın inşallah

inşallahh ard ardaa hamile haberlerinizi alacazz inşallahhhh

haklısınız kı8zlar izlememk daha iyi ..aslında bu programı pek izlemezdim hatta teyzem izleiği zaman kızardım izleme bu programları diye gel görki şimdi ben izliyorum :))
evet canım sende izleme yaaa ne gerek var ki o kadar yıllarca yıprandığın yetmezmiş gibi takviye yapma bebişin için diren bırak şu illeti

kız sedefommm canım yaaaa tam emin olmasanda sanırım beni görmüşsün hayır olsun inşallah veee gerçek olsun tez zamanda inşallah

yok yok benim
haberimi sizler aldığınızdaki tahmini yüz ifadeniz o evet kesinlikle sevinç gözyaşlarıyla alırız müjdelerimizi

kızlar asiyle konuştum :102: şu anda misafirleri varmış ve epeydir gelen giden misafirleri varmış arada bi topiği açıp yazdıklarımızı okuyormuş fakat yazmaya vakti olmamış sakinlediğinde uğra dedim tüm kızlar meraktayız dedim hepinize teşekkür ve selamlarını iletti

merhaba kızlar
çiğdem teşekkür ederim canım rabbim tez vakitte sanada nasip etsin tedavin hakkında hayırlı olsun
rüyan hayra çıksın inşallah

yok kızz seninde hamile haberini aldığımda(inşallahhhhhh) emin ol salya sümük olurum ben yinee
o günleri göstersin Rabbimm bizlere

a.selamm sağolsunn
yokkk yapmadım yaparmıyımmm
iyi yapmışsın canım

sedfçim canımmmmmmm hoşbulduk canımmmmm paşlarım iyi çok şükür sen nesılsın canım öperik seniiiiiiiiii
hemşommmmmmm allah iyiliğini versin kızzzz sabah sabah bune yaaaaaaaa gülüyorum eşim diyoku ne gülüyon kendi kendineeeeyok bacım bende böyle olmadım çıldırırcasına ağlamıştım zor sakinleştim inşallah sende görürsün o günleri

GÜNAYDINNNNNNNNNNhepinize hatunlarrrrrrrrrrrr

kızlar görüşürüz ben çıkıyorum kocişim gelcek birazdan yemek hazırlıyayım ögleden sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…