hehehe hamiş yastığısıymış bu kızkızz bune kuş tünegi gibi
tamam canım inşallah :13:tamam canım takılırız geceleri beraber
evet yaa evler kesin ve rahat serinohh ne güzell yazın sizin oralar serin oluyor işte ne güzel
dün akşamdan kalan bulaşıklarım var onları yıkayıp geleyim
şifacım mügeyi izliyonmuukaç gündür psikolojim boz<uldu izlemiycem diyorum ama merak ediyorum
üzerine kuma gelen kadın 4. kattan intihar etmiş güya ama konu komşuların anlattığına göre o .O...pu kuma ve kocası olan ş...siz atmışlar camdann
kolay gelsin tatlımay yok ben izlemiyorum :18::18::18::18: biliyorum ki aşırı etkileneceğim psikolojim manyadı manyıycak durumda zaten ben mümkün olduğunca öyle programlar izlemiyorum hatta haberleri bile çoğu kez izlememeye çalışıyorum
bende kahvaltı hazırlığında olan kocişime yardımcı olayım
kızzzzzzzzzz izleme korkudan hotlucan valla piskopat programalrı ben hiççç izlemem kadın programlarınıda klasik müzik dinle bebeklere iyi geliyomuş
burdayımmmmmmmmmmmöffffffffffff nerdesinin hayalet gibin dolaşıyom çıkın ortaya kavaltıcı bulaşıkçı gelin hadiii sıkıldım geliyom gidiyom:95:
ahh yok anacaım hiçte öyle olunmuyorr ben salya sümük olmuştum..Rabbim o günü sizede yaşatsın inşallahhepinizin hamiş haberimi aldığınızdaki yüz ifadesini az çok tahmin edebiliyorum
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMM
ayşecik canım çok sevindim meleklerin geliyormuş tez zamanda kucaklarınıza alın inşallah canım
şifa bende sen gibiyim şu vucudum azıcık sıcakları görsn ama esk havası akşamları da sıcak olmaya başladı 3 gündür geceleri patiksiz yatıyorum ama yinede ayaklarıma battaniye sarıyorum
rüyamda ben asi ve birisi vardı sanırım şifaydıı 3müz hamileymişiz ama hamile haberimizi asiden alıyoruz çok sevinip şaşırıp birbirimize sarılıyorduk hayır olsun inşallah gerçekleştirir rabbim
sevom keşke esk de olsan da sana bi 1 aylık rapor ayarlasam
kamercim canım hoşgeldin neti bağlatmışınızz çok sevvindim paşalar nasıl halini çok merak ediyorum hepinizi merak ediyorum ama vaktim hiç yok
nurcanımmm yanıyor muşsun kıyamam sana allahım yardımcınız olsunnnn
sevdamce sen nasılsın canımm
yeterim eşin nasıl oldu
pınar ablacım sen nasılsın yeğenlerin glmiş ohhh güzel vakitler geçiriyorsunuzdur eminimmm
duru ablacım sen nasılsınnnnn paşa nasıll
unuttuğum varsa affınıza sığınırımmm hepinizi çok özledim ve seviyorum inan ki hepiniz aklımdasınız neler yappıyorsunuz diye merak ediyorum bide benim tedavi yaklaşıyor kızlar haberiniz olsunnn
burdayımmmmmmmmmmm
ahh yok anacaım hiçte öyle olunmuyorr ben salya sümük olmuştum..Rabbim o günü sizede yaşatsın inşallah
sormaaa kızz şbu saate bile fenalardayımm duşa girdim girecemm
sonundaaa tedaviye başlıyorsun hadi bakalım şansın açık olsun bebekler konsun göbeciğine inşallahh
inşallahhh canım inşallahhhhhhhh
bu sene çok sıcak olaakmış allahım yardımcımız olsun birden geldi sıcaklar bide çok soğuk geçti kış bitmek bilmemişti
evet canım sende izleme yaaahaklısınız kı8zlar izlememk daha iyi ..aslında bu programı pek izlemezdim hatta teyzem izleiği zaman kızardım izleme bu programları diye gel görki şimdi ben izliyorum :))
kız sedefommm canım yaaaa tam emin olmasanda sanırım beni görmüşsünSLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMM
ayşecik canım çok sevindim meleklerin geliyormuş tez zamanda kucaklarınıza alın inşallah canım
şifa bende sen gibiyim şu vucudum azıcık sıcakları görsn ama esk havası akşamları da sıcak olmaya başladı 3 gündür geceleri patiksiz yatıyorum ama yinede ayaklarıma battaniye sarıyorum
rüyamda ben asi ve birisi vardı sanırım şifaydıı 3müz hamileymişiz ama hamile haberimizi asiden alıyoruz çok sevinip şaşırıp birbirimize sarılıyorduk hayır olsun inşallah gerçekleştirir rabbim
kamercim canım hoşgeldin neti bağlatmışınızz çok sevvindim paşalar nasıl halini çok merak ediyorum hepinizi merak ediyorum ama vaktim hiç yok
yeterim eşin nasıl oldu
pınar ablacım sen nasılsın yeğenlerin glmiş ohhh güzel vakitler geçiriyorsunuzdur eminimmm
unuttuğum varsa affınıza sığınırımmm hepinizi çok özledim ve seviyorum inan ki hepiniz aklımdasınız neler yappıyorsunuz diye merak ediyorum bide benim tedavi yaklaşıyor kızlar haberiniz olsunnn
yok yok benimburdayımmmmmmmmmmm
ahh yok anacaım hiçte öyle olunmuyorr ben salya sümük olmuştum..Rabbim o günü sizede yaşatsın inşallah
sonundaaa tedaviye başlıyorsun hadi bakalım şansın açık olsun bebekler konsun göbeciğine inşallahh
hepinizin hamiş haberimi aldığınızdaki yüz ifadesini az çok tahmin edebiliyorum
turnall kaynana cadısı ne yaptı son durumu anlatmadın gelip pişirip yedirdimi oğluna işkembelerii
evett öyleymiş Allah yardımcımız olsunn
bu arada gördüğün rüya hayra çıksın inşallah
inşallahh ard ardaa hamile haberlerinizi alacazz inşallahhhh
evet canım sende izleme yaaane gerek var ki o kadar yıllarca yıprandığın yetmezmiş gibi takviye yapma bebişin için diren bırak şu illeti
kız sedefommm canım yaaaa tam emin olmasanda sanırım beni görmüşsünhayır olsun inşallah veee gerçek olsun tez zamanda inşallah
yok yok benimhaberimi sizler aldığınızdaki tahmini yüz ifadeniz oevet kesinlikle sevinç gözyaşlarıyla alırız müjdelerimizi
a.selamm sağolsunnkızlar asiyle konuştum :102: şu anda misafirleri varmış ve epeydir gelen giden misafirleri varmış arada bi topiği açıp yazdıklarımızı okuyormuş fakat yazmaya vakti olmamış sakinlediğinde uğra dedim tüm kızlar meraktayız dedim hepinize teşekkür ve selamlarını iletti
iyi yapmışsın canımyokkk yapmadım yaparmıyımmm
sedfçim canımmmmmmm hoşbulduk canımmmmm paşlarım iyi çok şükür sen nesılsın canım öperik seniiiiiiiiiiSLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMM
yeterim eşin nasıl oldu
hemşommmmmmm allah iyiliğini versin kızzzz sabah sabah bune yaaaaaaaa gülüyorum eşim diyoku ne gülüyon kendi kendineeeehepinizin hamiş haberimi aldığınızdaki yüz ifadesini az çok tahmin edebiliyorum
burdayımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?