hahaha benim müjdemi aldığındaki senin yüzün bu halde olacak demi turnalımayyyyyyyyyyyyyy buneeeeeeeeeee
canım benimmmmm yaaa ALLAH razı olsunyok kızz seninde hamile haberini aldığımda(inşallahhhhhh) emin ol salya sümük olurum ben yinee
o günleri göstersin Rabbimm bizlere
a.selamm sağolsunn
iyi yapmışsın canım
hemşomm güldürdüğüme sevindimsedfçim canımmmmmmm hoşbulduk canımmmmm paşlarım iyi çok şükür sen nesılsın canım öperik seniiiiiiiiii
hemşommmmmmm allah iyiliğini versin kızzzz sabah sabah bune yaaaaaaaa gülüyorum eşim diyoku ne gülüyon kendi kendineeeeyok bacım bende böyle olmadım çıldırırcasına ağlamıştım zor sakinleştim inşallah sende görürsün o günleri
GÜNAYDINNNNNNNNNNhepinize hatunlarrrrrrrrrrrr
tamam canım kolay gelsinkızlar görüşürüz ben çıkıyorum kocişim gelcek birazdan yemek hazırlıyayım ögleden sonra görüşürüz
evet nostalji yapıyorilahi nurcan ne geziyon geçmişte
nede güzel heyecanımı dile dökmüşüm öyle rabbim tamamına erdirsin inşallah
kankim ben sadece adet belirtileri yaşadım:)arada mide bulantısı gelip gidiyordu ...ateş basıyordu bazende üşüme hissi
kanı verdiğimde yine negatif alacam diye düşünüyordum ...eşim ve kardeşimle gitmiştim üçümüzde çok heyecanlıydık 1 saat bekleme süresinde volta attık hastanenin bahçesinde :)
10 dakka kala dayanamayıp yukarı çıktım laboratuvardaki sekretere gittim (eşim aşağıda bekliyor korkudan çıkmadı o :)
sonucum çıktımı diye sordum sekretere, adımı sordu bakalım hemen dedi..sekreter bana bakıp aynen şöyle dedii sonuç çıktı AMAAAA ben tamam deidm yine olmadııkalbimi tuttum çok hızlı çarpıyordu ....laboratuvardaki arkadaşlara sorun ZAYIF POZİTİF çıkmış dedi .ben hemen laboratuvara gittim sonuçlara bakan kadına koştum sonucuma bakarmısınız dedim ne demek bu hamilemiyim ben dedimm
hımmm sayısalına bakmamız gerekiyordu neden söylemediniz dedii.... siz sormadınız ben nerden bilebilirdimki dedim bu sonuca göre ne var diyebilirm nede yok diyebilirm dedii ben yinede umutluyum erken yaptığım için böyle çıkmış olabilir diyorum .çıktım ordan. kardeşimede enişteni çağır çıksın yukarı dedimm
doktorun odasına gittim doktor yoktu odasında ... yukarda biraz işleri var gelir birazdan dedi sekreteri ama benim biraz daha bekliycek halim yok ....sekretere dedimki ben çıksam yanına olurmu ?olur çıkın sorun dedi o ara eşimde gelmiş ne oldu dedi sanırım pozitfi ama belli değil dedim doktora çıkalım dedim.. tam çıkıyordumki doktorum ve eşi(oda doktor) merdivenlerden aşağı iniyorlar bir elim kalbimde küt küt atıyor çünkü:) diğer elimdede sonucum var:) doktorumun eşine uzattım sonucumu hiç bişey diyemeden ağlamaklı bir şekilde ....elimin titrediğini , heyecanlı olduğumu gördüü tebrikler hamilesin dedi DOĞRU SÖYLEYİN GERÇEKTEN HAMİLEMİYİMdedim evet dedi.. doktorumda hayırlı olsun hamilesin dedi ben salya sümük ağlamaya başladım arkamı döndüm eşim ve kardeşimde aynı şekilde onlarda ağlıyoo ..ordaki herkesinn film izler gibi bizi ilmesini gördüm gözümün ucuyla
hastaneden nasıl çıktığımızı hatırlamıyorum eşim bir taraftan ailesine ben bir taraftan aileme telefonda haber veriyorum ilk önce annemi aradım yengem çıktı (tahlil yaptığımı bliyorlardı)bir taraftan ağlayıp bir taraftan gülüyorum :))hemen anladıı yengem sonucun pozitif olduğunu:) sevinç çığlıkları atıldıı abimler hemen gidip tatlı alıp konu komşuya yollamışlar
biraz uzun oldu kusura bakmayın o günü tekrar yaşadımm kısacaa kankimm bu mutluluk tarif edilmiyoo yaşamak lazımm Rabbim herkese, isteyen dileyen herkese nasip etsinn inşallahhhhh
sonucumu aldığım günün tarihine gittim nasıl duygulandım anlatamam
nasıl mutlu olmuş nasıl sevinmişiz arkadaşlarinşallahh sizlerin haberiylee böyle coşacaz sevinç çığlıkları atacaz inşallahhh
epeydir burası eskisi gibi değilevet kızlar maziye gittim yine
ayy valla okurken gözlerim böyle oldu canımcığım inşallah inşallah o tarifi mümkün olmayan hemen hemen tüm duyguların bir arada toparlanması sanırım o muhteşem duyguyu biz kalanlarda tadalım inşallah
umudumuz kocaman canım inşallah aminnninşallah canım bugünleri sizede göstereck Rabbim zamnı geldiğinde
epeydir burası eskisi gibi değilnostaljiyi anmak iyi geliyor banada
evet tatlım şimdide yaz-tatil sezonu epeyce yine kimse olmaz evet F5 yaptığımıza değiyordu öncedenyaaa evet herkes bir yana savruldu sankii
eskiden pcyi açmak için sabırsızlıanıyordum
çünkü eski sohbet,muhabetlerimiz çok keyifliydi şimdi öyle değil maalesef
canım eşim geldi bu saate kadar onu bekledim kahvaltı beraber yapalım diye karnım zil zurna çalışıyor açlıktann
kankim ben sadece adet belirtileri yaşadım:)arada mide bulantısı gelip gidiyordu ...ateş basıyordu bazende üşüme hissi
kanı verdiğimde yine negatif alacam diye düşünüyordum ...eşim ve kardeşimle gitmiştim üçümüzde çok heyecanlıydık 1 saat bekleme süresinde volta attık hastanenin bahçesinde :)
10 dakka kala dayanamayıp yukarı çıktım laboratuvardaki sekretere gittim (eşim aşağıda bekliyor korkudan çıkmadı o :)
sonucum çıktımı diye sordum sekretere, adımı sordu bakalım hemen dedi..sekreter bana bakıp aynen şöyle dedii sonuç çıktı AMAAAA ben tamam deidm yine olmadııkalbimi tuttum çok hızlı çarpıyordu laboratuvardaki arkadaşlara sorun ZAYIF POZİTİF çıkmış dedi .ben hemen laboratuvara gittim sonuçlara bakan kadına koştum sonucuma bakarmısınız dedim ne demek bu hamilemiyim ben dedimm
hımmm sayısalına bakmamız gerekiyordu neden söylemediniz dedii.... siz sormadınız ben nerden bilebilirdimki dedim bu sonuca göre ne var diyebilirm nede yok diyebilirm dedii ben yinede umutluyum erken yaptığım için böyle çıkmış olabilir diyorum .çıktım ordan. kardeşimede enişteni çağır çıksın yukarı dedimm
doktorun odasına gittim doktor yoktu odasında ... yukarda biraz işleri var gelir birazdan dedi sekreteri ama benim biraz daha bekliycek halim yok ....sekretere dedimki ben çıksam yanına olurmu ?olur çıkın sorun dedi o ara eşimde gelmiş ne oldu dedi sanırım pozitfi ama belli değil dedim doktora çıkalım dedim.. tam çıkıyordumki doktorum ve eşi(oda doktor) merdivenlerden aşağı iniyorlar bir elim kalbimde küt küt atıyor çünkü:) diğer elimde sonucummm:) hemen doktorumun eşine uzattım sonucumu ....elimin titrediğini , heyecanlı olduğumu gördüü tebrikler hamilesin dedi DOĞRU SÖYLEYİN GERÇEKTEN HAMİLEMİYİMdedim doktorumda hayırlı olsun hamilesin dedi ben salya sümük ağlamaya başladım arkamı döndüm eşim ve kardeşimde aynı şekilde onlarda ağlıyoo ..ordaki herkesinn film izler gibi bizi ilmesini gördüm gözümün ucuyla
hastaneden nasıl çıktığımızı hatırlamıyorum eşim bir taraftan ailesine ben bir taraftan aileme telefonda haber veriyorum ilk önce annemi aradım yengem çıktı (tahlil yaptığımı bliyorlardı)bir taraftan ağlayıp bir taraftan gülüyorum :))hemen anladıı yengem sonucun pozitif olduğunu:) sevinç çığlıkları atıldıı abimler hemen gidip tatlı alıp konu komşuya yollamışlar
biraz uzun oldu kusura bakmayın o günü tekrar yaşadımm kısacaa kankimm bu mutluluk tarif edilmiyoo yaşamak lazımm Rabbim herkese, isteyen dileyen herkese nasip etsinn inşallahhhhh
yaaa evet herkes bir yana savruldu sankii
eskiden pcyi açmak için sabırsızlıanıyordum
çünkü eski sohbet,muhabetlerimiz çok keyifliydi şimdi öyle değil maalesef
canım eşim geldi bu saate kadar onu bekledim kahvaltı beraber yapalım diye karnım zil zurna çalışıyor açlıktann
gördümmm gördümmm maşallah sizeeekızlar göbeği ekledim
valla bekledim ama bir bardak süt ve ceviz yemiştim o saate kadar tok tuttu bizine diyosunn sen bu saatte kadarr aç aç kocanuımı bekledinnnnnnnn
bizim kızları rüzgar değil sıcaklar savurdu diyorsun yaniievet tatlım şimdide yaz-tatil sezonu epeyce yine kimse olmaz evet F5 yaptığımıza değiyordu öncedenşimdi sayfayı yeniliyom yeniliyom aynı sayfa aynı mesaj tamam canım hemen çık afiyet olsun kolay gelsin bende de uyku var biraz uyuyum
nurcan buneydii şimdi yaaaaaaaaaglamaktan gözlerim kan çanagına döndü resmennnnn yapılırmıı burdaa salya sümük bişey olsada aglasam diye bekliyen biri varken paylaşılırmı tekrardan bee misafirler gelecekk bu kız kafayı yemişş durduk yeree aglıyorr diyeceklerrr
zaten dokunsalar ağlayacak tipin vardı bu aralarnurcan buneydii şimdi yaaaaaaaaaglamaktan gözlerim kan çanagına döndü resmennnnn yapılırmıı burdaa salya sümük bişey olsada aglasam diye bekliyen biri varken paylaşılırmı tekrardan bee misafirler gelecekk bu kız kafayı yemişş durduk yeree aglıyorr diyeceklerrr
kızlar göbeği ekledim
bence ihmal etmemiştirne diyosunn sen bu saatte kadarr aç aç kocanuımı bekledinnnnnnnn
ayy olur mu geçmişi okumadın mı dağıldık işte sonra sen gelmişsinben geldim herkessss kaçtı en iyisi bendee gideyimm sonra yine gelirim byyyy
ohh yarasın süt ve ceviz tam besin kaynağıgördümmm gördümmm maşallah sizeee
valla bekledim ama bir bardak süt ve ceviz yemiştim o saate kadar tok tuttu bizi
bizim kızları rüzgar değil sıcaklar savurdu diyorsun yanii
sen ağlamak için bahane arıyon kuzum ben ne yapıyımm
canım sevom ohh temizliğin bitmiş kalanlarda bitti sayalım yıkama kısmına nede olsa makina bakıyoSelam kızlar nasılsınız ben sıcaktan boğılmuş durumdayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sedefom rüyan hayrolsun inşallahh bu haberleri vereceksiniz inanıyorummm:::ahhh keşkee olsamda ayarlasan rapor çok ihtiyacım var(( dün doktoruma gittim ded
m işyerinde sıkıntılarım var bebekte etkileniyo biraz uzaklaşmak istiyorum rapor yazarmısın yazmadı denetimler çok öle yazamam dedi sinir oldum ben bide ağustos başından erken rapor almak istiyodum demekki alamıcam;;neysee asistanı dahiliye bir sorun isterseniz dedi bende gittim annemin gittiği doktora dedim böle böle tamam dedi bugün raporumu aldım haftaya çarşamba iş başı yapıcam şimdilik evdeyim yani;
pazartesi annem teyzem kardeşim evimi dipten köşeye temizlediler bende bugün yıkanacaklara başladım işte bende haberler böle
herkes iyidir inşallahhh öpüyorummm
canım sevom ohh temizliğin bitmiş kalanlarda bitti sayalım yıkama kısmına nede olsa makina bakıyooh bee bu hafta izinlisin yani haa
çok faydaları olmuştur sağolsunlaraynen öle canım allah razı olsun bitirdiler temizliği benimde içim rahatladı..yıkama işlemi yarında devam eder bide halılar var yıkamaya gidecek okadar yani benim pek işim yok..sorma bu hafta izinliyim çok güzelmiş evde olmaksizlerde ne var ne yok keyifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?