Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyyyyyyyyyyyyy buneeeeeeeeeee
hahaha benim müjdemi aldığındaki senin yüzün bu halde olacak demi turnalım aynı şekilde bende senin müjdeni aldığımdaki halim işte

yok kızz seninde hamile haberini aldığımda(inşallahhhhhh) emin ol salya sümük olurum ben yinee
o günleri göstersin Rabbimm bizlere

a.selamm sağolsunn

iyi yapmışsın canım
canım benimmmmm yaaa ALLAH razı olsun inşallah inşallah müjdelerimiz çabucak olsun ve sadece elimizde hamiş listemiz var olsun inşş

hemşomm güldürdüğüme sevindim o resim sizlerin hali olsun diye eklemiştim işte

kızlar görüşürüz ben çıkıyorum kocişim gelcek birazdan yemek hazırlıyayım ögleden sonra görüşürüz
tamam canım kolay gelsin

ilahi nurcan ne geziyon geçmişte
nede güzel heyecanımı dile dökmüşüm öyle rabbim tamamına erdirsin inşallah
evet nostalji yapıyor ne günler geceler geldi geçti ahh ahh

sonucumu aldığım günün tarihine gittim nasıl duygulandım anlatamam

nasıl mutlu olmuş nasıl sevinmişiz arkadaşlar inşallahh sizlerin haberiylee böyle coşacaz sevinç çığlıkları atacaz inşallahhh

Son düzenleme:
ayy valla okurken gözlerim böyle oldu canımcığım inşallah inşallah o tarifi mümkün olmayan hemen hemen tüm duyguların bir arada toparlanması sanırım o muhteşem duyguyu biz kalanlarda tadalım inşallah

inşallah canım bugünleri sizede göstereck Rabbim zamnı geldiğinde

epeydir burası eskisi gibi değil nostaljiyi anmak iyi geliyor banada

yaaa evet herkes bir yana savruldu sankii
eskiden pcyi açmak için sabırsızlıanıyordum
çünkü eski sohbet,muhabetlerimiz çok keyifliydi şimdi öyle değil maalesef
canım eşim geldi bu saate kadar onu bekledim kahvaltı beraber yapalım diye karnım zil zurna çalışıyor açlıktann

evet tatlım şimdide yaz-tatil sezonu epeyce yine kimse olmaz evet F5 yaptığımıza değiyordu önceden şimdi sayfayı yeniliyom yeniliyom aynı sayfa aynı mesaj tamam canım hemen çık afiyet olsun kolay gelsin bende de uyku var biraz uyuyum

nurcan buneydii şimdi yaaaaaaaaaglamaktan gözlerim kan çanagına döndü resmennnnn yapılırmıı burdaa salya sümük bişey olsada aglasam diye bekliyen biri varken paylaşılırmı tekrardan bee misafirler gelecekk bu kız kafayı yemişş durduk yeree aglıyorr diyeceklerrr

ne diyosunn sen bu saatte kadarr aç aç kocanuımı bekledinnnnnnnn

kızlar göbeği ekledim
gördümmm gördümmm maşallah sizeee
valla bekledim ama bir bardak süt ve ceviz yemiştim o saate kadar tok tuttu bizi

bizim kızları rüzgar değil sıcaklar savurdu diyorsun yanii

sen ağlamak için bahane arıyon kuzum ben ne yapıyımm

zaten dokunsalar ağlayacak tipin vardı bu aralar al sana ağıt inşallah misafirlerin çakmaz

kızlar göbeği ekledim
gördüm hemşomm maşallah ne kaaaa kocaman olmuş oğluşların göbişinde keyifleri sağlıkları bol olsun inşallah

bence ihmal etmemiştir

ben geldim herkessss kaçtı en iyisi bendee gideyimm sonra yine gelirim byyyy
ayy olur mu geçmişi okumadın mı dağıldık işte sonra sen gelmişsin

ohh yarasın süt ve ceviz tam besin kaynağı ivit ivit canım bence sıcaklar savurdu hepimizi

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız ben sıcaktan boğılmuş durumdayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

sedefom rüyan hayrolsun inşallahh bu haberleri vereceksiniz inanıyorummm:::ahhh keşkee olsamda ayarlasan rapor çok ihtiyacım var (( dün doktoruma gittim ded
m işyerinde sıkıntılarım var bebekte etkileniyo biraz uzaklaşmak istiyorum rapor yazarmısın yazmadı denetimler çok öle yazamam dedi sinir oldum ben bide ağustos başından erken rapor almak istiyodum demekki alamıcam;;neysee asistanı dahiliye bir sorun isterseniz dedi bende gittim annemin gittiği doktora dedim böle böle tamam dedi bugün raporumu aldım haftaya çarşamba iş başı yapıcam şimdilik evdeyim yani;

pazartesi annem teyzem kardeşim evimi dipten köşeye temizlediler bende bugün yıkanacaklara başladım işte bende haberler böle

herkes iyidir inşallahhh öpüyorummm

canım sevom ohh temizliğin bitmiş kalanlarda bitti sayalım yıkama kısmına nede olsa makina bakıyo oh bee bu hafta izinlisin yani haa

canım sevom ohh temizliğin bitmiş kalanlarda bitti sayalım yıkama kısmına nede olsa makina bakıyo oh bee bu hafta izinlisin yani haa

aynen öle canım allah razı olsun bitirdiler temizliği benimde içim rahatladı..yıkama işlemi yarında devam eder bide halılar var yıkamaya gidecek okadar yani benim pek işim yok..sorma bu hafta izinliyim çok güzelmiş evde olmak sizlerde ne var ne yok keyifler nasıl

çok faydaları olmuştur sağolsunlar nede olsa halılarıda yıkamacılar halledecek çok sevindim canım yaa hep seni düşünüyorum hamiş hamiş çalışma hayatı zor olsa gerek Rabbim sabır versin güç kuvvet versin valla burası epeydir tenha gibi gibi inşallah yaramazlık yok hiçbirimizde bildiğim kadarıyla ohh özellikle uykunun hasını uyu canım yaaa çok özlediğin şey demi uyku

günaydınnn kızlar bugün ilk şefteyi ben yapayım kızlar bişey sorcam tedaviden sonra hamile kalınca devamlı kullanılan igne varmı yada hap v.s kaynanam tutturmuş bu sonu tedaviye götürecem diye iyi hoşda bu igneler beni korkutuyor biliyosunuz tek böbrekliyim kiloluda olunca çocuk çocuk derken kendi canımızdan:26: olmayalım uzun lafın kısası bu ilaçlar neler bana söylerseniz organ nakli dr sorcam zararı varmı diye bu arada sıkı bir diyete başladım yolun sonu göründü hamileler dogum yapamaya yakın bende müjdeyi veririm işallah kendinize iyi bakın sonra görüşürüz dışarda biraz işlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…