Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh RABBİM nazardan saklasın kucağına almayıda nasip etsin inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh şu mubarek günde isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
aminnnn inşallah Edacığım ALLAH razı olsun o yürekten amin diye ettiğn dua tez zamanda nasip olsun biz bekleyenlere inşallah

hoşgeldin canım nasılsın cici kızın nasıl

maşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh RABBİM nazardan saklasın kucağına almayıda nasip etsin inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh şu mubarek günde isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnn inşallahh
nasılsın canım kızın napıyor ,nasıl

bu arada kızlar bizimm kızın ismi yine değişti Elvin düşünüyoruz nasıl szce güzel veya beğenmedim diye her eleştirye açığız

Elvin güzelmiş peki anlamı ne

aminnnn inşallah Edacığım ALLAH razı olsun o yürekten amin diye ettiğn dua tez zamanda nasip olsun biz bekleyenlere inşallah

hoşgeldin canım nasılsın cici kızın nasıl

valla iyiyiz çok şükür biraz yorgunum canım miniğimde iyi çok şükür iki gündür ishal oldu ishal maması yiyor sancısı var huysuz biraz geçer inşallah canısağolsun.Sen nasılsın?

valla iyiyiz çok şükür biraz yorgunum canım miniğimde iyi çok şükür iki gündür ishal oldu ishal maması yiyor sancısı var huysuz biraz geçer inşallah canısağolsun.Sen nasılsın?
Rabbim daim etsin inşallah geçmiş olsun ishali çabucak geçsin inşallah cici yeğenimin bende iyiyim tatlım hamdolsun bugünümüze

Elvin güzelmiş peki anlamı ne

gök kuşağının her bir tayfasınına verilen isimmiş bide cennet çiçeği olarakta geçiyor nette ama sanırım öyle değil çünkü nette yalan yanlış bilgiler var islami isimler hakkında

Serra nasıl kedersizim Hz İbrahim in eşinin adıymış

güzelmiş canım serrada

iyiyiz ablacım çok güzel isim RABBİM ismi ile yaşatsın inşallah....

amin canım

geçmiş olsun kuzuna, çarçabuk geçer atlatırsınız inşallah
su vermeyi ihmal etme lütfen doktorlar ne kadarda 6 ay vermeyin deselerde sen yinede en azından 1_2 çay kaşığı kadar vermeye çalış

Son düzenleme:
evet ya internet banada pek güvenli gelmediği için sana sordum anlamını evet yaa Serra yı bi arkadaş önerdi geçenlerde benimde hoşuma gitti madem isim değişmişken bi Serra önerisinde bulunayım dedim

bende güvenmediğim için kuran kursu hocama sordum elvin isminin anlamı böyle geçiyor diye yok dedi yanlış bilgi
kuran kursu hocasıda belinay ismini önerdi peygamber çiçeği dedi ama benim hocamda yanılıyor :) bkz :) Belinay
Çoğu sitede Belinay'in anlamı ‘Peygamber Çiçeği’ olarak belirtilmiştir, fakat bu kesinlikle yanlıştır.
Belinay ‘Peygamber Çiçeği’ anlamına gelmeyen ve Kuran-i-Kerim’de yer almayan bir isimdir!

Kuran Arapça yazıldığı için Kuran’da geçen her kelimenin, her ismin kökeni Arapçadır.
Fakat Belinay’ın kökeni Türkçedir. Burdan anlaşıldığı gibi bu ismin Kuran’da geçmesi imkansız.
Belinay aynı Selenay,Sevilay ve Doğanay gibi birleşik bir isim.
Sevilay ismini örnek olarak alıyorum. Sevilay ‘sevilen ay, ay gibi sevil’ anlamına gelir.
Belinay ise belinmek+ay kelimelerinden birleştirilmiştir. Eski bir kelime olan ‘belinmek’, ‘bölünmek’ anlamına gelir.Bu yüzden Belinay da ‘belinen ay, bölünen ay, ay gibi belin, ay gibi bölün’ anlamını taşır.

evet yaa çok güvenli sonuçları nerdden öğreneceğiz peki :26: isim anlamları çok önemli inşallah içinize sinecek adı gibi yaşayacak bi isim bulursunuz güzel anlamlıca tabi

bacılarrrrrrrrrrrr kocam gelmek üzere selam verip çıkıyım dedim
annem gelinimiz vardı yeni gittiler anca geldim

nurcikim seni merak etmiştim çok çokkkkkk şükür rabbime bu mübarek günde içine su serpilmiş canımallahım hepimizin yavrularına sağlık sıhat versin inşallahhhh

bu arada hokka burunlu kızçeni bende ilk kez gördümmmmaşallahho ağzını yerim onun n e kadar güzel açıp kapatıyor canım

kızlar eşim gelmiş fırına uğramış aradı gelmek üzere çıkıyorummmm

hepinizin kandili tekrar kutlu olsun

canım hemşom seninde kandilin hayırlı-mübarek olsun

amin canım inşallah cümlemizin yavrularına sağlık sıhat versin isteyen herkesede bu duyguyu tattırsın mevlam

hayırlı kandiller canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…