evet güvenli yerlerden yararlanmak lazımben araştırıken yine kk çıktı karşıma:)) http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html burda okudum meğer islami olarak bildiğimiz ne çok isimler varmış okumanı tavsiye ederim
iyi akşamlar Sevomiyi akşamlar kızlar kandiniz mübarek olsun hayırlı kandiller bu gece Rabbim dualarımız kabul eylesin inşallahhh
nurcikkk maşallahhh maşalahhh gördüm zilliniiiyalnız eşim sana benzetti cihan a değil bu arada temiz çıkmış herşey allaha şükürler olsun
kızlar herkes iyidir inşallahhh ben bugün çok yoruldum ayaklarım sızım sızım sızlıyo
iyi akşamlar Sevomsanada hayırlı kandiller amin canım inşallah herşey gönlümüzce olsun çok geçmiş olsun canım ayakta fazla kaldın demi dinlenince hemen geçsin inşallah
hem evdeyken iş-güç seni bırakmıyor demiaynen öle şifam bugün hep mutfaktaydım meşakatli bişeyler yaptım çok yordu beni bide dışarı çıktım eksik şeyler vardı bi yandan da yemek şleri derken bitikleri oynuyorum
iyi akşamlar kızlar kandiniz mübarek olsun hayırlı kandiller bu gece Rabbim dualarımız kabul eylesin inşallahhh
nurcikkk maşallahhh maşalahhh gördüm zilliniiiyalnız eşim sana benzetti cihan a değil bu arada temiz çıkmış herşey allaha şükürler olsun
kızlar herkes iyidir inşallahhh ben bugün çok yoruldum ayaklarım sızım sızım sızlıyo
seyhan fatoş menekşe ablayı duydunuzmubebeğini kaybetmiş esma söyledi şimdi
seyhan fatoş menekşe ablayı duydunuzmubebeğini kaybetmiş esma söyledi şimdi
bu kişi merkezdaşmıydıyapmaa nurcikk niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu kişi merkezdaşmıydıayy çok üzüldüm ya Rabbim sabır versin çokk
çok acıı çokkk Rabbim dayanma gücü versin kolay değil 16 kez emek sitresevet canım öyleydikbu onların son şansıydı 16.denemesinde olmuştu mucize gibi ama yarım kaldı kaybetmiş bebeğini (
bende çok üzüldüm yaa Rabbim bol sabır versin meğer 16. denemesiymişayyy nurcan şok oldum çok üzüldümmm nasıl neden olmuş bi bilgin varmı(
bende çok üzüldüm yaa Rabbim bol sabır versin meğer 16. denemesiymişALLAH ın gücüne gitmesin çok zordur bulupta kaybetmek
hiççç kolay değil çok mücadele etmişler bu zorlu yolda 16 kolay değil beden dayanmaz hele maddiyatı hiç saymıyorum sabır Yarabbim inşallah çok yakında mucize olarak Rabbim tekrar nasip etsin inşallah çok dua edicem bu arkadaş içinevet canım bu son şanslarıydı çünkü eşinde hücre kalmamıştı artıkdermansız derdimiz olmasın çok zor
merkezdaştan sanırım bu arkadaş ohh tebrikler gözleri aydın olsun inşallah sıkıntısız devam etsin kucağına almak nasip olsun sağlıklıca inşşbu arada nurcik sevdamce gulem hamileymiş dondurulmuşlarla hamile kalmış şükür
yaa işte beterin beteri var canım Allah kimseye dayanamacğı dertler vermesin çok zor bir durum gerçekten ..Allah yüzüne baksın,sabır versib diycek başka bişey bulamıyorumçok acıı çokkk Rabbim dayanma gücü versin kolay değil 16 kez emek sitresayy şimdi ağladım işte
sorma yaa gece hiç uyuyamadım üzüntüden ..esmada tam olarak bilmiyor menekşe abla bişey diyememiş çünkü kalbi durmuş galibaayyy nurcan şok oldum çok üzüldümmm nasıl neden olmuş bi bilgin varmı(
bu arada nurcik sevdamce gulem hamileymiş dondurulmuşlarla hamile kalmış şükür
duygusallığım hatsafhada zaten hüngür hüngür ağlıyorum yaaayaa işte beterin beteri var canım Allah kimseye dayanamacğı dertler vermesin çok zor bir durum gerçekten ..Allah yüzüne baksın,sabır versib diycek başka bişey bulamıyorum
sorma yaa gece hiç uyuyamadım üzüntüden ..esmada tam olarak bilmiyor menekşe abla bişey diyememiş çünkü kalbi durmuş galiba(
biliyorum haberim var canım takipteydim devamlı çok sevind,m onun adına... Allah tamamınada erdiri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?