Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlar kandiniz mübarek olsun hayırlı kandiller bu gece Rabbim dualarımız kabul eylesin inşallahhh

nurcikkk maşallahhh maşalahhh gördüm zilliniii yalnız eşim sana benzetti cihan a değil bu arada temiz çıkmış herşey allaha şükürler olsun

kızlar herkes iyidir inşallahhh ben bugün çok yoruldum ayaklarım sızım sızım sızlıyo

iyi akşamlar Sevom sanada hayırlı kandiller amin canım inşallah herşey gönlümüzce olsun çok geçmiş olsun canım ayakta fazla kaldın demi dinlenince hemen geçsin inşallah

iyi akşamlar Sevom sanada hayırlı kandiller amin canım inşallah herşey gönlümüzce olsun çok geçmiş olsun canım ayakta fazla kaldın demi dinlenince hemen geçsin inşallah

aynen öle şifam bugün hep mutfaktaydım meşakatli bişeyler yaptım çok yordu beni bide dışarı çıktım eksik şeyler vardı bi yandan da yemek şleri derken bitikleri oynuyorum

aynen öle şifam bugün hep mutfaktaydım meşakatli bişeyler yaptım çok yordu beni bide dışarı çıktım eksik şeyler vardı bi yandan da yemek şleri derken bitikleri oynuyorum
hem evdeyken iş-güç seni bırakmıyor demi bayağı yoğun geçmiş canım günün artık dinlen dinlenirken ibadetini de dualarını da yaparsın inşallah Rabbim kabul etsin hepimizin gönlünce olsun inşallah

çok şükür temiz çıktı herşey yolunda darısı sizlerinkini başına
demek eşin bana benzetti

evet canım bu son şanslarıydı çünkü eşinde hücre kalmamıştı artık dermansız derdimiz olmasın çok zor
hiççç kolay değil çok mücadele etmişler bu zorlu yolda 16 kolay değil beden dayanmaz hele maddiyatı hiç saymıyorum sabır Yarabbim inşallah çok yakında mucize olarak Rabbim tekrar nasip etsin inşallah çok dua edicem bu arkadaş için

bu arada nurcik sevdamce gulem hamileymiş dondurulmuşlarla hamile kalmış şükür
merkezdaştan sanırım bu arkadaş ohh tebrikler gözleri aydın olsun inşallah sıkıntısız devam etsin kucağına almak nasip olsun sağlıklıca inşş

çok acıı çokkk Rabbim dayanma gücü versin kolay değil 16 kez emek sitres ayy şimdi ağladım işte
yaa işte beterin beteri var canım Allah kimseye dayanamacğı dertler vermesin çok zor bir durum gerçekten ..Allah yüzüne baksın,sabır versib diycek başka bişey bulamıyorum

ayyy nurcan şok oldum çok üzüldümmm nasıl neden olmuş bi bilgin varmı (
sorma yaa gece hiç uyuyamadım üzüntüden ..esmada tam olarak bilmiyor menekşe abla bişey diyememiş çünkü kalbi durmuş galiba (

bu arada nurcik sevdamce gulem hamileymiş dondurulmuşlarla hamile kalmış şükür

biliyorum haberim var canım takipteydim devamlı çok sevind,m onun adına... Allah tamamınada erdiri inşallah

dün amcamın gelini aradı bizim gideceğimiz merkeze gidecek adres aldı o da 11 senelik evli daha önce ankarada 2 başarısız denemesi olmuştu ..inşallah bizim gittiğmiz merkez onada şans getirir

duygusallığım hatsafhada zaten hüngür hüngür ağlıyorum yaaa hem bu arkadaş için

hem http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/528169-bebegim-sehit-oldu.html hem bu arkadaşı duyar duymaz sizede bahsetmiştim yaaa off çok zor Rabbim tüm bebeğini kaybedenlere bol sabır versin inşalllah

Son düzenleme:
üff nurcik arayamam ki menekşe ablayı taziye için doktoru çalışmasına izin vermemişti raporluydu ama sorun yok diyodu :26: kürtaj olmuştur büyük ihtimal düşünmesi bile kötü Rabbim kimseye yaşatmasın bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…