Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

off hele bu konu zaten çok içimi yakmıştı Allah sabırlar versin annesine babasına ((

bende aramadım zaten arasamda ne diycemki ne denilir nasıl teseli verirlir blmiyorum
kürtaj olmamış doğum yapmış galiba esma öyle söyledi

dün amcamın gelini aradı bizim gideceğimiz merkeze gidecek adres aldı o da 11 senelik evli daha önce ankarada 2 başarısız denemesi olmuştu ..inşallah bizim gittiğmiz merkez onada şans getirir

hayırlısıyla hasrteleri biter inşallahh
eşimin arkadaşı şuan merkezdeler bizde onları yönlendirdik transfer zamanını bekliylardı en son. biraz moralleri bozulmuş bikaç kişinin iptal olmuş transferi falan...herşey yolunda gider inşallahh bu yolda uğraşanalrın

Allah onarında yüzünü güldürür inşallah

isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim

ben o konuyu okumadım şifa kötü haber ne okumak ne duymak istemiyorum aslında insan herşeyden kendine pay biçiyo bununda tarifi bile olmuyo maalesef

eşimi şimdi daha iyi anlıyorum alışveriş yapmak istememesini hep erken diyodu herşey bizler için sonuçta

ben çıkıyorum nurcik şifam duş alayım kendime geleyim eşim gelir şimdi bu halde görmesin beni

evet yaa zor her yazdığı mesaj içimi cızlatıyor

inşallah kızlar amin yaa müjdelerini alalım inşallah

dün amcamın gelini aradı bizim gideceğimiz merkeze gidecek adres aldı o da 11 senelik evli daha önce ankarada 2 başarısız denemesi olmuştu ..inşallah bizim gittiğmiz merkez onada şans getirir
hadi inşallah kedersizim dua ediyoruz her daim çeken yaşayan bizler anlarız halimizi kabul etsin RABBİM gönlümüzdekileri

Son düzenleme:

sağol canım Allah razı olsun ,gönlüne göre versin RAbbim

güle güle sevo bende şimdi çıktım duştan yarın çıkıp vantilatör alıcaz başka çare yok

sağol canım Allah razı olsun ,gönlüne göre versin RAbbim

güle güle sevo bende şimdi çıktım duştan yarın çıkıp vantilatör alıcaz başka çare yok
amin canım benim amin vantilatör şart demi hadi işe yarasın bol bol ferahla tatlım

sıcakta uyutmuyor dur benimde yine bugün uyandığımdan beri baş ağrım var uykuda var
bu aralar çok sık baş ağrıların oldu seninde.kafana taktığın bişeymi var :26:
evet daha yeni başladı yaz bol bol kullanırsın işe yarar güle güle ferahla ferahladıkça beni hatırla
sağol canım ferahladıkça hatırlrım seni artık

bu aralar çok sık baş ağrıların oldu seninde.kafana taktığın bişeymi var :26:

sağol canım ferahladıkça hatırlrım seni artık
evet yaaa tayin taşınma işi filan sanırım bunları takıyorum bu ara ondan sanırım baş ağrılarım hatırla hatırla ohhhladıkça emi

evet yaaa tayin taşınma işi filan sanırım bunları takıyorum bu ara ondan sanırım baş ağrılarım hatırla hatırla ohhhladıkça emi

amann bunlarda dertmi canımm sende ..takma bunları kafana herşey olacağına varır

Son düzenleme:
papatya gelmiş hoş gelmiş nasılsın canım bulantıların filan ne durumda

papatya gelmiş hoş gelmiş nasılsın canım bulantıların filan ne durumda

hoş bulduk canım çok şükür iyim hafif hafif devam ediyor ama bunada şukür daha zor zamanlar atlattığımı bilirim bu sefer hafif geçirecem galiba inşallah
ben geçmişi okuyup gelene kadar kalabalığı dağıttım
nurcan canım maşallah kızını seyrettim renkli yazanı seyredemedim renksiz olanı seyrettim ağzını açıp açıp kapatıyor hayali bişeylermi yiyordu aceba
bir sorunda çıkmamış çok şükür hayırla kavuşun inşallah

şifam canım sanada rabbim şifa versin geçmiş olsun yine baş ağrıların varmış
ben bu gün geldim eve cuma günü şehir merkezine gitmiştik bu gün öğleden sonra geldim eve aman yarabbi her yer yanıyor çok sıcaktı evime gidiyim serinleyim diye seviniyordum ki geldikki buralarda ısınmış
benden haberler bu işte gittim geldim hiçbiryer göremedim bu ara evden çıkıp başka bir eve giriyorum her hareketim suç oluyor niye öyle oturdun niye böyle yattın ne çok tuvalete gidiyon niye onu yiyon yok onu ye yok bunu yeme vs.vs. çok daraldım ne yapacağımı şaşırdım rabbim yardımcım olsun inşallah

canım sağolasın evet arada bir başağrısı yokluyor beni hehehe hayali bişiler yiyo demek bu lafa koptumm hımm gezdin diycem ama sadece yolculuk yapmışsın peki dr kontrolün var mıydı gitmişken dr amca yaptınız mı ohh sevindim canım yaa bulantıların gayet hafifmiş kocamann maşallah evet yaa bizim burası da sıcak çok sıcak Rabbim dayanma gücü versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…