off hele bu konu zaten çok içimi yakmıştı Allah sabırlar versin annesine babasınaduygusallığım hatsafhada zaten hüngür hüngür ağlıyorum yaaahem bu arkadaş için
hem http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/528169-bebegim-sehit-oldu.html hem bu arkadaşı duyar duymaz sizede bahsetmiştim yaaaoff çok zor Rabbim tüm bebeğini kaybedenlere bol sabır versin inşalllah
üff nurcik arayamam ki menekşe ablayıtaziye için doktoru çalışmasına izin vermemişti raporluydu ama sorun yok diyodu :26: kürtaj olmuştur büyük ihtimal düşünmesi bile kötü Rabbim kimseye yaşatmasın bunları
dün amcamın gelini aradı bizim gideceğimiz merkeze gidecek adres aldı o da 11 senelik evli daha önce ankarada 2 başarısız denemesi olmuştu ..inşallah bizim gittiğmiz merkez onada şans getirir
hayırlısıyla hasrteleri biter inşallahh
eşimin arkadaşı şuan merkezdeler bizde onları yönlendirdik transfer zamanını bekliylardı en son. biraz moralleri bozulmuş bikaç kişinin iptal olmuş transferi falan...herşey yolunda gider inşallahh bu yolda uğraşanalrın
evet yaa zor her yazdığı mesaj içimi cızlatıyoroff hele bu konu zaten çok içimi yakmıştı Allah sabırlar versin annesine babasına((
bende aramadım zaten arasamda ne diycemki ne denilir nasıl teseli verirlir blmiyorum
kürtaj olmamış doğum yapmış galiba esma öyle söyledi
inşallah kızlar amin yaa müjdelerini alalım inşallahhayırlısıyla hasrteleri biter inşallahh
eşimin arkadaşı şuan merkezdeler bizde onları yönlendirdik transfer zamanını bekliylardı en son. biraz moralleri bozulmuş bikaç kişinin iptal olmuş transferi falan...herşey yolunda gider inşallahh bu yolda uğraşanalrın
hadi inşallah kedersizim dua ediyoruz her daim çeken yaşayan bizler anlarız halimizi kabul etsin RABBİM gönlümüzdekileridün amcamın gelini aradı bizim gideceğimiz merkeze gidecek adres aldı o da 11 senelik evli daha önce ankarada 2 başarısız denemesi olmuştu ..inşallah bizim gittiğmiz merkez onada şans getirir
evet yaa zor her yazdığı mesaj içimi cızlatıyor
inşallah kızlar amin yaa müjdelerini alalım inşallah
hadi inşallah kedersizim dua ediyoruz her daim çeken yaşayan bizler anlarız halimizi kabul etsin RABBİM gönşümüzdekileri
amin canım benim amin vantilatör şart demi hadi işe yarasın bol bol ferahla tatlımsağol canım Allah razı olsun ,gönlüne göre versin RAbbim
güle güle sevo bende şimdi çıktım duştan yarın çıkıp vantilatör alıcaz başka çare yok
amin canım benim amin vantilatör şart demi hadi işe yarasın bol bol ferahla tatlım
sıcakta uyutmuyor duruyku bastırdı ama nasıl uyucam bilmiyorum çok sıcak çokkkkkk
evet daha yeni başladı yaz bol bol kullanırsın işe yarar güle güle ferahlaaynen öyle canım mecbur alacaz artık
bu aralar çok sık baş ağrıların oldu seninde.kafana taktığın bişeymi var :26:sıcakta uyutmuyor durbenimde yine bugün uyandığımdan beri baş ağrım var uykuda var
sağol canımevet daha yeni başladı yaz bol bol kullanırsın işe yarar güle güle ferahlaferahladıkça beni hatırla
evet yaaa tayin taşınma işi filan sanırım bunları takıyorum bu arabu aralar çok sık baş ağrıların oldu seninde.kafana taktığın bişeymi var :26:
sağol canımferahladıkça hatırlrım seni artık
evet yaaa tayin taşınma işi filan sanırım bunları takıyorum bu araondan sanırım baş ağrılarım hatırla hatırla ohhhladıkça emi
evet eften püften bir sebep ama takacak bişi bulucam ya kafaya illaamann bunlarıda dertmi canımm sende ..takma bunları kafana herşey olacağına varır
papatya gelmiş hoş gelmişnasılsın canım bulantıların filan ne durumda
canım sağolasın evet arada bir başağrısı yokluyor benihoş bulduk canım çok şükür iyim hafif hafif devam ediyor ama bunada şukür daha zor zamanlar atlattığımı bilirim bu sefer hafif geçirecem galiba inşallah
ben geçmişi okuyup gelene kadar kalabalığı dağıttım
nurcan canım maşallah kızını seyrettim renkli yazanı seyredemedim renksiz olanı seyrettim ağzını açıp açıp kapatıyor hayali bişeylermi yiyordu aceba
bir sorunda çıkmamış çok şükür hayırla kavuşun inşallah
şifam canım sanada rabbim şifa versin geçmiş olsun yine baş ağrıların varmış
ben bu gün geldim eve cuma günü şehir merkezine gitmiştik bu gün öğleden sonra geldim eve aman yarabbi her yer yanıyor çok sıcaktı evime gidiyim serinleyim diye seviniyordum ki geldikki buralarda ısınmış
benden haberler bu işte gittim geldim hiçbiryer göremedim bu ara evden çıkıp başka bir eve giriyorum her hareketim suç oluyor niye öyle oturdun niye böyle yattın ne çok tuvalete gidiyon niye onu yiyon yok onu ye yok bunu yeme vs.vs. çok daraldım ne yapacağımı şaşırdım rabbim yardımcım olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?