Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

meraba güzellikler nasısınız

bende geçmişi okurken millet gitti

kızlar burası çok sıcak yanıyorummmmmmmmmmmmmm

3 gün öncesine kadar bişey yoktu 3 gündür mahvolduk sıcaktan
bugün ilk denizime girdim sabah erkenden gittik orda kahvaltı yaptık bir kerede denize girdik geldik

maşallah budan sonra hep hayırlı haberler alırsın inşallah
al sana konuyu okuyan 2 ye düştü
inşallah canım hepimizin hep güzel-sağlıklı haberleri olsun kız bende halaa 3 kişi yazıyor altta :26: ben çıkıyorum diyede yazmadığı için ben kedersizi gitmiş olarak kabul etmiyorum o halaa burda ve hayalet ben gibi

nurcan arkadaşınıza çok üzüldümallah sabır versin canıom başka bişey diyemiyor insan

şifam hemşommmmmmmmmmöyle herbişeyi kafana takma canım başın ağrıyormuş geçmiş olsun dikkat et canım

papatyammm inşallah bulantıların bir an önce geçer canım

hoş geldin laracım maşallah denizede girdin demek bikiniyle mi girdin öyleyse görmek isterdim tabii gülmek için

anaa kedersiz zannettiğim hemşommuş hoş geldin tatlım nasılsın senin bulantın filan yok demi herşey yolundadır inşallah deniz yaptın yani haa ohh sefan olsun

Son düzenleme:
sağol hemşom biraz nefes almak tatile çıkmak istiyorum aslında gerçek olsa süper olur ne başağrısı ne bişiyim kalmaz ama işte

hoş geldin laracım maşallah denizede girdin demek bikiniyle mi girdin öyleyse görmek isterdim tabii gülmek için
yok canım bikinim ne çıçımı ne memişleri kapatır şu saatten sonramayoyla girdim
anaa kedersiz zannettiğim hemşommuş hoş geldin tatlım nasılsın senin bulantın filan yok demi herşey yolundadır inşallah deniz yaptın yani haa ohh sefan olsun

iyiyim canım yok bizim bulantılarımız kalmadı çok şükür tabi yerini mide yanmalarına bıraktı oda çok fena bişeyyyyşu an felaket yanıyor

ahh canım çok geçmiş olsun mide sıkıntıları zordur eminim Rabbim şifa versin çabucak geçsin inşallah

laracım bukadarcık bulantıya razıyım şimdilik benimle olduklarını böyle anlıyorum
inşallah daha beter olmaz
evet bencede o kadar olmalı canım bebeğin hormon ürettiğinin bir belirtisiymiş bulantılar
benim gibi hem kus hem ağlayıp şükret oda güzel bir guygu,

allahım bütün arkadaşlarımıza yaşatsın
sağol hemşom biraz nefes almak tatile çıkmak istiyorum aslında gerçek olsa süper olur ne başağrısı ne bişiyim kalmaz ama işte

hemşom ufak çaplı bir tatil ayarlayın canım iyi gelir gerçekten uzun süre onun etkisiyle rahatlarsın en azından

ben çıkıyorum kızlar otur otur belim ağrıdı bir tek hamişlerin mi beli ağrırmış ki başımda takviye yapıyo zaten azcık uzanayım dinleneyim öptüm kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…