kedersiz canım renkli ye noldu :26: sayfa bulunamadı diyo
kedersiz canım renkli ye noldu :26: sayfa bulunamadı diyo
anladım canım sağlıklı olsunlar her daim inşallah seninde sağlığın bol bol olsun kolay değil bir bedende 2 evlat taşıyacaksınyok şifacım doktor konturolımüz kısmet olursa inşallah haftaya bu hafta göremedim yani
anladım canım sağlıklı olsunlar her daim inşallah seninde sağlığın bol bol olsun kolay değil bir bedende 2 evlat taşıyacaksın
el atar şimdi kedersiz bacımız inşallahhah işte bende ondan dolayı seyredemedim
el atar şimdi kedersiz bacımız inşallah
amin canım benim amin inşallahrabbim sanada nasip eder inşallah
nurcan gitmedimi uykum geldi yazmıştıya:44:
hamdolsun indi geçti gittişifacım dizin nasıl oldu indimi şişi
hamdolsun indi geçti gittigayet iyiyim elhamdülillah
inşallah canım hepimizin hep güzel-sağlıklı haberleri olsunmaşallah budan sonra hep hayırlı haberler alırsın inşallah
al sana konuyu okuyan 2 ye düştü
meraba güzellikler nasısınız
bende geçmişi okurken millet gitti
kızlar burası çok sıcak yanıyorummmmmmmmmmmmmm
3 gün öncesine kadar bişey yoktu 3 gündür mahvolduk sıcaktan
bugün ilk denizime girdim sabah erkenden gittik orda kahvaltı yaptık bir kerede denize girdik geldik
anaa kedersiz zannettiğim hemşommuşmeraba güzellikler nasısınız
bende geçmişi okurken millet gitti
kızlar burası çok sıcak yanıyorummmmmmmmmmmmmm
3 gün öncesine kadar bişey yoktu 3 gündür mahvolduk sıcaktan
bugün ilk denizime girdim sabah erkenden gittik orda kahvaltı yaptık bir kerede denize girdik geldik
sağol hemşom biraz nefes almak tatile çıkmak istiyorum aslındanurcan arkadaşınıza çok üzüldümallah sabır versin canıom başka bişey diyemiyor insan
şifam hemşommmmmmmmmmöyle herbişeyi kafana takma canım başın ağrıyormuş geçmiş olsun dikkat et canım
papatyammm inşallah bulantıların bir an önce geçer canım
yok canım bikinim ne çıçımı ne memişleri kapatır şu saatten sonrahoş geldin laracım maşallah denizede girdin demek bikiniyle mi girdin öyleyse görmek isterdim tabii gülmek için
anaa kedersiz zannettiğim hemşommuşhoş geldin tatlım nasılsın senin bulantın filan yok demi herşey yolundadır inşallah deniz yaptın yani haa ohh sefan olsun
ahh canım çok geçmiş olsun mide sıkıntıları zordur eminim Rabbim şifa versin çabucak geçsin inşallahyok canım bikinim ne çıçımı ne memişleri kapatır şu saatten sonramayoyla girdim
iyiyim canım yok bizim bulantılarımız kalmadı çok şükür tabi yerini mide yanmalarına bıraktı oda çok fena bişeyyyyşu an felaket yanıyor
evet bencede o kadar olmalı canım bebeğin hormon ürettiğinin bir belirtisiymiş bulantılarlaracım bukadarcık bulantıya razıyım şimdilik benimle olduklarını böyle anlıyorum
inşallah daha beter olmaz
sağol hemşom biraz nefes almak tatile çıkmak istiyorum aslındagerçek olsa süper olur ne başağrısı ne bişiyim kalmaz ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?