Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

güle güle hemşommmm

papatya nasıl gidiyor canım kaç haftalık oldunuz azıcık bahset bakalım

laracım kusura bakma pat diye elektirikler gitti allahtan çabuk geldi
valla doktor daha şukadar haftalıksın filan demedi son adet tarihime göre 7 haftadayım
iyim çok şükür rabbim bu günümü aratmasın enson geçen hafta kalp atışlarını görmüştük dr. bidahaki kontrolu 2 hafta sonraya vermişti sabırla gün sayıyorum iyi haberlerini alabilmek için zaten geçmişi okuduysan biraz sıkıntılarımdan bahsetmiştim

allahım yardımcın olsun canım

artık geçmişe çok bakamıyorum 2-3 sayfa anca okuyorum çünkü zaten çok duramadığım için pc başında onunla zaman geçirmek istemediğim için

neyse hayılı sağlıklı hamilelik geçiriirsin inşallah canım çok dikkat et kendine biliyosun ikiz gebelik normalden çok daha fazla riskler taşıyor allahım yardımcımız olsun

bende çıkıyorum canım belim ağrıdı laptopu sehpa üzerinde kulllanıyorum biraz fazla eğilmem gerekiyor oda beni çebuk yoruyor

hedi kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun canım sonra görüşürüz

haklısın canım dinlen güle güle görüşürüz yine sizde allaha emanet olun

renkli olan ultrason yok olmuş nedense :26::26:faceye eklemiştinm dün kızlar bakabilirsiniz ordan

kamerrr denize girdin demekk ohh ne güzell bu sene biz gidemiycez galiba ..gerçi ablam ve eniştem yeğenimin mezuniyet törenine gelecekler istbula ,ordanda buraya gelebilirler onların sayesinde bir kaç günlüğüne gideriz belki

yok ablacım bol bol içiyo su sürekli veriyorum biberonuyla oda seve seve içiyo

nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür bugün babamızın ilk babalar gününü kutladık hediymizi verdikperşembede tatile gidiyoruz avşa adasına bi süre yokum geldiğimde bol bol konuşuruz inşallah hepinizi kocaman öpüyorum kendize iyi bakın hamişler yiğenlerimede iyi bakın ALLAH,A emanet olun....

renkli olan ultrason yok olmuş nedense :26::26:faceye eklemiştinm dün kızlar bakabilirsiniz ordan
tamam canım faceden izleyelim videoyu :13:

ohh iyi bikaç gün de olsa iyi gelecek

ohhhh beee en güzel babalar gününüzdür eminim daha nice yıllara sağlıkla keyifle inşallah canım benim ohh tatil planınız varmış çok sevindim çok iyi gelecek canım benim bolca dinlen ve eğlen inşallah Rabbime emanetsiniz inşallah döndüğünde de yine yeni müjdeler olur burda

tarfilim canım benim bugün senin en güzel günündü demi

bebişin cici kızın artık kollarında şükürler olsunn yerime kocaman öp kokla canım senide öptüm

eşininde babalar günü kutlu ve mutlu oldu

sağol canım inşallah

aaa doğum ayptımı hayırlı uğurlu olsun güle güle büğütsün inşallahhhhh ikinizede maşallahhhhhhhhhhhhhhhh

aaa doğum ayptımı hayırlı uğurlu olsun güle güle büğütsün inşallahhhhh ikinizede maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
evet tatlım bugün sezeryanla yaptı aldı cici kızını inşallah kucağına amin inşallah huzur ve sağlık içinde analı-babalı büyütsünler inşallah bol keyiflice

oooyy oooyy kuzum benim yaaa maşşallaaahhhhh yerim ben kızı yaaaaaa
elvin ismini boşver cnm yaa ben pek sevmem Erva, Son derece cesur, çok güzel hanım. erva ismi çok güzel cnm benim arkadaşım koydu zülal erva koydu bi düşün istersennn
evet canım öyleydik bu onların son şansıydı 16.denemesinde olmuştu mucize gibi ama yarım kaldı kaybetmiş bebeğini(
rabbim sabır versin diyecek bişe bulamadım yaaaa
günaydın kızlar

günaydın cnm

günaydın canlar nasılsınız neler yapıyosunuz ben sıcaktan ölecem yaaaaa çok fenayım menopozlu kadınlar gibi üfleyip püflüyorum ğyleee
çok yoğundum ben gelemedim ama okuyup çıkıyodum misafirleri gel git derken bugüne yazmka kısmet oldu hepinizi öpüyoruuumm

Son düzenleme:

çok sıcak demii ben artık geceleri uyuyamıyorum kendimi balkona atıyorum sabaha karşı zar zor dalıyorum uykuya

asi burdayken ve aklımdayken sorayım sana tedavi işi ne oldu ne zaman başlıycaksınız hayırlısyla

asi burdayken ve aklımdayken sorayım sana tedavi işi ne oldu ne zaman başlıycaksınız hayırlısyla

cnm şimdi adet oldum gibi ama pek anlamdım kırmızı değil gelen kan kahverengi anlamadım :26: oldummu olmadımmı diye...
işte adetim bitsin kontrole gidicem ramazandan sonra düşünüyorum allah kısmet ederse cnm

laprokiden sonraki ilk adetin dimi ?bu yüzden böyle gelmiş olabilir ..gerçi benimde bir kç defa oldu böyle ,adet öncesi kahverengi akıntım oluyordu ertesi günüde adet oluyordum

bizim merkezemi gideceksin son kararnız ne oldu

evet cnm ameliyatdan sonra ilk adetim ama ilk gün geldi kahverengi akıntı hala kahverengi akıntıya devam anlamdım ama dün azıcık geldi bugün hiç yok napsamki ?

yok cnm kayseride olacak inşşaahh doktorum şifanın ve ayşenın doktoru zaten onda yaptırıcaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…