güle güle hemşommmm
papatya nasıl gidiyor canım kaç haftalık oldunuz azıcık bahset bakalım
allahım yardımcın olsun canım
artık geçmişe çok bakamıyorum 2-3 sayfa anca okuyorum çünkü zaten çok duramadığım için pc başında onunla zaman geçirmek istemediğim için
neyse hayılı sağlıklı hamilelik geçiriirsin inşallah canım çok dikkat et kendine biliyosun ikiz gebelik normalden çok daha fazla riskler taşıyor allahım yardımcımız olsun
bende çıkıyorum canım belim ağrıdı laptopu sehpa üzerinde kulllanıyorum biraz fazla eğilmem gerekiyor oda beni çebuk yoruyor
hedi kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun canım sonra görüşürüz
amin canım
geçmiş olsun kuzuna, çarçabuk geçer atlatırsınız inşallah
su vermeyi ihmal etme lütfen doktorlar ne kadarda 6 ay vermeyin deselerde sen yinede en azından 1_2 çay kaşığı kadar vermeye çalış
tamam canım faceden izleyelim videoyu :13:renkli olan ultrason yok olmuş nedense :26::26:faceye eklemiştinm dün kızlar bakabilirsiniz ordan
ohh iyi bikaç gün de olsa iyi gelecekkamerrr denize girdin demekk ohh ne güzell bu sene biz gidemiycez galiba ..gerçi ablam ve eniştem yeğenimin mezuniyet törenine gelecekler istbula ,ordanda buraya gelebilirler onların sayesinde bir kaç günlüğüne gideriz belki
ohhhh beee en güzel babalar gününüzdür eminimnasılsınız?biz iyiyiz çok şükür bugün babamızın ilk babalar gününü kutladık hediymizi verdikperşembede tatile gidiyoruz avşa adasına bi süre yokum geldiğimde bol bol konuşuruz inşallah hepinizi kocaman öpüyorum kendize iyi bakın hamişler yiğenlerimede iyi bakın ALLAH,A emanet olun....
tamam canım faceden izleyelim videoyu :13:
ohh iyi bikaç gün de olsa iyi gelecek
ohhhh beee en güzel babalar gününüzdür eminimdaha nice yıllara sağlıkla keyifle inşallah canım benim ohh tatil planınız varmış çok sevindim çok iyi gelecek canım benim bolca dinlen ve eğlen inşallah Rabbime emanetsiniz inşallah döndüğünde de yine yeni müjdeler olur burda
tarfilim canım benim bugün senin en güzel günündü demi
bebişin cici kızın artık kollarında şükürler olsunnyerime kocaman öp kokla canım senide öptüm
eşininde babalar günü kutlu ve mutlu oldu
evet tatlım bugün sezeryanla yaptı aldı cici kızını inşallah kucağınaaaa doğum ayptımı hayırlı uğurlu olsun güle güle büğütsün inşallahhhhh ikinizede maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
oooyy oooyy kuzum benim yaaa maşşallaaahhhhh
elvin ismini boşver cnm yaa ben pek sevmem Erva, Son derece cesur, çok güzel hanım. erva ismi çok güzel cnm benim arkadaşım koydu zülal erva koydu bi düşün istersennnaminnnnnnnnn inşallahh
nasılsın canım kızın napıyor ,nasıl
bu arada kızlar bizimm kızın ismi yine değişti Elvin düşünüyoruz nasıl szcegüzel veya beğenmedim diye her eleştirye açığız
evet canım öyleydikbu onların son şansıydı 16.denemesinde olmuştu mucize gibi ama yarım kaldı kaybetmiş bebeğini (
günaydın kızlar
oooyy oooyy kuzum benim yaaa maşşallaaahhhhhyerim ben kızı yaaaaaa
teşekkür ederizzz asi teyzesii
elvin ismini boşver cnm yaa ben pek sevmem Erva, Son derece cesur, çok güzel hanım. erva ismi çok güzel cnm benim arkadaşım koydu zülal erva koydu bi düşün istersennn
söylediğin isimlerde güzelmiş canım beğendim ikisinde ama galiba elvin kalıcak bizim kızın ismi ailelerde beğendi bide bizim soyismimizede uyumlu
inşallah bu güzel isimleri kendi evladına koymayı nasip etsin Rabbim:16:
rabbim sabır versin diyecek bişe bulamadım yaaaa
aminnn
günaydın cnm
günaydın canlar nasılsınız neler yapıyosunuz ben sıcaktan ölecem yaaaaaçok fenayım menopozlu kadınlar gibi üfleyip püflüyorum ğyleee
çok yoğundum ben gelemedim ama okuyup çıkıyodum misafirleri gel git derken bugüne yazmka kısmet oldu hepinizi öpüyoruuumm
asi burdayken ve aklımdayken sorayım sana tedavi işi ne oldu ne zaman başlıycaksınız hayırlısyla
cnm şimdi adet oldum gibi ama pek anlamdım kırmızı değil gelen kan kahverengi anlamadım :26: oldummu olmadımmı diye...
işte adetim bitsin kontrole gidicem ramazandan sonra düşünüyorum allah kısmet ederse cnm
laprokiden sonraki ilk adetin dimi ?bu yüzden böyle gelmiş olabilir ..gerçi benimde bir kç defa oldu böyle ,adet öncesi kahverengi akıntım oluyordu ertesi günüde adet oluyordum
bizim merkezemi gideceksin son kararnız ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?