evet cnm ameliyatdan sonra ilk adetim ama ilk gün geldi kahverengi akıntı hala kahverengi akıntıya devam anlamdım ama dün azıcık geldi bugün hiç yok napsamki ?
yok cnm kayseride olacak inşşaahh doktorum şifanın ve ayşenın doktoru zaten onda yaptırıcaz heralde
bugünde bekle bakalım olmazsa yarın sabah doktoruna git istersen ..
hakkında hayırlsıı olsun canım Allah yüzünü güldürsün çifter çifter bebeler nasip etsin inşallahh
evet cnm öyle yapıcam inşallahh...
amin cnm amiiiiiinnnn kurban olduğum rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsiiiiiiinnn..
cnm ben çıkıyorum ablamlar kahvaltıya gelecekler çayı koyum ben görüşürüz allaha emanet olunnn
herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallahhhh nasılsınız bakalım ne var ne yok herkes iyidir inşallah ben oğluşla iyiyiym tek sıkıntımız havalar çok sıck birde oğluşun tekmeleri artık uyutmuyor çok fazla bugün kontrole gidecektik ama sabah pek iyi değildim hafta sonu yorulmuşum sabahta kendimi yorgun hissedince yarına erteledim bizden bu kadar sizler de ne var ne yok bakalım
günaydın canım .. ne olsun canım yaa sıcaklarla uğraşıyorz işte
hafta sonu ne yaptın anlat baklaım ..neler aldın oğluşunaciciler topiğine eklede bakalım ..eşin bunada kızmaz herhalde:44::44::44:
ya sen varyaaa harbiden çok sabırlsın heebenim bugün muaynem olacak ve ben yarına erteliycemm hayatta yapmam günleri sayıyorum ben bebğimi görecem diye
tetanoz aşılarını oldunmu nuray
ben bugün 2. dozumu vurulacam .ilki çok ağrımıştı bu sefer olmaz inşallah
hafta sonu baya yoğundum cumartesi kaynanama gittim sonra eşimin halasıgile o gün öle bitti pazarda alışverişti eltimin oğlunun doğum gününydü derken çok yorulmuşum canım birde dışarıdaydık terle soğu az bi üşütme belirtim vardı bulantım falan olunca ondan dolayı gitmedim iyice kötü olurum diye
alışverişe gelince şimdilik 1 tane organik olanlardan hastane çıkışı aldım 10lu setten badi aldım 1 tane termostatlı olan çantalardan aldım valiz gibi olanlardan onlar daha iyimiş battaniye aldık bi tane gecelik gibi bi takım bi tanede bez ve alt açma örtüsü şimdilik bunları aldık
hafta sonuda annemle çıkıp diğer şeylere bakıcaz annemler alıcakmış dğerelerini hatta daha bunları bile almama kızıyordu da eşim olmaz biz kendimiz alcaz dedi sende sonra al aynılarından dedi aslında bu hafta sonu hepsini bitirmeyi düşünüyorduk ama olmadı annemler istanbula gitti erkek kardeşim orada işe başladıda ona ev falan tutmaya evi yerleştirmeye gittiler hala ordalar o yüzden bu hafta sonuna kaldıben sabırlıyım birazda şartlar yüzünden hep bişiler çıkıyo böle resimleri eklerim daha doğrusu eşime diyeyim o ekler ben bilmiyorumda bilgisayar kullanma özürüm vardır birazcıkta kızmaz buna
epey yorulmuşsun canım birazda rahatsızlanmışsın geçmiş olsun
aldıklaırnı güle güle giydir inşallah .bende bir liste yaptım bir kaç hafta sonra almaya başlarım artık
benimde annem alma hepsini ben alacam diyo ama eşimde bende hevesleniyoruz işte
nuray belim ağrıdı çıkayım acık uzanayım görüşrüzz
günaydın canımgünaydın kızlar
asi şükür kavuşturana diyelim kızzoooyy oooyy kuzum benim yaaa maşşallaaahhhhhyerim ben kızı yaaaaaa
elvin ismini boşver cnm yaa ben pek sevmem Erva, Son derece cesur, çok güzel hanım. erva ismi çok güzel cnm benim arkadaşım koydu zülal erva koydu bi düşün istersennn
rabbim sabır versin diyecek bişe bulamadım yaaaa
günaydın cnm
günaydın canlar nasılsınız neler yapıyosunuz ben sıcaktan ölecem yaaaaaçok fenayım menopozlu kadınlar gibi üfleyip püflüyorum ğyleee
çok yoğundum ben gelemedim ama okuyup çıkıyodum misafirleri gel git derken bugüne yazmka kısmet oldu hepinizi öpüyoruuumm
bence şu an git hem adet miktarını bahset bu şekilde git kontrolecnm şimdi adet oldum gibi ama pek anlamdım kırmızı değil gelen kan kahverengi anlamadım :26: oldummu olmadımmı diye...
işte adetim bitsin kontrole gidicem ramazandan sonra düşünüyorum allah kısmet ederse cnm
:44: valla dr a git bacım bi bahset ciddi bişi yoktur tabi ama şimdi de git adet sonrası yine kontrol derse yine gidersinevet cnm ameliyatdan sonra ilk adetim ama ilk gün geldi kahverengi akıntı hala kahverengi akıntıya devam anlamdım ama dün azıcık geldi bugün hiç yok napsamki ?
yok cnm kayseride olacak inşşaahh doktorum şifanın ve ayşenın doktoru zaten onda yaptırıcaz heralde
evet yaa kaç gün yazamıyor merakta bıraktı biziçiğdemde tedaviye başlamıştı son durumu ne çok merak ediyorum
canım günaydın hoş geldin artık doğum sırası sende inşallah sıkıntısız bir şekilde hayırlı-sağlıklı oğluşunu kucağına almak nasip olsun inşallahherkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallahhhh nasılsınız bakalım ne var ne yok herkes iyidir inşallah ben oğluşla iyiyiym tek sıkıntımız havalar çok sıck birde oğluşun tekmeleri artık uyutmuyor çok fazla bugün kontrole gidecektik ama sabah pek iyi değildim hafta sonu yorulmuşum sabahta kendimi yorgun hissedince yarına erteledim bizden bu kadar sizler de ne var ne yok bakalım
tüm cicileri güle güle kullanmak nasip olsun inşallah canım benim daha ne cicileri olacak zaten sen dinlenmene bak sağlık olsun baştahafta sonu baya yoğundum cumartesi kaynanama gittim sonra eşimin halasıgile o gün öle bitti pazarda alışverişti eltimin oğlunun doğum gününydü derken çok yorulmuşum canım birde dışarıdaydık terle soğu az bi üşütme belirtim vardı bulantım falan olunca ondan dolayı gitmedim iyice kötü olurum diye
alışverişe gelince şimdilik 1 tane organik olanlardan hastane çıkışı aldım 10lu setten badi aldım 1 tane termostatlı olan çantalardan aldım valiz gibi olanlardan onlar daha iyimiş battaniye aldık bi tane gecelik gibi bi takım bi tanede bez ve alt açma örtüsü şimdilik bunları aldık
hafta sonuda annemle çıkıp diğer şeylere bakıcaz annemler alıcakmış dğerelerini hatta daha bunları bile almama kızıyordu da eşim olmaz biz kendimiz alcaz dedi sende sonra al aynılarından dedi aslında bu hafta sonu hepsini bitirmeyi düşünüyorduk ama olmadı annemler istanbula gitti erkek kardeşim orada işe başladıda ona ev falan tutmaya evi yerleştirmeye gittiler hala ordalar o yüzden bu hafta sonuna kaldıben sabırlıyım birazda şartlar yüzünden hep bişiler çıkıyo böle resimleri eklerim daha doğrusu eşime diyeyim o ekler ben bilmiyorumda bilgisayar kullanma özürüm vardır birazcıkta kızmaz buna
biri benim cevap yazıyordum sizeToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
nuray0606
ama kimseciklerr yokkk
biri benim cevap yazıyordum size
hoş buldum canım inşallah hem tekmelerle hapisten çıkmak istediğini belirtiyo bence oğluşunhoşgeldin canım evet hayırlısı bakalım en yakında ben varım doğum yapacak kısmet artık rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza alamayı ve silerede hayırlısıyla hamiş kalmayı nasip etsin
hoş buldum canım inşallah hem tekmelerle hapisten çıkmak istediğini belirtiyo bence oğluşunamin canım amin inşallah yakın olsun inşallah bizlerinde müjdeleri
tahliyeye az kaldı işte bebişininevet çıkmama az kaldı diyor galibaneyse canım ben çıkıyorum sonra görüşürüz kahvalti yapıcam sonr agelirim yine
[video=youtube;C72027z1kmA]http://www.youtube.com/watch?v=C72027z1kmA&feature=related[/video] yunus balığı sesi hamileler bolca dinlesin bebeğin beyin gelişimine çok faydalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?