Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bugünde bekle bakalım olmazsa yarın sabah doktoruna git istersen ..

hakkında hayırlsıı olsun canım Allah yüzünü güldürsün çifter çifter bebeler nasip etsin inşallahh

bugünde bekle bakalım olmazsa yarın sabah doktoruna git istersen ..

hakkında hayırlsıı olsun canım Allah yüzünü güldürsün çifter çifter bebeler nasip etsin inşallahh

evet cnm öyle yapıcam inşallahh...
amin cnm amiiiiiinnnn kurban olduğum rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsiiiiiiinnn..

cnm ben çıkıyorum ablamlar kahvaltıya gelecekler çayı koyum ben görüşürüz allaha emanet olunnn

güle güle canım görüşürüzz

herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallahhhh nasılsınız bakalım ne var ne yok herkes iyidir inşallah ben oğluşla iyiyiym tek sıkıntımız havalar çok sıck birde oğluşun tekmeleri artık uyutmuyor çok fazla bugün kontrole gidecektik ama sabah pek iyi değildim hafta sonu yorulmuşum sabahta kendimi yorgun hissedince yarına erteledim bizden bu kadar sizler de ne var ne yok bakalım

günaydın canım .. ne olsun canım yaa sıcaklarla uğraşıyorz işte

hafta sonu ne yaptın anlat baklaım ..neler aldın oğluşuna ciciler topiğine eklede bakalım ..eşin bunada kızmaz herhalde:44::44::44:

ya sen varyaaa harbiden çok sabırlsın hee benim bugün muaynem olacak ve ben yarına erteliycemm hayatta yapmam günleri sayıyorum ben bebğimi görecem diye

tetanoz aşılarını oldunmu nuray
ben bugün 2. dozumu vurulacam .ilki çok ağrımıştı bu sefer olmaz inşallah

hafta sonu baya yoğundum cumartesi kaynanama gittim sonra eşimin halasıgile o gün öle bitti pazarda alışverişti eltimin oğlunun doğum gününydü derken çok yorulmuşum canım birde dışarıdaydık terle soğu az bi üşütme belirtim vardı bulantım falan olunca ondan dolayı gitmedim iyice kötü olurum diye
alışverişe gelince şimdilik 1 tane organik olanlardan hastane çıkışı aldım 10lu setten badi aldım 1 tane termostatlı olan çantalardan aldım valiz gibi olanlardan onlar daha iyimiş battaniye aldık bi tane gecelik gibi bi takım bi tanede bez ve alt açma örtüsü şimdilik bunları aldık
hafta sonuda annemle çıkıp diğer şeylere bakıcaz annemler alıcakmış dğerelerini hatta daha bunları bile almama kızıyordu da eşim olmaz biz kendimiz alcaz dedi sende sonra al aynılarından dedi aslında bu hafta sonu hepsini bitirmeyi düşünüyorduk ama olmadı annemler istanbula gitti erkek kardeşim orada işe başladıda ona ev falan tutmaya evi yerleştirmeye gittiler hala ordalar o yüzden bu hafta sonuna kaldı ben sabırlıyım birazda şartlar yüzünden hep bişiler çıkıyo böle resimleri eklerim daha doğrusu eşime diyeyim o ekler ben bilmiyorumda bilgisayar kullanma özürüm vardır birazcıkta kızmaz buna

tetanoz aşılarını oldunmu nuray
ben bugün 2. dozumu vurulacam .ilki çok ağrımıştı bu sefer olmaz inşallah

evet canım ben ikisinide oldum 3 dozda doğumdan 10.ayda olucak benim ikisindede ağrım olmamıştı ama ilkinde olduğunda ikincide olmaya biliomuş öle duymuştum

epey yorulmuşsun canım birazda rahatsızlanmışsın geçmiş olsun

aldıklaırnı güle güle giydir inşallah .bende bir liste yaptım bir kaç hafta sonra almaya başlarım artık
benimde annem alma hepsini ben alacam diyo ama eşimde bende hevesleniyoruz işte

nuray belim ağrıdı çıkayım acık uzanayım görüşrüzz

saol canım görüşürüz bende çıkıyorum rabbim hepimize güle güle giydirmek nasip etsin

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

nuray0606

ama kimseciklerr yokkk

günaydın kızlar
günaydın canım

asi şükür kavuşturana diyelim kızz hoş geldin

bence şu an git hem adet miktarını bahset bu şekilde git kontrole

:44: valla dr a git bacım bi bahset ciddi bişi yoktur tabi ama şimdi de git adet sonrası yine kontrol derse yine gidersin

çiğdemde tedaviye başlamıştı son durumu ne çok merak ediyorum
evet yaa kaç gün yazamıyor merakta bıraktı bizi

canım günaydın hoş geldin artık doğum sırası sende inşallah sıkıntısız bir şekilde hayırlı-sağlıklı oğluşunu kucağına almak nasip olsun inşallah

tüm cicileri güle güle kullanmak nasip olsun inşallah canım benim daha ne cicileri olacak zaten sen dinlenmene bak sağlık olsun başta

biri benim cevap yazıyordum size

hoşgeldin canım evet hayırlısı bakalım en yakında ben varım doğum yapacak kısmet artık rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza alamayı ve silerede hayırlısıyla hamiş kalmayı nasip etsin

hoş buldum canım inşallah hem tekmelerle hapisten çıkmak istediğini belirtiyo bence oğluşun amin canım amin inşallah yakın olsun inşallah bizlerinde müjdeleri

hoş buldum canım inşallah hem tekmelerle hapisten çıkmak istediğini belirtiyo bence oğluşun amin canım amin inşallah yakın olsun inşallah bizlerinde müjdeleri

evet çıkmama az kaldı diyor galiba neyse canım ben çıkıyorum sonra görüşürüz kahvalti yapıcam sonr agelirim yine

evet çıkmama az kaldı diyor galiba neyse canım ben çıkıyorum sonra görüşürüz kahvalti yapıcam sonr agelirim yine
tahliyeye az kaldı işte bebişinin hayırlıca gelsin kucağına inşallah çık canım bende kahvaltı yapıcamm hem afiyet olsun görüşürüz öptüm

[video=youtube;C72027z1kmA]http://www.youtube.com/watch?v=C72027z1kmA&feature=related[/video] yunus balığı sesi hamileler bolca dinlesin bebeğin beyin gelişimine çok faydalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…