Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım teşekkür ederim dinledim dinlemesinede nasıl bir faydası olacak bu seslerim anlamadım:44:
canım her gün düzenli dinle sonuçta Rabbimin nimeti bi sır gizli mutlaka beyin gelişimine faydalıymış az önce başka bi topikte bi arkadaş duymuş yazmış benimde ilgimi çekti sen de çok taze hamişimizsin ya buraya videoyu ekledim senin ve bebişlerin için

iyi günler kzlar nasılsınız bende öldüm yorgunluktan dün kaynanam daydım 175 maden suyu şişesi kayısı + şeftali suyu yaptık bittim valla 35 tanede kendime yaptım kış için hazırlık yaww öldüm bittim daha neler yapıyım diye planlıyor öldürdü valla beni :95::95:

selam kızlar nasılsınız

ben bugün öğleden sonra işe gidecektim müfettiş çağırmıştı yarın sabaha kaldı birazdan annemle oturmaya misafirliğe gdicez

asicim ilk adet öle olabiliyo benimde olmuştu doğru dürüst kanamam olmamıştı zaten o yüzden bikaç ay sonra tedaviye başlanabiliyoki rahim toparlansın diye

şifacım dinletiyorum kızıma teşekkür ediyorummm

nuray çok yorulmuşsun ama hazırlıklar başlamış ne güzel darısı başıma diyeyimm

tarfil artık kızını almıştır kucağına allahımmm darısı buradaki herkesin başına inşallahhhhh

selam canlarım

biz doktorumuza gittik geldik

çok şükür herşeyimiz çok iyi çıktı oğluşlarım 550 gr olmuşlar

bugün rahim boyumuzu ölçtü dr oda çok iyiymiş ama yüzüm şiştiği için idrar tahlili istedi yarın onu yaptırıcaz

ayrıca ben tuzu tamamen kesmiştim yemeklere bile atmıyorduk tuzu ama dr kullanabilirsin dedi abartmadan az az kullan tansiyonun çok iyi tuzu tansiyon yüksek olunca keseriz dediçok şükür artık yemeklerin tadını alıcam

bizden bu kadar kızlar geçmişe bakamadım yemek yemem lazım sonra gelirim hepinizi çok öptümmmmmm

oh ohh maşallah bol bol şeftali suyunuz olmuş kolay gelsin tatlım

cici kızınla sana keyifli bol dinlemeler

hemşom canaım maşallah kontrol yolunda gitmiş oh azcık da olsa tuz yiyecekmişsin afiyet olsun yüzündeki şişlik ciddi bişi değildir inşallah öptüm

kızlar sizi çok seviyorum ve özlüyorum ama gelemiyorum hala pc gelmedi bu konuda canım çok sıkkın adetimi bekliyoruz nurcanım merak etmiş sormuşsun adetim gelsin hemen dr a gideceğiz rabbim yüzümüzü güldürsün ne diyelim
bide bi arkadaşınıza çok üzüldüm 16. denemesi içim yandı ağlamamk için kendimi zor tutuyorum rabbimmm yardımcısı olsun allahım büyük
herkese iyi akşamlarrr

kızlar sizi çok seviyorum ve özlüyorum ama gelemiyorum hala pc gelmedi bu konuda canım çok sıkkın adetimi bekliyoruz nurcanım merak etmiş sormuşsun adetim gelsin hemen dr a gideceğiz rabbim yüzümüzü güldürsün ne diyelim
bide bi arkadaşınıza çok üzüldüm 16. denemesi içim yandı ağlamamk için kendimi zor tutuyorum rabbimmm yardımcısı olsun allahım büyük
herkese iyi akşamlarrr

daha ne kadar erteleyeceklerse sana pc vermek için tahmini adet günün ne zaman peki haydi inşallah sıkıntısızca iğneler ilaçlar şifa olacak ve bebişin göbişine konacak tatlım

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugün ilk ben ben olayım demiştim becerememişimhemşom sen daha erkencisinnnnnn

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugün ilk ben ben olayım demiştim becerememişimhemşom sen daha erkencisinnnnnn
hemşom canım günaydın evet ya bugün acayip erkenciyim ben kısmet işte başka sabaha olsun ilk günaydın mesajın :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…