canım her gün düzenli dinle sonuçta Rabbimin nimeti bi sır gizli mutlaka beyin gelişimine faydalıymış az önce başka bi topikte bi arkadaş duymuş yazmış benimde ilgimi çekti sen de çok taze hamişimizsin ya buraya videoyu ekledim senin ve bebişlerin içincanım teşekkür ederim dinledim dinlemesinede nasıl bir faydası olacak bu seslerim anlamadım:44:
oh ohh maşallah bol bol şeftali suyunuz olmuşiyi günler kzlar nasılsınız bende öldüm yorgunluktan dün kaynanam daydım 175 maden suyu şişesi kayısı + şeftali suyu yaptık bittim valla 35 tanede kendime yaptım kış için hazırlık yaww öldüm bittim daha neler yapıyım diye planlıyor öldürdü valla beni:95::95:
cici kızınla sana keyifli bol dinlemelerselam kızlar nasılsınız
ben bugün öğleden sonra işe gidecektim müfettiş çağırmıştı yarın sabaha kaldı birazdan annemle oturmaya misafirliğe gdicez
asicim ilk adet öle olabiliyo benimde olmuştu doğru dürüst kanamam olmamıştı zaten o yüzden bikaç ay sonra tedaviye başlanabiliyoki rahim toparlansın diye
şifacım dinletiyorum kızıma teşekkür ediyorummm
nuray çok yorulmuşsun ama hazırlıklar başlamış ne güzel darısı başıma diyeyimm
tarfil artık kızını almıştır kucağına allahımmm darısı buradaki herkesin başına inşallahhhhh
hemşom canaım maşallah kontrol yolunda gitmiş oh azcık da olsa tuz yiyecekmişsin afiyet olsunselam canlarım
biz doktorumuza gittik geldik
çok şükür herşeyimiz çok iyi çıktıoğluşlarım 550 gr olmuşlar
bugün rahim boyumuzu ölçtü dr oda çok iyiymiş ama yüzüm şiştiği için idrar tahlili istedi yarın onu yaptırıcaz
ayrıca ben tuzu tamamen kesmiştim yemeklere bile atmıyorduk tuzu ama dr kullanabilirsin dedi abartmadan az az kullan tansiyonun çok iyi tuzu tansiyon yüksek olunca keseriz dediçok şükür artık yemeklerin tadını alıcam
bizden bu kadar kızlar geçmişe bakamadım yemek yemem lazım sonra gelirim hepinizi çok öptümmmmmm
daha ne kadar erteleyeceklerse sana pc vermek içinkızlar sizi çok seviyorum ve özlüyorum ama gelemiyorum hala pc gelmedi bu konuda canım çok sıkkın adetimi bekliyoruz nurcanım merak etmiş sormuşsun adetim gelsin hemen dr a gideceğiz rabbim yüzümüzü güldürsün ne diyelim
bide bi arkadaşınıza çok üzüldüm 16. denemesi içim yandı ağlamamk için kendimi zor tutuyorum rabbimmm yardımcısı olsun allahım büyük
herkese iyi akşamlarrr
herkese hayırlı haftalar ne var ne yok nasılsınız
merhaba İpeğim hoş geldin sen nasılsın oğluşun nasılherkese hayırlı haftalar ne var ne yok nasılsınız
hemşom canım günaydıngünaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün ilk ben ben olayım demiştim becerememişimhemşom sen daha erkencisinnnnnn
günaydın yeterciğim hamdolsun iyiyim sen nasılsınGÜNAYDIN FISTIKLARR nasılsınız bu günnnnnnnnnn
günaydın hatun güzelleri nerelrdesiniz sabah ce diyip kaybolmuş herkes
hoşgeldin şekerim bennn burdayım forumda geziyordum öleeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?