Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk canım,sorma kimseyi bulamayınca bende geziniyordum,eee nasıl gidiyor küçük erimiz ne alemde halinden memnun mu

evt yaaa artık topik çok sessizzz sıpamm iyi şükürlerr olsun dün çok korkkuttu bizi 2 gün oynamıyıncaaa hmn doktora gittik ama doktora gidene kadar aklım başımdan gitmiştiii sonraa gittik usg de kalp atışlarını görüncee nasıl şükrettim anlatamamm doktor ablamızdaa fıldır fıldır oynuyor annesi hissetmiyomusun dedi bendee yok dedim sorun sıpamda deil bendeymiş

hay duyarsız hatun seniiii şimdi aklın gözün kulağın ordadır dimi,bizimki çok hareketliydi özellikle geceleri ama hareketi yavaşlayınca yada sessizleşince konuşup dürterdim karnımı sonra başlardı yine.ztaen bu haftalarda hafif hafif hissedersin biraz daha zaman geçsin bak karnın dalga dalga yükselip alçalacak o zaman çok zevkli oluyor

aynen öyle şekerimmmayy hemdee nasılll dışarıdayken filen oynuyuncaa başlıyorum gülmeyee millet suratıma bkıyo neden gülüyoo bu hatun diyebende elliyince oynardı oynamadı bendee şüphelendim işteee şu 30 lu haftalaraa gelseydik ne iyi olurduuuuuu

[ı][sıze=3]hayırdır kızlar nurcan yok haberiniz varmı neden girmiyo topige[/sıze][/ı]

hiç telaş etme bişe olmaz allahın izniyle,hem minnakçık uyuyordur arada o da can hep kıpır kıpır olacak değil ya dinlenecek arada yavrucuk sen rahat ol stres yapma kendine

hoşgeldin turnal ,gelmiyormu ki upruyor arada benim bildiğim bi aksilik olsa heberimiz olurdu ,dinleniyordur anne penguen

hiç telaş etme bişe olmaz allahın izniyle,hem minnakçık uyuyordur arada o da can hep kıpır kıpır olacak değil ya dinlenecek arada yavrucuk sen rahat ol stres yapma kendine

aynen öylee şekerimm valaa relax olmak lazım birazzzz senin minnak ne yapıyorrr annesi

aynen öylee şekerimm valaa relax olmak lazım birazzzz senin minnak ne yapıyorrr annesi

yıkadım uyuyor şimdi arada kabus görüyor heralde annoşu gibi gözü kapalı ağlıyor,ama hep kıpır kıpır uyurken bile hiç sakin değiliayakta sallamasam uyanacak hemen,bide u ara yavaş yavaş bişeyler tattırıyorum toce kızıyor doktora sormadık diye ama sadece karpuz ve kayısı suyu verdim bikaç damla,meyve filesi alıcam kızıma onunla daha rahat olur

oy yerimm kızz ben o fıstıgııııı uyurken korkutuyorlar herhalde cnm liilafi kureyş süresini oku uyurken bol bol korku duası o iyi gelir inşallahhh ek gıdalaraa geçiyorsunuzz artık yavaş yavaş maşşallahh onaaaa

Son düzenleme:
daha ne kadar erteleyeceklerse sana pc vermek için tahmini adet günün ne zaman peki haydi inşallah sıkıntısızca iğneler ilaçlar şifa olacak ve bebişin göbişine konacak tatlım

hiç bilemiyorum canım ne zaman vereceklerseeeee pc kaçıracam sankii neyse artık umursamamaya çalışıyorum ama iştee

veee beklenen gün geldi BİRAZ ÖNCE ADET OLDUM VE SABAH EŞİMİN ZORLAMASAYLA 3 GÜN İZİN ALDIMM VE İYİKİ ALDIMMMMAYY KIZLAR bi heyecan sardı beni sormayın meraktayımmmm

Son düzenleme:

cnm hadi hayırlı olsun meleğin konsun göbüşüne inşallahhhhhhhhh

çitosum hoşgeldin ohhh iyi yapmışsın ,aşılamaya başlayacaksın dimi

canım benim rabbim bu yolda fazla uğraştırmadan emek harcatmadan çabucak yavruna kavuşmak nasip etsin inşallah tedavin hayırlı olsun

merhabalar hepiniz hoş geldiniz kızlar topiğimiz hareketlensin biraz dün girdim çıktım sayfa hiç ilerlememiş sıkılmıştım bu gün hareket gelsin

çitosum hoşgeldin ohhh iyi yapmışsın ,aşılamaya başlayacaksın dimi

hoşbuldumm minnakımmmmmmmm iyi yaptım demi hem dinlenecemmm inşallahhhhh
evet canım bugün allahtan bişey olmazsa iğnemi olacammmmmmmmmm

ayyy cnmm yaaaa inşallahhhh bu güzell heycanının sonuu mutlu bitecekkkk

inşallah canım yaa inşallahhhh

hoşbulduk papatya bacı hareketlendirelim tabi yaa sıcaklarda herkese bi rehavet çöktü zannımcs

bizim buralar öyle rehavet çöktürecek kadar sıcak olmadığı için ben hergün buralardayım ama bende tek başıma yazacak paylaşacak bişey bulamıyorum
gezmeyede gidemiyorum tek aktivitem net dolan dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…