Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

al benden de okadar lokum uyanıkken onunla ilgilen ,işlerini hallet o uyuyunca anca pc çünkü sesten hemen uyanıyor bir iş yapamıyorum,apartmanda komşluk yapacağım kimse yok,dışarı çıkmaya kalksam dördüncü katta otruyorum asansör yok ,toceye bağımlıyım pofff ne dertliymişim bana bak yaaa

kıslarr nurciki aradım şeker yüklemesi yapılırken bayılmışşş şimdi iyiyimiş kaynanasındaymışşş ondan gelmemiş

kıslarr nurciki aradım şeker yüklemesi yapılırken bayılmışşş şimdi iyiyimiş kaynanasındaymışşş ondan gelmemiş

ayyy canım kıyamam yaaaa çok şükür toparlanmış ama açlıktan mı ki acaba :26:

canım benim yaaa bende boşlukta hisssediyorum zatennn ellerm alışmış size bişeyler yazmayaaa
başkalarına takma umursama canım bak meleklerin sana sımsıkı sarılmış hayalini kur canımmmmmm

iyi bari yannız değilmişim benimde komşular hep yaşıma yakın ama öyle habersiz rahat girip çıkamıyorsun komşu çok önemli randevuyla görüşüyoruz malesef

oyy geçmiş olsun yurcikime sıcakta o iğrenç şekerli su mahvetti tabi ,tekrar geçmiş olsun yurcike ve minnak prensesineeee
evt cnm dogru diyorsu şeker baydı demekki hemde 100 lük yaptırdı

bilmiyorki oda sebebini cnm ama melikenin dediğinden olmuş olabilirrr

iyi bari yannız değilmişim benimde komşular hep yaşıma yakın ama öyle habersiz rahat girip çıkamıyorsun komşu çok önemli randevuyla görüşüyoruz malesef

bende o da yok be kuzum kafa dengi kimse yok yani anlaşıp sohbet edebileceğim,allahtan lokum var onunla konuşuyorum biri duysa deli der çünkü ciddi ciddi her mevzuyu konuşuyorum minişimle ha ha oda iyi kötü ne desem sırıtıyor.eskiden kimseyi aramazdım ama şimdi şöyle kafa dengi det ortağı bi komşum olsun istiyorum ama burda mümkün değil,keşke şifa mı demişti geçen hepimiz aynı apartmanda otursak.hayal kuralım biraz,çitosa da izin almış ohh gelirdiniz bana ben size mamalar yapardım dedikodu,sohbet kaç lafın belini kırardık acep,yurcanı da alırdık ayaklarını havaya dikip bi tuzlu ayran içirirdik ohh kendine gelir o da tam gaz katılırdı,aah keşkem ah keşkem

allah sana kolaylık versin sıkıntısız yüklenir gelirsin inşallah
ayyyy cnm inşLLh yAAaaaa

evt cnm dogru diyorsu şeker baydı demekki hemde 100 lük yaptırdı

bilmiyorki oda sebebini cnm ama melikenin dediğinden olmuş olabilirrr

olabilirrr allahım yardımcınız olsun

off yaa hayali bile süper bide bana moral verirdiniz sakin ol rahat ol diyeeeee kaynanaları çekiştirirdik habire heheee

burada konuştuğumuz kızlarla aynı ortamı yüz yüze paylaşsaydık gerçekten annaşabilirmiydik muhatap olurmuyduk merak ediyorum:44:

yannız hatırlamıyorsam öğretmendin heralde eskiden eve kapanıp kalmıyordun ortamlara giriyordun yoğunluktan sıkılıyordun belkide
ama benim gibi ev hanımıysan sürekli evdeysen arkadaşlık edecek sıkıldığında teklifsiz gidip gelebileceğin birileri olsun istiyorsun hayatında önceki evimde 8 sene oturdum komşularım çok iyiydi rahat girer çıkar her işine yardımcı olurlardı şimdiki apartmanımda öyle değil

kafa dengi olduktan sonra anlaşırız papatyammmm tabiki anlaşamayacağımız konularda olacak ama yeterki kırgınlık olmasın aramızda bencee ben şimdiki oturduğum ev gelin çıktıım ev geri girdik 4 senelik komşularım 3 aileyiz apartmanda ama alt komşumla tartıştığımız yönlerimizde çok oluyor ama asla küsmüyoruz ve kırmıyoruz önemli olanda bu değil mi her sıkıntımı dertimi gider ona anlatırım oda aynısını öyle yapar allah razı olsun çok şey öğrendim çok hele dualar konusunda

ya bu annem yokmu valla sıkıldıgımı içimden okuyoo bana hmn gezecek yer bulmuşş ben gidiyoree gezmeyee kıslarr siz evdee sıkılmayaa devam edinnn ohh ohhh

:

off yaa hayali bile süper bide bana moral verirdiniz sakin ol rahat ol diyeeeee kaynanaları çekiştirirdik habire heheee[/QUOTE]

evet evett aynen öyle yapardık çitosum sen ne diyosun moral manyağı yapardık biz seni ,kaynanaları çekiştire çekiştire kopartırdık alimallah o hepten bi moral olurdu sana dimiiiii

evet cankuş öğretmenim amma eskidende öyle yoğun değildim okul ev anca yoruluyordum ,benim tocem sağolsun onun yüzünde asosyal oldum bilen bilir hafif anormal bir karaktere sahip kendisi buna kıskançlık diyor ama değil sorunlu biraz bence takıntılıi pireyi deve yapar ,kıyafetime karışır,onu giyme gibi değilde o ona gitmişmi der tam çıkarken ayar eder beni..yani anlayacağın en son üniversite hayatımı hayal gibi anımsıyorumda o insan nerdeeeeee bi dakka durmazdım biyrde.artık evhanmıyım uzuun bir süre çünkü lokumumun her anında yanında olmak istiyorum.allah nasip ederde ev alırsak belki iyi komşularım olar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…