ya bu annem yokmu valla sıkıldıgımı içimden okuyoo bana hmn gezecek yer bulmuşş ben gidiyoree gezmeyee kıslarr siz evdee sıkılmayaa devam edinnn ohh ohhh
kız analar hissederrr sende olunca hissedeceksin bak görrrr iyi gezmeler minikkuşummmmm
seni seni bide bize nispet yapıyorsun
iyi eylenceler canım biride beni arasa gel kahve içelim dese tabii sana geliyorum demesinbu ara hiç misafir ağırlayacak durumda değilim şu riskli zamanları atlatıp rahatlayabilseydim hayırlısıyla
:
off yaa hayali bile süper bide bana moral verirdiniz sakin ol rahat ol diyeeeee kaynanaları çekiştirirdik habire heheee
ya kızlar biz msnden niye konuşmuyoruz acep görüntülü felan güzel olardı aslında arada bu arada güle güle söslüüüm leyleği havada mı gördüüüün
eyvahlar olsun kuzum ben hiiç farkında değilim biliyon mu sen söyler söylemez baktım,tüh bana ama sakın aklına başka bişey gelmesin tamam mı kuzucum
ben geri geldimmannem daha yemek yiyormuş yarım saatte anca gelir bendee o gelene kadar buraya geldim
ilahi bende diyom bu kızın ne duruyor daha
lokum uyandııı,emiyor arada bırakıp pcye bakıyor,ben birazdan kaçanziiii,yemeği yapmaya başlayabilirim artık
lokum uyandııı,emiyor arada bırakıp pcye bakıyor,ben birazdan kaçanziiii,yemeği yapmaya başlayabilirim artık
bende çıkıyorum kızlar yine gelirim hepinizide beklerim
görüşürüz
slm kızlar nasılsınız kimseciklerde yok sedefo gözün aydın canım inşl. herşey yolunda gidecek bu ay ve sende minik mucizene kavuşacaksın tatlım ben bu gün doktora gittim herşey normal ve temmuz 15 de ilk ntsmize girmek için çağırıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?