Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya bu annem yokmu valla sıkıldıgımı içimden okuyoo bana hmn gezecek yer bulmuşş ben gidiyoree gezmeyee kıslarr siz evdee sıkılmayaa devam edinnn ohh ohhh

seni seni bide bize nispet yapıyorsun
iyi eylenceler canım biride beni arasa gel kahve içelim dese tabii sana geliyorum demesinbu ara hiç misafir ağırlayacak durumda değilim şu riskli zamanları atlatıp rahatlayabilseydim hayırlısıyla

ya kızlar biz msnden niye konuşmuyoruz acep görüntülü felan güzel olardı aslında arada bu arada güle güle söslüüüm leyleği havada mı gördüüüün

aynenn öylee nispett yapıyorummm

cnmm yaa çok iyi anlıyorum senii evt şu zamandaa kimsecikler gelmesin sanaa zamandaa su akıp gibi geçsin inşallahhhh

:

off yaa hayali bile süper bide bana moral verirdiniz sakin ol rahat ol diyeeeee kaynanaları çekiştirirdik habire heheee

evet evett aynen öyle yapardık çitosum sen ne diyosun moral manyağı yapardık biz seni ,kaynanaları çekiştire çekiştire kopartırdık alimallah o hepten bi moral olurdu sana dimiiiii

evet cankuş öğretmenim amma eskidende öyle yoğun değildim okul ev anca yoruluyordum ,benim tocem sağolsun onun yüzünde asosyal oldum bilen bilir hafif anormal bir karaktere sahip kendisi buna kıskançlık diyor ama değil sorunlu biraz bence takıntılıi pireyi deve yapar ,kıyafetime karışır,onu giyme gibi değilde o ona gitmişmi der tam çıkarken ayar eder beni..yani anlayacağın en son üniversite hayatımı hayal gibi anımsıyorumda o insan nerdeeeeee bi dakka durmazdım biyrde.artık evhanmıyım uzuun bir süre çünkü lokumumun her anında yanında olmak istiyorum.allah nasip ederde ev alırsak belki iyi komşularım olar.[/QUOTE]
inşallah dileklerin gerçek olur hayırlısıyla
aman benim kocada iyidir hoşdur ama sıkıldım bir yerlere çıkalım desem nereye gidecez ne var rahatlık batıyor gibisinden laflar eder durur götürür götürmesinede ama hevesinin içine etmiştir bir kere

eyvahlar olsun kuzum ben hiiç farkında değilim biliyon mu sen söyler söylemez baktım,tüh bana ama sakın aklına başka bişey gelmesin tamam mı kuzucum

lokum uyandııı,emiyor arada bırakıp pcye bakıyor,ben birazdan kaçanziiii,yemeği yapmaya başlayabilirim artık

slm kızlar nasılsınız kimseciklerde yok sedefo gözün aydın canım inşl. herşey yolunda gidecek bu ay ve sende minik mucizene kavuşacaksın tatlım ben bu gün doktora gittim herşey normal ve temmuz 15 de ilk ntsmize girmek için çağırıldık

iyi akşamalar
kızlar bugün berbat bir gündü ..hayatıma ilk defa bayıldım (baygınlık,fenalık geçirmiştim ama böylesi hiç olmamıştı :)
3 saatlik açlık şeker yüklemesine bakılacaktı 100 gramlık şeker yüklendi o berbat şeyi bir kerede içmek zorundaydım ..1. saate bişeyim yoktu ama 2. saate kanı verirken (saat 11:30) kendimi kaybettim hemşirenin iğneyi çıkarmasıyla gözüm ve başımın dönmesi bir oldu .diğer hemşire bayılacağımı anladı hemen arkadaşını uyardı hasta bayoılıyor dedi ve gitmişimmm uyandığımda sedyedeydim ayak kısmı havada ve ağlıyor bir şekilde kendime geldim bir yandanda hemşire kolonyalı pamuğu tutyor burnuma ..hemşireler açlıktan bayıldığımı söylediler .ama tansiyonuma falan bakılmadı .gerçi baygınken baktılarmı bilmiyorum...kendime geldikten sonra eşimi aradım gel ben bayılmışım diyorum ağlıyarak ne yapıyım çok korktuum yanımda kimse yok... 10 dakka geldi korkmuş oda ..3.saateki kanıda verdikten sonra eve geldim sonucu beklemeden ..hastaneden sonra kaynamalara geçtik çok açıkmışız eşimle.. kahvaltılık falan hazırlladılar bize ,kaynanam taze peynir yapmış onuda koymuşlar sofraya yemz olaydık eşimle ikimiz şuan mide bulantısı,karın ağrısı ve afedersiniz ishal olduk hastaneye gidelim diyorum ama yok annesiyle tutturmuşlar peynirden değil balkonda yatmışsınızda üşütmüşüz bende sinirlendim gitmedim hastaneye...karnım çok ağrıyor uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…