Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok çok geçmiş olsun peynir işide kötü denk gelmiş

iyi akşamlar kızlar

nurcanım çok geçmiş olsun canım bende kendimden korkuyorum kesin bende bayılırımmm

canım peynirden olduğu kesinmi bulantının karın ağrısının keşke hastaneye gitseydiniz :26::26::26::26::26::26:evde bişeyler yaptınızmı haşlanmış patates muz filan yiyin canım onlar bellki toparlanmanızı sağlar:26::26::26::26::26::26::26::26: gelişmeleri bildir merak ederim ben şimdi:26::26::26::26:

nurcik çok geçmiş olsun kötü bir gün geçirmişsin şuan sıvı kaybediyorsun ve halsiz düşebilirsin bolbol su iç bide haşlanmış patates veya haşlanmış pirinç ye ishali durdursun sabaha düzelmiş olursun inşallah

canım benim çokkk geçmiş olsun yaa kıyamam o nasıl oldu öyle bayılmak filan :18::18::18::18: Rabbim beterinden korusun her daim hamdolsun daha iyisin inşallah hay bide şansa gıda zehirlenmesi mi yaşadınız tüh tüh çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın

iyidir siz nasılsınız bu gün gündüz uğramadın
iyiyim canım bugün annemle birlikte temizlik yaptık yemekleri yaptık derken zaman geçti gerçi annem yaptı ben azıcık ucundan tuttum işte canım anam benim

saat 4 de de hastaneye gittim randevum vardı idrar tahlili için hani yüzümün şişliği için demiştimya ona gittim çok şükür bişey çıkmadı ikiz bebek olunca biraz ağır geçiyor sabırla büyüteceğiz yavruları allah yardımcımız olsun
çıktık geldik meydane

iyidir hemşom senden naber

hemşom iyiyiz canım aynı şeyler

çokk geçmiş olsun canım dikkat et kendine

canım allah kolaylık versin bilirim ikiz hamileliğin zorluklarını bende daha önce 26 haftaya kadar taşımıştım bir kız bir oğlan benimde elim yüzüm çok şişmişti özellikle burnum çok büyümüştü babam eşim çok takılırlardı
çok şükür rabbim yine nasip etti inşallah bu sefer yavrularıma sağsağlim vakti saatinde alacam inşallah

çok şükür iyim diyim iyi oluyum benim bulantılar gece azıyor bende leblebi yiyorum şimdilik pek bir faydası olmadı

bundan sonra daha da artar bulantıların canım 8.-9. haftalar en şiddetli zamanlarını yaşıyor 12. haftadan sonra azalmaya başlıyor inşallah sende benim gibi çabuk atlatırsın ben 3 hafta filan yaşadım

ohh ellerine sağlık anneciğinin ayy çok sevindim hemşom yüzündeki şişlik ciddi bişi değilmiş kolay değil harbiden bir bedende 2 adet evlat taşıyorsunuz sen ve papatyam

çok şükür iyim diyim iyi oluyum benim bulantılar gece azıyor bende leblebi yiyorum şimdilik pek bir faydası olmadı
hadi yaa gece gece niye azıyorsa bulantın çok geçmiş olsun leblebi şifa olsun inşallah bundan böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…