Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

papatyam o kadar büyükmüydü bebeklerin kaybettiğinde canım benim inşallah bunları sağsağlim doğurursun canımmmmmm inşallah bizlerde allahım yardımcımız olsun

benimde burnum kocaman oldu

hemşom canım şu ağrıların bir geçsin bir daha yoklamasın inşallahhhhhhh
ay amin hemşom amin inşallah hepimizin bol sağlıklı günleri olsun inşallah

inşallah tatlım tek duamız bu sağlıklı-hayırlıca kucağına alıcaksın inşallah

bundan sonra daha da artar bulantıların canım 8.-9. haftalar en şiddetli zamanlarını yaşıyor 12. haftadan sonra azalmaya başlıyor inşallah sende benim gibi çabuk atlatırsın ben 3 hafta filan yaşadım
harbiden hafif atlatmışsın sende canım hemşom inşallah hayırlı-sağlıklı evlatlarını kucağına almak nasip olsun

sağol canım allahım izin verdiği sürece sabırla taşıcaz inşallahhh her zorluğu ayrı güzel allahım sanada yaşatsın canım sende tat bu mutlulukları
inşallah laram bu sefer kısa sürer
inşallahhhhhhh
sende yaşa emiiiiiiiiii

papatyam o kadar büyükmüydü bebeklerin kaybettiğinde canım benim inşallah bunları sağsağlim doğurursun canımmmmmm inşallah bizlerde allahım yardımcımız olsun

benimde burnum kocaman oldu

rabbim sizlere göstermesin ve banada göstermesin bidaha
malesef okadar büyümüşlerdi kismet değilmiş

sağol canım allahım izin verdiği sürece sabırla taşıcaz inşallahhh her zorluğu ayrı güzel allahım sanada yaşatsın canım sende tat bu mutlulukları
inşallahhhhhhh

sende yaşa emiiiiiiiiii
amin canım benim amin ALLAH razı olsun yaşayacağız biz kalanlar inşallah tez zamanda

özel davetiyeniz geç mi geçti eline ancak geliyomuş size

aynen öyle olmuş canım hala benim ıstıharette olduğumun farkında değiller onlar istiyolarki hazırlanıyım onlarım özel davet edeyimoldu canım çok beklerler bana hergün gelip annem bakıyor evimi temizleyip yemeğimi yapıyor yaaaaa

sevdamcenin bebeğine aldıklarını gördüm maşallah alışverişi tamamlamış sayılır
hadi yaa bi ara bakıyım cicişlere ben güle güle kullanmak nasip olsun inşallah hepinizinki

ahh hemşom yaaa vicdan muhasebesine davet edelim kaynanatörünü sen sıkma tatlı canını bebişlerin için kulağını tıka böyle gereksizlere filan

kızlarrrrrrrr ben çıkıyorum artık belim ağrımaya başladı

bugünde hastane git gel yorulduk biraz girelim içeride yatalım bolkonda oturuyorumdahepinizi kocaman öptüm iyi gecelerrrrrr

kızlarrrrrrrr ben çıkıyorum artık belim ağrımaya başladı

bugünde hastane git gel yorulduk biraz girelim içeride yatalım bolkonda oturuyorumdahepinizi kocaman öptüm iyi gecelerrrrrr
geçmiş olsun hadi yat dinlen tatlım ya bende öptüm iyi geceler

zaten öyle yapıyorum canımbaktılarki gelinden hayır yok kendileri teşrif edip aradılar geliyoz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…