canım allah kolaylık versin bilirim ikiz hamileliğin zorluklarını bende daha önce 26 haftaya kadar taşımıştım bir kız bir oğlan benimde elim yüzüm çok şişmişti özellikle burnum çok büyümüştü babam eşim çok takılırlardı
çok şükür rabbim yine nasip etti inşallah bu sefer yavrularıma sağsağlim vakti saatinde alacam inşallah
ay amin hemşom amin inşallah hepimizin bol sağlıklı günleri olsun inşallahhemşom canım şu ağrıların bir geçsin bir daha yoklamasın inşallahhhhhhh
inşallah tatlım tek duamız bu sağlıklı-hayırlıca kucağına alıcaksın inşallahcanım allah kolaylık versin bilirim ikiz hamileliğin zorluklarını bende daha önce 26 haftaya kadar taşımıştım bir kız bir oğlan benimde elim yüzüm çok şişmişti özellikle burnum çok büyümüştü babam eşim çok takılırlardı
çok şükür rabbim yine nasip etti inşallah bu sefer yavrularıma sağsağlim vakti saatinde alacam inşallah
harbiden hafif atlatmışsın sende canım hemşom inşallah hayırlı-sağlıklı evlatlarını kucağına almak nasip olsunbundan sonra daha da artar bulantıların canım 8.-9. haftalar en şiddetli zamanlarını yaşıyor 12. haftadan sonra azalmaya başlıyor inşallah sende benim gibi çabuk atlatırsın ben 3 hafta filan yaşadım
sağol canım allahım izin verdiği sürece sabırla taşıcaz inşallahhh her zorluğu ayrı güzel allahım sanada yaşatsın canım sende tat bu mutluluklarıohh ellerine sağlık anneciğininayy çok sevindim hemşom yüzündeki şişlik ciddi bişi değilmiş kolay değil harbiden bir bedende 2 adet evlat taşıyorsunuz sen ve papatyam
hadi yaa gece gece niye azıyorsa bulantın çok geçmiş olsunleblebi şifa olsun inşallah bundan böyle
inşallahhhhhhhinşallah laram bu sefer kısa sürer
sende yaşa emiiiiiiiiiiay amin hemşom amin inşallah hepimizin bol sağlıklı günleri olsun inşallah
inşallah tatlım tek duamız bu sağlıklı-hayırlıca kucağına alıcaksın inşallah
harbiden hafif atlatmışsın sende canım hemşom inşallah hayırlı-sağlıklı evlatlarını kucağına almak nasip olsun
papatyam o kadar büyükmüydü bebeklerin kaybettiğindecanım benim inşallah bunları sağsağlim doğurursun canımmmmmm inşallah bizlerde allahım yardımcımız olsun
benimde burnum kocaman oldu
rabbim sizlere göstermesin ve banada göstermesin bidaha
malesef okadar büyümüşlerdi kismet değilmiş
amin canım benim amin ALLAH razı olsunsağol canım allahım izin verdiği sürece sabırla taşıcaz inşallahhh her zorluğu ayrı güzel allahım sanada yaşatsın canım sende tat bu mutlulukları
inşallahhhhhhh
sende yaşa emiiiiiiiiii
özel davetiyeniz geç mi geçti eline ancak geliyomuş sizecuma günü kaynanam gelecekmişnihayet teşrif edecek hanfendi taşınalı 2 ay olacak nerdeyse
cuma günü kaynanam gelecekmişnihayet teşrif edecek hanfendi taşınalı 2 ay olacak nerdeyse
özel davetiyeniz geç mi geçti eline ancak geliyomuş size
aman uzak dursunlar
şaka bir yana annenlere yakın eve taşındığına alınmıştır belki benimki olsa felaket kıskanır laf sokardı
hadi yaa bi ara bakıyım cicişlere ben güle güle kullanmak nasip olsun inşallah hepinizinkisevdamcenin bebeğine aldıklarını gördüm maşallah alışverişi tamamlamış sayılır
ahh hemşom yaaa vicdan muhasebesine davet edelim kaynanatörünüaynen öyle olmuş canımhala benim ıstıharette olduğumun farkında değiller onlar istiyolarki hazırlanıyım onlarım özel davet edeyim oldu canım çok beklerler bana hergün gelip annem bakıyor evimi temizleyip yemeğimi yapıyor yaaaaa
yok canım tam tersi mutlu olmuşlardır onlara yük olmuyorum ya öyle düşünürler onlar o zihniyetteler
kızlarrrrrrrr ben çıkıyorum artık belim ağrımaya başladı
bugünde hastane git gel yorulduk biraz girelim içeride yatalım bolkonda oturuyorumdahepinizi kocaman öptüm iyi gecelerrrrrr
geçmiş olsun hadi yat dinlen tatlım ya bende öptüm iyi gecelerkızlarrrrrrrr ben çıkıyorum artık belim ağrımaya başladı
bugünde hastane git gel yorulduk biraz girelim içeride yatalım bolkonda oturuyorumdahepinizi kocaman öptüm iyi gecelerrrrrr
hadi yaa bi ara bakıyım cicişlere ben güle güle kullanmak nasip olsun inşallah hepinizinki
ahh hemşom yaaa vicdan muhasebesine davet edelim kaynanatörünüsen sıkma tatlı canını bebişlerin için kulağını tıka böyle gereksizlere filan
sende bebişlerinin hatrına kulaklarını tıkıycan bacım başka çare yokaman bakmaya gelince benimkide bakmaz ama laf sokmaya geldimi kimse eline su dökemez
daima sen kazan bacımzaten öyle yapıyorum canımbaktılarki gelinden hayır yok kendileri teşrif edip aradılar geliyoz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?