Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlar bende şifacımla konuştum meraktasınız diye haber vereyim dedim iyiymiş çok şükür ayşenin dediği gibi kendisi geldiğinde ayrıntılı bilgilerini verecektirrr herkese hayırlı akşamlaarrr maşşallahh şifamaaaa

Son düzenleme:
daha az önce eve gelebildim kızlar şükürler olsun değerim gayet iyi 752.3 bebeğim gerçekten sıkı-sıkı tutunmuş maşallah darısı hepimize inşallah ve 5 gün boyunca günde 1 kere olmak üzere PROGYNEX adlı iğnem var ilk iğnemi oldum geldim cumartesi günü kese görmeye gidicez inşallah

maşaallah cnmmm o igneyi bende 14 haftalık olana kadar kullandım çok yakıyoo yaa yaglı bir iğne ama bebeklerimiz için herşeyee deger hafta sonu minicik keseyi görmeyee gideceksinizzzz şifam huzur buymuş demeeeRABBİM istiyen diliyen herkese nasip etsin inşallahhh bizleredee yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

rabbim bizlerede tattırır inşalah bu güzel duygularıııı

ya aglama lütfenn bakk bizlerdee çektik 6 sene sonra geldi yavrum 5. senede nerden aklıma gelirdiki 1 sene sonra hamiş olacagımmm seninkide çok yakın ve şimdilik bilmiyoruzzzzzz

Son düzenleme:
adaşım canım benimm evet iğne yaktı tabi ama bebişime şifa olsun diye katlanıcamm evet yaa heyecanla şu meşhur keseyi görmenin heyecanı var görmek nasip olsun inşallah hepimizeeee aminn tatlım

amin asiciğim aminn bak bizim dr un maşallah eli uğurlu hamile olana kadar peşimizi bırakmıyor sağolsun Rabbim bu son tedavin olsun test gününde müjden olsun inşallah olacakkk

şifacım merak ettim seni çok şükür katlamış değerlerin darısı keseyi ardındanda kalp atışlarını duymaya inşallah

asii kızz yapma lütfen ben inanıyorum seninde müjden çok yakında sende tadacaksın bu duygularıı nahhhh buraya yazıyorumm

Merha Şifaaa Hayırlı olsun bebeğin inşallah kucagına alıp mis kosunu koklamayıda nasip etsin Rabbim.
Evlat hasreti çeken herkese içindede banada nasip etsin Rabbim .
Şifa buradaysan nerede yaptırdın canım ve fiyat..
Ben kadıköy şifa istiyorum Engin Enginsu ama çok pahalı 7 bin
Para toplayamıyoruz 2. denemmem olucak inşallah para birikirse uygun ve güzel ilgili biryer istyrm..

canım benim evet hepiniz merak ettiniz tahmin ediyorum ama işim çok uzadı yaa ancak gelebildim eve amin canım amin ALLAH razı olsun

kızzzzzzzzzzzzzzz ne gülüyosunnnnsenide görecez yarın
yaaaaaaaa evet sevom fena şişiyoruz amam tahlillerim temiz çıktı çok şükür
canım maşallahhhhhhhhhhhhh cumarteside güzel haberlerle geleceksin inşalllh

nurcikimmmmmmmmmmm iyi olmanıza sevindim canımmmzilloş korkutmuş sizi sadece

ipekçimmm doğumgününüz kutlu olsunnnnömer paşa sağlıklı uzun ömürler dilerimmmm

bebekdls demek bodruma gidiyosunuzsüper inşallhhh bi tatil bebeği yapıp gelirsinizzzzzz

Birde kızlar sebepsiz olan varmıydı aranızda :26:

hımmm düşünüyorumda sebesiz yok gibi bizim kızlardan:44::44::44:
genellikle eş faktörü arkadaşalrın ..

sanırım 2. tedavi için merkez arayışındasın Allah yardımcın olsun..neresi hayırlıysa Rabbim o merkeze yönlendirsin inşallah

ben bu topikte 3 arkadaşımla Antalya tüp bebek merkezinde tedavi olduk üçümüzünde adet günleri 1_2 gün arayla denk geldi :) ve beraber O merkezde başladık tedavimize ..sonuç olarakta üçümüzde hamileyiz ..biz merkezden çok memnun kaldık doktorları olsun çalışanları,hemşireleri olsun hepsi çok ilgiliydi ..merkezin bir ayrıcalığı daha vardı şehir dışından gelenlere konuk evinde ücretsiz konaklama imkanı veriyor..toplam 20 gün kaldık arkadşlarımla..fiyat olarakta uygulama 3.300(biz 3 arkadaş gittiğimiz için 300 tlyi almadılar )
dondurlmuş embriyolarımız içinde 300 tl ödedik
ilaçlarda 2milyar kadar tutyor canım

iyiyz çok şükür canım bu arada 3 kg daha almışım 93 kg olmuuşumm

canım hemşom hoş geldin heyecan dorukta cumartesi de kese görmek var inşallah canım

canım hemşom hoş geldin heyecan dorukta cumartesi de kese görmek var inşallah canım

kurban olurum o minnaka ben yaaaaaaaa allhım tamamına erdirsin inşallahhhhhh

nurcikim görüşürüz iyi akşamlar
benimkide du8şatan çıkana kadar oyualan sonra alıcam dedi bilgisarıçıkmak üzre bende çıkacam zaten

merhaba hevukcuğum amin ALLAH razı olsun çok sağol tatlım darısı sana ve tüm isteyen herkese tez zamanda inşallah canım ben Kayseri acıbademde yaptırdım canım bu 2. tedavimde nasip oldu müjdem nasip oldu inşallah hepinizin müjdesini alıcazz ahh bende ilk tedavimin halaaa ödemesi varken 2. tedaviye geçtik iyikide geçmişiz şimdi ödemeler arttı hesap alt-üst oldu ama Yüce Rabbim hepimizin kesesine bol bereket nasio etsin ödemelerde borçlarımızda kolaylık ihsan eylesin inşallah çok duam var hepimzie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…