daha az önce eve gelebildim kızlarşükürler olsun değerim gayet iyi 752.3 bebeğim gerçekten sıkı-sıkı tutunmuş maşallah darısı hepimize inşallah ve 5 gün boyunca günde 1 kere olmak üzere PROGYNEX adlı iğnem var ilk iğnemi oldum geldim cumartesi günü kese görmeye gidicez inşallah
maşaallah cnmmm o igneyi bende 14 haftalık olana kadar kullandım çok yakıyoo yaa yaglı bir iğne ama bebeklerimiz için herşeyee deger hafta sonu minicik keseyi görmeyee gideceksinizzzz şifam huzur buymuş demeeeRABBİM istiyen diliyen herkese nasip etsin inşallahhh bizleredee yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
rabbim bizlerede tattırır inşalah bu güzel duygularıııı
adaşım canım benimm evet iğne yaktı tabi ama bebişime şifa olsun diye katlanıcammmaşaallah cnmmm o igneyi bende 14 haftalık olana kadar kullandım çok yakıyoo yaa yaglı bir iğne ama bebeklerimiz için herşeyee deger hafta sonu minicik keseyi görmeyee gideceksinizzzz şifam huzur buymuş demeeeRABBİM istiyen diliyen herkese nasip etsin inşallahhh bizleredee yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
amin asiciğim aminn bak bizim dr un maşallah eli uğurlurabbim bizlerede tattırır inşalah bu güzel duygularıııı
canım benim evet hepiniz merak ettiniz tahmin ediyorum ama işim çok uzadı yaa ancak gelebildim eve amin canım amin ALLAH razı olsunşifacım merak ettim seni çok şükür katlamış değerlerin darısı keseyi ardındanda kalp atışlarını duymaya inşallah
asii kızz yapma lütfen ben inanıyorum seninde müjden çok yakında sende tadacaksın bu duygularıı nahhhh buraya yazıyorumm
kızzzzzzzzzzzzzzz ne gülüyosunnnnmerhaba kızlar hayırlı günler
kamer kız
nasıl güldüm yüzüyün haline ne hale gelmişsin
maşallah rabbim esirgesin yavrularına vakti saatinde hayırlısıyla kovuşmak nasip etsin inşallah
birini sana benzettim diğer resimlerden bişey anlamadım
maşallah
yaaaaaaaa evet sevom fena şişiyoruz amam tahlillerim temiz çıktı çok şükürselam kızlar
laracımm oğluşlarına maşallahhh allah nazarlardan korusunnn biri sana biri eşine benziyo sankiiibu arada evet gerçekten vucudun şişmiş yüzün felan
nurcik aman allah korumuş nazara gelmişsin bencede dikkat et okut kendini.
şifa nurcik doktordan gelince yazın
turnal bizim yerimizede keyif yap
durucumm canım iyi diyelim iyi olalım yatıyorum oturuyorum öle işte
canım maşallahhhhhhhhhhhhhdaha az önce eve gelebildim kızlarşükürler olsun değerim gayet iyi 752.3 bebeğim gerçekten sıkı-sıkı tutunmuş maşallah darısı hepimize inşallah ve 5 gün boyunca günde 1 kere olmak üzere PROGYNEX adlı iğnem var ilk iğnemi oldum geldim cumartesi günü kese görmeye gidicez inşallah
Birde kızlar sebepsiz olan varmıydı aranızda :26:
iyiyz çok şükür canım bu arada 3 kg daha almışımkızzzzzzzzzzzzzzz ne gülüyosunnnnsenide görecez yarın
yaaaaaaaa evet sevom fena şişiyoruz amam tahlillerim temiz çıktı çok şükür
canım maşallahhhhhhhhhhhhhcumarteside güzel haberlerle geleceksin inşalllh
nurcikimmmmmmmmmmm iyi olmanıza sevindim canımmmzilloş korkutmuş sizi sadece
ipekçimmm doğumgününüz kutlu olsunnnnömer paşa sağlıklı uzun ömürler dilerimmmm
bebekdls demek bodruma gidiyosunuzsüper inşallhhh bi tatil bebeği yapıp gelirsinizzzzzz
canım hemşom hoş geldinkızzzzzzzzzzzzzzz ne gülüyosunnnnsenide görecez yarın
yaaaaaaaa evet sevom fena şişiyoruz amam tahlillerim temiz çıktı çok şükür
canım maşallahhhhhhhhhhhhhcumarteside güzel haberlerle geleceksin inşalllh
nurcikimmmmmmmmmmm iyi olmanıza sevindim canımmmzilloş korkutmuş sizi sadece
ipekçimmm doğumgününüz kutlu olsunnnnömer paşa sağlıklı uzun ömürler dilerimmmm
bebekdls demek bodruma gidiyosunuzsüper inşallhhh bi tatil bebeği yapıp gelirsinizzzzzz
canım hemşom hoş geldinheyecan dorukta cumartesi de kese görmek var inşallah canım
merhaba hevukcuğum amin ALLAH razı olsun çok sağol tatlım darısı sana ve tüm isteyen herkese tez zamanda inşallah canım ben Kayseri acıbademde yaptırdım canım bu 2. tedavimde nasip oldu müjdem nasip oldu inşallah hepinizin müjdesini alıcazzMerha Şifaaa Hayırlı olsun bebeğin inşallah kucagına alıp mis kosunu koklamayıda nasip etsin Rabbim.
Evlat hasreti çeken herkese içindede banada nasip etsin Rabbim .
Şifa buradaysan nerede yaptırdın canım ve fiyat..
Ben kadıköy şifa istiyorum Engin Enginsu ama çok pahalı 7 bin
Para toplayamıyoruz 2. denemmem olucak inşallah para birikirse uygun ve güzel ilgili biryer istyrm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?