Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Birde kızlar sebepsiz olan varmıydı aranızda :26:
hepimizin sorunu sebebi belliydi ama Yüce Rabbim dilesin yeterki hep kolaylıklar sunuyor önümüze inşallah senin tedavinde sıkıntısız devam etsin canım son tedavin olsun inşallah

anam kılpayı kaçırmışım sizleri

şifacım maşallahhh herşey yolunda değerinde çok güzel katlanmış..darısı diğer arkadaşlarmızın başına şurada kaç kişi kaldıki

nurcik sende kızını görmüşsün için rahatladı değilmi bu arada sabahları çok hareketli olmayabiliyolar endişelenme canım. bu arada aman kiloya dikkat şeker var biliyosun. bende bu sabah tartıldım 4,5 kilo almıştımya yarım kilo vermişim 4 kilo oluyo nasıl verdim 1 kilo bilmiyom :26:

ipek canım doğum gününüz kutlu olsun baya yoğun geçmiş bu aralar

pınar canım sendemi tatile gidiyon ne güzell ..bol bol enerji toplayın canım

Selam bacılar nasılsınız?Biz tatilimizi bitirik kısa oldu ama çok iyi geldi sizler nasılsınız?hamişler nasıl bebişler nasıl umarım herşey yolundadır öpüyorum hepinizi...

Merhabalar herkese,
Son uc yilda bes dusuk yaptiktan sonra careler ararken buldum bu siteyi.Tüp bebek bile denedik ama olmadı. Yumurtalarım kaliteli değilmiş! Son düşüğüm 3 gün once gerçekleşti. Neyseki bu defa kürtaj olmama gerek kalmadı. Dolayısıyla hemen denemeye başlayabilecez. Fertile xx diye bir damla kullanmaya başladım. Ayrıca incir kuru ve bal, tarcin çörek otunada başladım. İnşallah bu defa sonuc alırım. Herkese sevgiler.

ya aglama lütfenn bakk bizlerdee çektik 6 sene sonra geldi yavrum 5. senede nerden aklıma gelirdiki 1 sene sonra hamiş olacagımmm seninkide çok yakın ve şimdilik bilmiyoruzzzzzz

saolun kızlarr inşaallahh bu güzel haberi bende size veririmmm tek isteğim buuu buraya böyle bağıra çağıra HAMİLEYİİİMM YAZMAK İSTİYORUMMM YAAAA kusura bakmayın bu aralar yine hassaslaştım dokunsanız ağlıycak durumdayımm onun için fazla durmayım burda hepinizi öpüyoruummm

nurcikim maşallah canım olsun hiç takma kilocukları bebekler iyi olsun sonra veririzzz
öyle tabi canım doğumdan sonra gidecek bu kilolar inşallah
benim bebişim normalde sabah uyanır uyanmaz herket halinde olur bu yüzden endişelendim dün
ne güzel işte bacım almıadığın gibi veriyorsun nasıl olsa önümüzdeki aylar hızlı bir şekilde alacaz kiloları

o günlerde gelecek inşallah asicim biraz daha sabır..bu arada son durumun ne oldu adet oldunmu ?

inşallahhh cnm gelecek inşallahhh son durumum hala adetim yok lekeye devammm

Son düzenleme:
şifacım çok şükür değerin katlamış benim de lekelenmem olmuştu merak etme Rabbime emanet

nurcik geçmiş olsun canım ya ben de cinsiyet öğrendiğim gün düşmüştüm dr.dan çıkarken saatim parçalanmıştı oku kendini sık sık

sevom geçmiş olsun dediydim ama aralarda kaynadım sanırım görmedin. bundan sonra istirahatle geçecek eminim dikkat ettiğine ya hafız ya müheymin oku sürekli

laracım gördüm paşaları maşallah barekallah valla bence hamilelik yakışmış sana

durum ses verdin ya sordun sormadın önemli değil kalpler bir olsun tatlım

sağol canımsende de öyle şişlik olmuşmuydu bende ödem oluyor maalesef

nevbahar sen varsın canım sadecenasıl gidiyor hamilelik nasılsın?

ikiz kuzular nasıl

hamdolsun canım iyi diyelim bende iştah sıfır
bulantılarım var hala
yetebildiğim kadar yetişmek derdindeyim
nasıl akşam oluyo anlamıyorum işte
kuzular iyi çok şükür hele geezmelere gitti mi daha iyi oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…