hepimizin sorunu sebebi belliydi ama Yüce Rabbim dilesin yeterki hep kolaylıklar sunuyor önümüze inşallah senin tedavinde sıkıntısız devam etsin canım son tedavin olsun inşallahBirde kızlar sebepsiz olan varmıydı aranızda :26:
ya aglama lütfenn bakk bizlerdee çektik 6 sene sonra geldi yavrum 5. senede nerden aklıma gelirdiki 1 sene sonra hamiş olacagımmm seninkide çok yakın ve şimdilik bilmiyoruzzzzzz
adaşım canım benimm evet iğne yaktı tabi ama bebişime şifa olsun diye katlanıcammevet yaa heyecanla şu meşhur keseyi görmenin heyecanı var görmek nasip olsun inşallah hepimizeeee aminn tatlım
amin asiciğim aminn bak bizim dr un maşallah eli uğurluhamile olana kadar peşimizi bırakmıyor sağolsun Rabbim bu son tedavin olsun test gününde müjden olsun inşallah olacakkk
şifacım merak ettim seni çok şükür katlamış değerlerin darısı keseyi ardındanda kalp atışlarını duymaya inşallah
asii kızz yapma lütfen ben inanıyorum seninde müjden çok yakında sende tadacaksın bu duygularıı nahhhh buraya yazıyorumm
öyle tabi canım doğumdan sonra gidecek bu kilolar inşallahnurcikim maşallah canımolsun hiç takma kilocukları bebekler iyi olsun sonra veririzzz
benim bebişim normalde sabah uyanır uyanmaz herket halinde olur bu yüzden endişelendim dünanam kılpayı kaçırmışım sizleri
şifacım maşallahhh herşey yolunda değerinde çok güzel katlanmış..darısı diğer arkadaşlarmızın başına şurada kaç kişi kaldıki
nurcik sende kızını görmüşsün için rahatladı değilmi bu arada sabahları çok hareketli olmayabiliyolar endişelenme canım. bu arada aman kiloya dikkat şeker var biliyosun. bende bu sabah tartıldım 4,5 kilo almıştımya yarım kilo vermişim 4 kilo oluyo nasıl verdim 1 kilo bilmiyom :26:
ipek canım doğum gününüz kutlu olsun baya yoğun geçmiş bu aralar
pınar canım sendemi tatile gidiyon ne güzell ..bol bol enerji toplayın canım
o günlerde gelecek inşallah asicim biraz daha sabır..bu arada son durumun ne oldu adet oldunmu ?saolun kızlarr inşaallahh bu güzel haberi bende size veririmmm tek isteğim buuu buraya böyle bağıra çağıra HAMİLEYİİİMM YAZMAK İSTİYORUMMM YAAAAkusura bakmayın bu aralar yine hassaslaştım dokunsanız ağlıycak durumdayımm onun için fazla durmayım burda hepinizi öpüyoruummm
öyle tabi canım doğumdan sonra gidecek bu kilolar inşallah
benim bebişim normalde sabah uyanır uyanmaz herket halinde olur bu yüzden endişelendim dün
ne güzel işte bacım almıadığın gibi veriyorsun nasıl olsa önümüzdeki aylar hızlı bir şekilde alacaz kiloları
o günlerde gelecek inşallah asicim biraz daha sabır..bu arada son durumun ne oldu adet oldunmu ?
gelecek gelecek sabır biraz dahainşallahhh cnm gelecek inşallahhhson durumum hala adetim yok lekeye devammm
slmmmm millettt nabersinizzzzzzzzzzz
günaydın kızlarrrrrrr
şifacım çok şükür değerin katlamış benim de lekelenmem olmuştu merak etme Rabbime emanet
nurcik geçmiş olsun canım ya ben de cinsiyet öğrendiğim gün düşmüştüm dr.dan çıkarken saatim parçalanmıştıoku kendini sık sık
sevom geçmiş olsun dediydim ama aralarda kaynadım sanırım görmedin. bundan sonra istirahatle geçecek eminim dikkat ettiğine ya hafız ya müheymin oku sürekli
laracım gördüm paşaları maşallah barekallah valla bence hamilelik yakışmış sana
durum ses verdin ya sordun sormadın önemli değil kalpler bir olsun tatlım
nevbahar sen varsın canım sadecenasıl gidiyor hamilelik nasılsın?
ikiz kuzular nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?