sağol canımsende de öyle şişlik olmuşmuydu bende ödem oluyor maalesef
hamdolsun canım iyi diyelim bende iştah sıfır
bulantılarım var hala
yetebildiğim kadar yetişmek derdindeyim
nasıl akşam oluyo anlamıyorum işte
kuzular iyi çok şükür hele geezmelere gitti mi daha iyi oluyolar
of canım ne 3-4 litresi en az 4 litre içiyorumduryok canım bende şişlik olmadı hiç
ama ben 3-4 litre su içiyodum suyum azalmasın diye
maşallah canım size inşallah bulantıların biter bir an önce rahatlarsın
onlarda sokak çocukları oldu demekbütün çocuklar aynı
of canım ne 3-4 litresi en az 4 litre içiyorumdur
demin kahvaltıda bile inan 1 litre su içtim susuz lokma yutamıyorumama genede ödem oluyor dr normal dedi
o zaman korkma canım tuza dikkat et yeter
aklına kötü bi şey getirme
cinsiyeti öğrendinmi nevom?yoksa diğer hamileliğindemi bahsedyorsun :44::44:düştün sende benim gibi demekk hay Allah :)şifacım çok şükür değerin katlamış benim de lekelenmem olmuştu merak etme Rabbime emanet
nurcik geçmiş olsun canım ya ben de cinsiyet öğrendiğim gün düşmüştüm dr.dan çıkarken saatim parçalanmıştıoku kendini sık sık
sevom geçmiş olsun dediydim ama aralarda kaynadım sanırım görmedin. bundan sonra istirahatle geçecek eminim dikkat ettiğine ya hafız ya müheymin oku sürekli
laracım gördüm paşaları maşallah barekallah valla bence hamilelik yakışmış sana
durum ses verdin ya sordun sormadın önemli değil kalpler bir olsun tatlım
kamer bence ne tuzla nede suyla alakalı bu şişliklerimiz ne kadar dikkat edersek edelim olacak bu ödemler vucudumuz müsait demekki bu şişliklere
nevo ne isim buldun fatoşun oğşuşuna merak ettim
bizim kızın ismini duydunmu
tuzuda tamamen kesmiştim dpoktor geri başlattı
tansiyonum normal olduğu için tamamen kesmem gereksizmiş az tüketiyorum
canım sen kaçıncı hafta doğum yapmıştın doğumun nasıl başlamıştı bahsedermisin azıcık
çok merak edi,yorum ve çokkkkkkkk tedirginim
canım hiç tavsiye etmiyorum bu tür muhabbetleri okumanı dahi yasaklıyorum
zaten tedirginsin sakın ha merak edip kendini strese sokma
şu kadarını dicem 30 u geçmiştim çok şükür
ama detay anlatmicam
sen kendini 38e şartla lütfennnn
cinsiyeti öğrendinmi nevom?yoksa diğer hamileliğindemi bahsedyorsun :44::44:düştün sende benim gibi demekk hay Allah :)
kamer bence ne tuzla nede suyla alakalı bu şişliklerimiz ne kadar dikkat edersek edelim olacak bu ödemler vucudumuz müsait demekki bu şişliklere
nevo ne isim buldun fatoşun oğşuşuna merak ettim
bizim kızın ismini duydunmu
evet bacım biz tombalak hamileyiz ama doğurunca manken gibi olacaz dimi
tabii tabiii öyle olacaz biz hatta taş çıkaracaz mankenlereeeee
nurcik kız benim ayaklarım sanırım doğumdan sonra küçüldü önceden olan ayakkabılarım şimdi olmuyo yaaa
üstelik hamileyken giymediklerim onlar
var mı böyle bişey
bedenim zati küçüldü
valla bana benzersiniz inşallah
nurcik kız benim ayaklarım sanırım doğumdan sonra küçüldü önceden olan ayakkabılarım şimdi olmuyo yaaa
üstelik hamileyken giymediklerim onlar
var mı böyle bişey
bedenim zati küçüldü
valla bana benzersiniz inşallah
herkese günaydın nevbahar hoşgeldin canım hamilelik nasıl zor oluyormu senin için kuzucuklarla birde sen tecrübelisin çanta hazırlıyorumda neler koymalıyım ve evde de insana en çok neler yarıyor biraz bilgi istesem:44::44::44::44:
evet evet tecrübeli nede olsaramazana girmeden son alışverişinide yapalım diyoruz
evet canım bende cuma günü bakıcam öğle sonu eşim izin alıcakta ondan dedim eksiklerimizi bileyim not alayım gidip gereksiz bişilerle zaman kaybetmeyelim ilk etapta bize en çok lazım olacakları alalım diyorum bende ramazan gelmeden nede olsa ben oruç tutamayacam ama eşimide saatlerce peşimde sürüklemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?