Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallah canım size inşallah bulantıların biter bir an önce rahatlarsın

onlarda sokak çocukları oldu demekbütün çocuklar aynı
yok canım bende şişlik olmadı hiç
ama ben 3-4 litre su içiyodum suyum azalmasın diye
of canım ne 3-4 litresi en az 4 litre içiyorumdur
demin kahvaltıda bile inan 1 litre su içtim susuz lokma yutamıyorumama genede ödem oluyor dr normal dedi

o zaman korkma canım tuza dikkat et yeter
aklına kötü bi şey getirme

o zaman korkma canım tuza dikkat et yeter
aklına kötü bi şey getirme

tuzuda tamamen kesmiştim dpoktor geri başlattı
tansiyonum normal olduğu için tamamen kesmem gereksizmiş az tüketiyorum

canım sen kaçıncı hafta doğum yapmıştın doğumun nasıl başlamıştı bahsedermisin azıcık
çok merak edi,yorum ve çokkkkkkkk tedirginim

cinsiyeti öğrendinmi nevom?yoksa diğer hamileliğindemi bahsedyorsun :44::44:düştün sende benim gibi demekk hay Allah :)

kamer bence ne tuzla nede suyla alakalı bu şişliklerimiz ne kadar dikkat edersek edelim olacak bu ödemler vucudumuz müsait demekki bu şişliklere

nevo ne isim buldun fatoşun oğşuşuna merak ettim
bizim kızın ismini duydunmu

evet bacım biz tombalak hamileyiz ama doğurunca manken gibi olacaz dimi

canım hiç tavsiye etmiyorum bu tür muhabbetleri okumanı dahi yasaklıyorum
zaten tedirginsin sakın ha merak edip kendini strese sokma
şu kadarını dicem 30 u geçmiştim çok şükür
ama detay anlatmicam
sen kendini 38e şartla lütfennnn

inşallah öyle oluruzzzzzz
allahım yardımcımız olsunona emanetiz yatıp kalkıp bunu diyorum

bende okumamaya çalışıyorum ama merak ediyorum canım tamam tavsiyene uyacağım

cinsiyeti öğrendinmi nevom?yoksa diğer hamileliğindemi bahsedyorsun :44::44:düştün sende benim gibi demekk hay Allah :)

yok tatlım daha öğrenemedik bu hafta sonu belki söyler 14 haftalığız
ikizlerde düşmüştüm canım
ay fatoş burda olsaydı söylerdim ama yok
sen hangi isme karar verdin de bakim

tabii tabiii öyle olacaz biz hatta taş çıkaracaz mankenlereeeee

nurcik kız benim ayaklarım sanırım doğumdan sonra küçüldü önceden olan ayakkabılarım şimdi olmuyo yaaa
üstelik hamileyken giymediklerim onlar
var mı böyle bişey
bedenim zati küçüldü
valla bana benzersiniz inşallah

anaaaaaaaa ne güzel inşallah bizimde öyle olur nevo senin boyun ve kilon nasıl canım gebelik harici şuankini sormuyorum

herkese günaydın nevbahar hoşgeldin canım hamilelik nasıl zor oluyormu senin için kuzucuklarla birde sen tecrübelisin çanta hazırlıyorumda neler koymalıyım ve evde de insana en çok neler yarıyor biraz bilgi istesem:44::44::44::44:

benim ayakkabılarım olmuyor sıkıyor artık ayaklarımı 40 numaradan sonra ayakkabı bulmakta zor ..valla bu gidişle bizim banyo terliğini(eşimin) giyip çıkacam gezmelere
valla bilmiyorum nevo bacı benzesekmi benzemesekmi seni görmedikki hiç

evet evet tecrübeli nede olsa ramazana girmeden son alışverişinide yapalım diyoruz

evet evet tecrübeli nede olsa ramazana girmeden son alışverişinide yapalım diyoruz

evet canım bende cuma günü bakıcam öğle sonu eşim izin alıcakta ondan dedim eksiklerimizi bileyim not alayım gidip gereksiz bişilerle zaman kaybetmeyelim ilk etapta bize en çok lazım olacakları alalım diyorum bende ramazan gelmeden nede olsa ben oruç tutamayacam ama eşimide saatlerce peşimde sürüklemek istemiyorum

bende aynı senin gibi düşündüm eşimi yormuyayım oruçlu oruçlu:)bende bu sene tutamıycam sanırım daha geçen gün açlıktan bayıldım gerçi Allah dirayetini veriyor ama yinede riske girmiyim eşimde zaten izin vermiyor doğduktan sonra tutarsın kazalarını diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…