Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben çıkıyorum belim ağrımaya başladı

hepinizi çok öpüyorummm

nevo yazarsan bende sevinirim canımm ihtiyaçları malum 2-3 haftaya kadar bizde başlıcaz hazırlıklara

görüşmek üzere kızlar

canım boyum 1.70
kilom 52
henüz daha kilo almadım

nuraycım çanta sormuşsun canım ama benim hastanede yatış sürecim olduğu için doğum çantası hazırlamadım
yani bebişler erken doğduğu için küvezde kaldılar yanıma sadece hastane çıkışı biberon vs. almıştım
ama geriye eve getirdik bebişler hastanede olunca...

kendi hastane çantam her daim hazırdı
pijama takımlarım iç çamaşırlarım vs.
bi de jokerlerde satılan 5 li kullan at çamaşırlar var
hep çantamda taşıyodum ve gerçekten lazım oldu acil yattığım bi gün

kızlar ben çıkıyorum belim ağrımaya başladı

hepinizi çok öpüyorummm

nevo yazarsan bende sevinirim canımm ihtiyaçları malum 2-3 haftaya kadar bizde başlıcaz hazırlıklara

görüşmek üzere kızlar

nurcan prensesinin ismini söylemedin halaaa

sende fatoşunkini söylemedin..bu arada fatoşu arıyorum açmıyor telefonu

bizim kzın ismi Elvin olacak soy ismimizede uygun... nette anlamı cennet çiçeği olarak geçiyor birde gök kuşağının her bir tayfasına verilen ismmiş ne kadar doğru bilmiyorum
nasıl sence güzelmi

anladım canım teşekkür ederim bilgilerin için saol:13:

nuraycım evde işime en çok yarayanlar
puset
park yatak (katladık memelekete götürdük çok rahat ettim)
biberonları arap sabunuyla yıkıyorum
iyiki dolap yaptırmışım eşyaları her daim düzenli koyduğum yerde buluyorum
arkadaşım gerek yok diyip yaptırmadı ama doğumdan sonra hemen gidip dolap aldı çünkü çok karıştı ortalık
odamızın rengi turkuaz 0-6 yaş bebek gelişimine çok önemli etkisi var bu rengin marshallın özel yapım bi boyası isteyene numarasını veririm
burun aspiratörü hiç kullanmadım
kullan at alt açmalar çok pratik kirlenene kadar kullanın sonra atarsınız
ilk 6 ay uni baby ıslak mendil kullandım sonra da hep yıkadım popolarını ellerine yüzlerine zaten sürmem 31 tane kimyasal var...
ve odaya minik bir çekyat koymuştum çok işime yaradı 6 aydan sonra odalarını ayırdığım için kalmam gereken günler oldu
ve her gün yıkadık suda büyüdüler resmen
sebamed ürünlerini kullandık
daha aklıma gelirse yazarım

nurcanım ben bu ismi çok beğeniyodum hatta tuğbaya da önermiştim
ama son dönemde gavur manasına geldiği yönünde söylemler çıktı
o yüzden bilemiyorum canım bu yönünü iyice bi araştır derim...

fatoşunkini söylicem bi gelse ama kesin vardır bu isim çevresinde bak gör

aslı astarı yok yani
geçenlerde arnavutgüzeliyle konuştuk isim konusu açıldı..Elvin dedim çok beğendi arnavut ismi dedi mor bir çiçeğe verilen isimmiş

fatoş aradı şimdi çabuk gel nevo oğluşa isim bulmuş dedim..anneme geldim yazsın ismi ben gelince okurum dedi çok merak etti
merhabalar hayırlı günler
canım acayip tatlı istiyor yedim nefsim körlenmedi malesef
şekerimmi düşüyor aceba:44:
tatlı aşeriyonn

ya sorma çat kapı tanıdık geldi bizim burdan geçerken sorayım dmeiş sağolsun 10 dakka oturdu gitti

ne bilim canım öyle duydum ama araştırmadım daha. özeline bakmadın mı ismi yazdıydım. aman sır değil ya söylüyorummm BERA sahabelerdendir anlamı da çok güzel...
he arnavutun nesi olacak de bakim

slm şekerler ben geldim dün sünnet oldu paşam inanılmaz zor bi gündü ömrümden ömür gittiii walla çıldırdı zannettik çok kötüydü quzum çok şükür iyi şimdi geçmişe çok bakamadım nevomm quzum geçmiş olsun geçti benim gözüm seninkide geçtimi
laramm quzumm amin bidenemm

sizler naparsınız şekerlerr yorgun uykusuzz bennn

ne bilim canım öyle duydum ama araştırmadım daha. özeline bakmadın mı ismi yazdıydım. aman sır değil ya söylüyorummm BERA sahabelerdendir anlamı da çok güzel...
he arnavutun nesi olacak de bakim

bende araştırmadım ya çok bilmiyorum..bide Elvin bizim soyismimizede pek bir yakıştı bu yüzden uyumluluk açısındanda hoş durdu sanki

yaa özele yeni baktım görmemiştim ben çok beğendim ilk defa duydum kulağada hoş geliyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…