ne bilim canım öyle duydum ama araştırmadım daha. özeline bakmadın mı ismi yazdıydım. Aman sır değil ya söylüyorummm bera sahabelerdendir anlamı da çok güzel...
He arnavutun nesi olacak de bakim
slm şekerler ben geldim dün sünnet oldu paşam inanılmaz zor bi gündü ömrümden ömür gittiii walla çıldırdı zannettik çok kötüydü quzum çok şükür iyi şimdi geçmişe çok bakamadım nevomm quzum geçmiş olsun geçti benim gözüm seninkide geçtimi
laramm quzumm amin bidenemm
sizler naparsınız şekerlerr yorgun uykusuzz bennn
oldu quzummm çok şükür ama çok kötü b igündü genel anestezi yaptılar ayılmasını falan beklerken öldümmm bittim resmennn ama iyi şükür şimdii pipiyi açıop açıp bakıyoo gösteriyoomelikem de gelmiş paşa sünnet oldu mu gözün iyileşti mi anlat bakalım nasılsın özlemişim beee
olduda bitti maşşallah nazar değmez inşallahh
Hayırlı uğurlu olsun canım.
arnavut düşük yaptı canım kaybetti bebeğini
yaa sabah sordum sizin cinsiyet bellimi bencer kızın olacak ama benim biliyorsun tersi çıkıyor genelde
geçti gitii çok şükür bunuda atlattınız...slm şekerler ben geldim dün sünnet oldu paşam inanılmaz zor bi gündü ömrümden ömür gittiii walla çıldırdı zannettik çok kötüydü quzum çok şükür iyi şimdi geçmişe çok bakamadım nevomm quzum geçmiş olsun geçti benim gözüm seninkide geçtimi
canım gerçekten mi çok üzüldüm rabbim ikizlerine sağlıklı ömürler versin ne diyelim...
Valla benim içime de kız doğuyo ama arlık anneleri hep erkek
sağlıklı olsun da canım çok tercihim yok açıkçası sadece merak ediyorum
geçti gitii çok şükür bunuda atlattınız...
a
slm şekerler ben geldim dün sünnet oldu paşam inanılmaz zor bi gündü ömrümden ömür gittiii walla çıldırdı zannettik çok kötüydü quzum çok şükür iyi şimdi geçmişe çok bakamadım nevomm quzum geçmiş olsun geçti benim gözüm seninkide geçtimi
çok şükür quzuşumm yaa sen nasılın prenses nasıl bakımmmmmm
hadi kurtardınız canım Allah damatlığını da göstersin
yalnız ilk zamanlar pipi biraz tuhaf görünüyo biz acaba çok mu kestiler diye endişeleniyoduk
gözüm daha iyi ama geçmedi kocakarı ilaçlarına devam çay pansumanı....
annemm dur durr unuttumm benn nevomm quzum sen hamilesin aplam dimii gıııı maşalahh yavyumm sana kaç aylık oldunuz maninn nasılunuturumm be
ucu kıpkırmızı datlım ya quzum ne zaman bez sarıyım hertarafa işiyoo:)) ılık suya oturttunuz mu sizde
bebem benimki geçmedi onlarla damla verdi geçirdi o quzum sende bi gitsen aslında bidenem ya çok geçmiş olsunn
Neevo ne oldu gözüne kaçırmışım ben .geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarım
geçmiş olsun canım doktora gitseydin önce neyse inşallah gerek kalmadan iyileşiryok canım ılık su filan demediler bize
gözüm mikrop kapmış melikeninki gibi
geçmezse gidecem doktora artık
güle güle bende çıkıyorumkızlar benim cadı kucağımda
ipeğimle de muhabbet edemedim geçmişte sanırım
öbürü de uyanmadan kapatayım
yine görüşürüz inşallahhhh
seviyorum siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?