Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amanda aman ömer paşamda yaşına girmişş maşalahh oğluşumuzaaa kocamannnnnnnnnn hayırlı olsun ipek aplacım hayırlı mutlu yıllar birlikte inşalahh

ne bilim canım öyle duydum ama araştırmadım daha. özeline bakmadın mı ismi yazdıydım. Aman sır değil ya söylüyorummm bera sahabelerdendir anlamı da çok güzel...
He arnavutun nesi olacak de bakim

arnavut düşük yaptı canım kaybetti bebeğini
yaa sabah sordum sizin cinsiyet bellimi bencer kızın olacak ama benim biliyorsun tersi çıkıyor genelde

olduda bitti maşşallah nazar değmez inşallahh
Hayırlı uğurlu olsun canım.

melikem de gelmiş paşa sünnet oldu mu gözün iyileşti mi anlat bakalım nasılsın özlemişim beee
oldu quzummm çok şükür ama çok kötü b igündü genel anestezi yaptılar ayılmasını falan beklerken öldümmm bittim resmennn ama iyi şükür şimdii pipiyi açıop açıp bakıyoo gösteriyoo
bende özledimm quzum sen nasılsın quzular nasıl ggee bii öpümm kocamannnnn
olduda bitti maşşallah nazar değmez inşallahh
Hayırlı uğurlu olsun canım.

aminn teyzoşşşş aminnnnnnnnnnnnn

arnavut düşük yaptı canım kaybetti bebeğini
yaa sabah sordum sizin cinsiyet bellimi bencer kızın olacak ama benim biliyorsun tersi çıkıyor genelde

canım gerçekten mi çok üzüldüm Rabbim ikizlerine sağlıklı ömürler versin ne diyelim...

canım cinsiyet belli değil daha
valla benim içime de kız doğuyo ama arlık anneleri hep erkek
sağlıklı olsun da canım çok tercihim yok açıkçası sadece merak ediyorum

Son düzenleme:
geçti gitii çok şükür bunuda atlattınız...

aminnn

öyle tabi merak sadece tabikide ne olursa olsun hayırlı ve sağlıklı evlat olsun başta

annemm dur durr unuttumm benn nevomm quzum sen hamilesin aplam dimii gıııı maşalahh yavyumm sana kaç aylık oldunuz maninn nasılunuturumm be

hadi kurtardınız canım Allah damatlığını da göstersin
yalnız ilk zamanlar pipi biraz tuhaf görünüyo biz acaba çok mu kestiler diye endişeleniyoduk

gözüm daha iyi ama geçmedi kocakarı ilaçlarına devam çay pansumanı....

ucu kıpkırmızı datlım ya quzum ne zaman bez sarıyım hertarafa işiyoo:)) ılık suya oturttunuz mu sizde
bebem benimki geçmedi onlarla damla verdi geçirdi o quzum sende bi gitsen aslında bidenem ya çok geçmiş olsunn

yok canım ılık su filan demediler bize

Neevo ne oldu gözüne kaçırmışım ben .geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarım

gözüm mikrop kapmış melikeninki gibi
geçmezse gidecem doktora artık

kızlar benim cadı kucağımda
ipeğimle de muhabbet edemedim geçmişte sanırım
öbürü de uyanmadan kapatayım
yine görüşürüz inşallahhhh
seviyorum siziiii

yok canım ılık su filan demediler bize

gözüm mikrop kapmış melikeninki gibi
geçmezse gidecem doktora artık
geçmiş olsun canım doktora gitseydin önce neyse inşallah gerek kalmadan iyileşir

kızlar benim cadı kucağımda
ipeğimle de muhabbet edemedim geçmişte sanırım
öbürü de uyanmadan kapatayım
yine görüşürüz inşallahhhh
seviyorum siziiii
güle güle bende çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…