Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk nevo...sağolun teyzeleri oğlum şanslıydı 3 kere doğumgünü kutladı ...melikem geçmiş olsun damatlığınıda gör inşallah..hamişlerde ufak tefek sıkıntılar olmuş galiba hepinize geçmiş olsun
kendinize ve bebişlere dikkat edin ...komşu geldi uzun sürdü cevap yazmam kusura bakmayın

sana da merhaba turnal ben iyiyim ama çok yoğunum

kolay gelsin canım valla benim keyfim süper aydında yanıyoduk burası süper denize sıfır eşimle beraber süper geçiyo vaktimiz saolsun ALLAH razı olsun eşimden başımdan eksik etmesin

kolay gelsin canım valla benim keyfim süper aydında yanıyoduk burası süper denize sıfır eşimle beraber süper geçiyo vaktimiz saolsun ALLAH razı olsun eşimden başımdan eksik etmesin

maaşalaahhh allahım bozmasın inşallahh biz de 7 temmuz da bodrumda olucaz inşallahh bu yaz hiç tatil planımız yoktu ama oldu işte benim içinde bol bol yüz hele ki güneş batımına yakın bayılırım yüzmeye

ben çıkıyorum turnal sana iyi tatiller ben de sandelet vs... bişeyler bakıyım kendime bikaç eskiğim var onları tamamlıyım

iyi günler kızlarrrrr hepinizi öpüyorum

Canlarım meleklerim nasılsınız doktorlara gidilmiş kötü bişi yok çok şükür
ipeğim ömer paşanın doğum günüydü demek nice yaşlara
melike beni oğlanda anestezi ile oldu 4,5-5 aylıktı neyseki geçti , damatlığınıda gör annesi
bebekdls bodruma yolculuk demek çok seviyom ben bodrumu gez dolaş
herkesin iyi olmasına sevindim cicoşlarım
şifaaaam aklıma geldi kız benim fal çıktı sanırsam bebiş görmüştüm yaaa heehhooyyyyttttt

selam kızlar

nevom gözümden kaçmıştır çok sağolasın allah yardımcımız olsun bu sıkıtılı günleri atlatırız inşallah. yarın kontrolüm var bakalım mera ediyorum birde başka bir doktora daha gitmek istiyorum fatoş önerebilceğin varmı doktor canım

melike oğluşun erkek olmuş hadi damatlığınıda görürsünüz gözünüz aydın geçmişler olsun

cnm benim düşük tehlikem varkenn söylemişlerdi bana riskli gebelik doktoruymuş bana gitmrk nasip olmadı ama belki sana olurrr medical park göstepe mehtap yazıcıoglu inşallahh gönlüne göre güvenebilecegin bir doktor bulursunnnn

3-5 kız gördüm sanki nasılsınız

iyim canım sen nasılsın
komşudaydım allahıma şükürler olsun çok güzel rahat geçirdim her oturmada benim çocuk niye olmuyor muhabbeti bayıyordu
bu sefer sorana hamileyim dedim sustu herkez yoksa uzatıp duruyorlardı ne varsa sanki derdime çare olacak gibi sorguya çekiyorlardı
hayırlısıyla vakti saatine kucağımada alırım inşallah

ohhh cnmm ne iyii olmuşşşşşşş inşallahhhh kucaklarımızadaa alıcazzzz

ALLAH iyilik versin canım adaşım bende iyiyim bugün yine 1 damla kırmızıya yakın renkte kahverengi lekem oldu :18:
canım benim inşallah geçecek bu günler kazasız belasız iğne şifa olacak inşallah

ohhh cnmm ne iyii olmuşşşşşşş inşallahhhh kucaklarımızadaa alıcazzzz

inşallah rabbim hepimize nasip eder

RABBİM daim etsin tatlım ahh ahh sorma papatyam hele bende ne bunalımdaydım ki ev hapsindeydim hepp tabi ben halaa ilan etmedim buralara kalp atışını görmeden kimse duysun istemiyorum tabi hatta daha daha fazla gizlemek bile istiyorum sonra kapak gibi yapıştırmak istiyomm o bissürü dengesizlere ohh sevindim tatlım görsünler kapak cevabımızı hepimiz kurtulacazz inşallah bu densizlerin bu cahilce sorularından

ALLAH iyilik versin canım adaşım bende iyiyim bugün yine 1 damla kırmızıya yakın renkte kahverengi lekem oldu :18:

aman iyii ol adaşım bak kanaman bile olursaa ALLAH korusun olmasın ama olursaa sakın korkmaa benim kanamamdaa olmuştuu 12. haftayaa kadar katlanacaksın bu durumlaraaa ondan sonraa hiç bişey olmaz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…