herkese slmm nasılsınız
sana da merhaba turnal ben iyiyim ama çok yoğunum
kolay gelsin canım valla benim keyfim süper aydında yanıyoduk burası süper denize sıfıreşimle beraber süper geçiyo vaktimiz saolsun ALLAH razı olsun eşimden başımdan eksik etmesin
fatoşum sana isim buldummm
kız merak etmiyon mu
selam kızlar
nevom gözümden kaçmıştır çok sağolasınallah yardımcımız olsun bu sıkıtılı günleri atlatırız inşallah. yarın kontrolüm var bakalım mera ediyorum birde başka bir doktora daha gitmek istiyorum fatoş önerebilceğin varmı doktor canım
melike oğluşun erkek olmuş hadi damatlığınıda görürsünüz gözünüz aydın geçmişler olsun
3-5 kız gördüm sankinasılsınız
3-5 kız gördüm sankinasılsınız
ALLAH iyilik versin canım adaşım bende iyiyim bugün yine 1 damla kırmızıya yakın renkte kahverengi lekem oldu :18:iyiyizz şekerim sen nasılsınnnnn
iyim canım sen nasılsın
komşudaydım allahıma şükürler olsun çok güzel rahat geçirdim her oturmada benim çocuk niye olmuyor muhabbeti bayıyordu
bu sefer sorana hamileyim dedim sustu herkez yoksa uzatıp duruyorlardı ne varsa sanki derdime çare olacak gibi sorguya çekiyorlardı
hayırlısıyla vakti saatine kucağımada alırım inşallah
canım benim inşallah geçecek bu günler kazasız belasız iğne şifa olacak inşallahALLAH iyilik versin canım adaşım bende iyiyim bugün yine 1 damla kırmızıya yakın renkte kahverengi lekem oldu :18:
ohhh cnmm ne iyii olmuşşşşşşş inşallahhhh kucaklarımızadaa alıcazzzz
RABBİM daim etsin tatlımiyim canım sen nasılsın
komşudaydım allahıma şükürler olsun çok güzel rahat geçirdim her oturmada benim çocuk niye olmuyor muhabbeti bayıyordu
bu sefer sorana hamileyim dedim sustu herkez yoksa uzatıp duruyorlardı ne varsa sanki derdime çare olacak gibi sorguya çekiyorlardı
hayırlısıyla vakti saatine kucağımada alırım inşallah
inşallah ya iğne bol şifa olsun canım amin ALLAH razı olsuncanım benim inşallah geçecek bu günler kazasız belasız iğne şifa olacak inşallah
inşallah rabbim hepimize nasip eder
ALLAH iyilik versin canım adaşım bende iyiyim bugün yine 1 damla kırmızıya yakın renkte kahverengi lekem oldu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?