Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canım bizlerinde hasreti sonlanacak kendimizi eksik hissettiğimiz günler mazide kalacak
haklısın canım kalp atışını duyana kadar söyleme çevrene hatta saklayabildiğin kadar sakla
malesef ben saklayamadım
kimseye söylemeden tedaviye başladım aklımca hastanede çok nadir gördüğüm bir akraba ile karşılaştık daha ben hastaneden çıkmadan köyden telefon geldi tedaviye başlamışsın diye tabii ogünden sonra tanıdık herkes aramaya başladı tedavi sonuçlanmadan herkez duymuş oldu şimdide kaçtane lafına başladılar

evt cnm bencedee söyleme 12. haftadan sonra söylersin hemde 3 aylık hamileyim diyee çatlasınlarrrrrrrrrr

aman iyii ol adaşım bak kanaman bile olursaa ALLAH korusun olmasın ama olursaa sakın korkmaa benim kanamamdaa olmuştuu 12. haftayaa kadar katlanacaksın bu durumlaraaa ondan sonraa hiç bişey olmaz inşallahhh
hadi yaaa demek sende kanamada olmuştu haklısın Rabbime emanetiz inşallah bende bu riskli dönemi hayırlısıyla atlatıcamm

ben çıkıyorum turnal sana iyi tatiller ben de sandelet vs... bişeyler bakıyım kendime bikaç eskiğim var onları tamamlıyım

iyi günler kızlarrrrr hepinizi öpüyorum

tamam canım bende öpüyorum seni olur senin yerine yüzerim birazdan yemek yer girerim denize

aksilik olacak yaa pek meraklıdır elalem hemen dedikodumuzu yaymaya neyse hepsine susturucu taktın ya boş ver tatlım varsın erken öğrensinler Rabbim nazarlardan korusun inşallah

evt cnm bencedee söyleme 12. haftadan sonra söylersin hemde 3 aylık hamileyim diyee çatlasınlarrrrrrrrrr
evet adaşım gittiği yere kadar gidecek çatlayış anlarını fotolasak da buraya yayınlasak da az gülsek

günaydın kızlar
bende geldim ama birazdan çıkacam ..okul da piknik düzenlenmiş eşim aradı sende gelmek istermisin diye o kadar ihtiyacım vardıki böyle temiz ,bol oksijenli bir havaya :))hemen kabul ettim Allah verede bugün de başımıza bişey gelmesin

günaydın cnm oh ne güzel git gez eğlen havan dağılsın ama dikkat et haaa oku üfle allah muhafaza cnm

çiğdemi merak ediyorumn tedaviye başlamıştı son durumu ne oldu acaba:26::26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…