çiğdemi merak ediyorumn tedaviye başlamıştı son durumu ne oldu acaba:26::26::26:
evet nurcanım bende öyle düşünüyorum zaten iyice kullanılmaz hale gelecek haa orasııı
telefon numarası yokmu cnm bende merak ettim inşallah hayırlı sonuçlar verir bizeee
yok beee yeniliyor kendini her ay pıtırcık
günaydın geç kalktım çamaşır serdim kahvaltı yaptım da geldimgünaydın canlarımmmmmmm
bugün kimse gelmemiş
günaydın papatyam nasılsıngünaydın ben geldim işte
günaydın kedersizim ohhhh ne güzel yaa piknikkkkgünaydın kızlar
bende geldim ama birazdan çıkacam ..okul da piknik düzenlenmiş eşim aradı sende gelmek istermisin diye o kadar ihtiyacım vardıki böyle temiz ,bol oksijenli bir havaya :))hemen kabul ettim Allah verede bugün de başımıza bişey gelmesin
günaydın asimherkese günaydıııınn nasılsınız kızlarrrrr
ohh teşrif etmişler nihayetiyim cnm kırmızılar görünmeye başladıçok şükür ama aferdesiniz benim şeyim çok ağrıyooo
evet yaa uğramadıki benimde aklımda ne zamandır :26: inşallah herşey yolunda ilerlesin test gününde müjdesi olsun inşallahçiğdemi merak ediyorumn tedaviye başlamıştı son durumu ne oldu acaba:26::26::26:
olur mu kız bebiş yerleşecek oraya gayet konforlu bir mekan olacak bebiş içinevet nurcanım bende öyle düşünüyorum zaten iyice kullanılmaz hale gelecek haa orasııı
amannn bu sıcaklarda birde grip hiç çekilmez..çok geçmiş olsunkimsecikler yookk zaten grip olmuşum çok fenayım yaaaa :2::2:
dah sora gelirim öptüm kaçtııımmm
günaydın geç kalktım çamaşır serdim kahvaltı yaptım da geldim
günaydın papatyam nasılsın
günaydın kedersizim ohhhh ne güzel yaa piknikkkkayy bende aşerdim iyimi hadi bolca eğlen tatlım Rabbim nazarlardan korusun inşallah
günaydın asim
ohh teşrif etmişler nihayetkız bu adet son adetinde ondan kapanış ağrısı bu
evet yaa uğramadıki benimde aklımda ne zamandır :26: inşallah herşey yolunda ilerlesin test gününde müjdesi olsun inşallah
olur mu kız bebiş yerleşecek oraya gayet konforlu bir mekan olacak bebiş için
ee yani yepyeni gıcır-gıcıryok beee yeniliyor kendini her ay pıtırcık
çağrı atacak durumdaysan onda bedava varsa o belki arar mı ki :102:var canım var ama no kontör
duru bacımız bu ismi koymuştu
geçmiş olsun canım dikkat et c vitamini almaya bak çabucak geçsin inşallah sen şimdi ne zaman gidicen dr akimsecikler yookk zaten grip olmuşum çok fenayım yaaaa :2::2:
evet evet piknik canım çektiamannn bu sıcaklarda birde grip hiç çekilmez..çok geçmiş olsun
günaydın taze anne
canın piknikmi çekti seningel götürem senide bacım
kıss şifaa bişey diycem ama doğru söyle sigarayı içmiyon dimi
evet evet piknik canım çektivalla hadi geliyom götür beni gittiğin yere arada bir kocişin ki yarıya gelince ben içiyom
kimsecikler yookk zaten grip olmuşum çok fenayım yaaaa :2::2:
günaydın Nuraycığımherkese günaydın nasılsınız bakalım biz iyiyiz son izlem için sağlık ocağına gittikve oğluşun kalp atışlarını dinleyip geldik
nurcik ohh n egüzel gez bacım ama dikkat et allahım korusun sizi
demetim gözün aydın canım inşallah bu son adetin olur
şifacım oh tetemiz çamaşırlar serilmiş benim çamaşır yıkayacak suyum bile yok çamaşır yıkanırken sular gitti susuz kaldım
neyse şimidlik benden bu kadar kahvaltı yapıcam bide bugun az bi iş yapaym ev falan süpürmedim iki gündür bugün yapayım bari sonra görüşürüz
canım aynen haklısın aynen katılıyorum ama hergün içmiyorum çok nadir bazen yarımı bile bitirmiyorumsigaraya hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şifaaaa bebişini düşün bak ona kavuşmak ne kadar zor oldu göz göre göre onuda kendinide zehirlemeeeeee
günaydın Nuraycığımson izlem miydi bu ayy heyecan yaptımm maşallah kalp atışlarıda dinledin geldin ahh canım yaa sular kesik olunca ne can sıkıcı oluyor acil değildir inşallah yıkanacak çamaşırların inşallah çabucak gelir suyunuz da yıkanır çamaşırlar hadi kahvaltını yapta gel afiyet olsun bendede ev işi duruyor bakalım hadi kolay gelsin
evet evet heyecan doruktaevet canım aynen heyecan başladı artık çamaşırlar allah tan acil değil neyse canım sanada kolay gelsin görüşrüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?