Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kimsecikler yookk zaten grip olmuşum çok fenayım yaaaa :2::2:
dah sora gelirim öptüm kaçtııımmm

günaydın canlarımmmmmmm

bugün kimse gelmemiş
günaydın geç kalktım çamaşır serdim kahvaltı yaptım da geldim

günaydın ben geldim işte
günaydın papatyam nasılsın

günaydın kedersizim ohhhh ne güzel yaa piknikkkk ayy bende aşerdim iyimi hadi bolca eğlen tatlım Rabbim nazarlardan korusun inşallah

herkese günaydıııınn nasılsınız kızlarrrrr
günaydın asim

iyim cnm kırmızılar görünmeye başladı çok şükür ama aferdesiniz benim şeyim çok ağrıyooo
ohh teşrif etmişler nihayet kız bu adet son adetinde ondan kapanış ağrısı bu

çiğdemi merak ediyorumn tedaviye başlamıştı son durumu ne oldu acaba:26::26::26:
evet yaa uğramadıki benimde aklımda ne zamandır :26: inşallah herşey yolunda ilerlesin test gününde müjdesi olsun inşallah

evet nurcanım bende öyle düşünüyorum zaten iyice kullanılmaz hale gelecek haa orasııı
olur mu kız bebiş yerleşecek oraya gayet konforlu bir mekan olacak bebiş için

amannn bu sıcaklarda birde grip hiç çekilmez..çok geçmiş olsun

günaydın taze anne
canın piknikmi çekti senin gel götürem senide bacım
kıss şifaa bişey diycem ama doğru söyle sigarayı içmiyon dimi

yok beee yeniliyor kendini her ay pıtırcık
ee yani yepyeni gıcır-gıcır

var canım var ama no kontör
çağrı atacak durumdaysan onda bedava varsa o belki arar mı ki :102:

duru bacımız bu ismi koymuştu

geçmiş olsun canım dikkat et c vitamini almaya bak çabucak geçsin inşallah sen şimdi ne zaman gidicen dr a

herkese günaydın nasılsınız bakalım biz iyiyiz son izlem için sağlık ocağına gittikve oğluşun kalp atışlarını dinleyip geldik
nurcik ohh n egüzel gez bacım ama dikkat et allahım korusun sizi
demetim gözün aydın canım inşallah bu son adetin olur
şifacım oh tetemiz çamaşırlar serilmiş benim çamaşır yıkayacak suyum bile yok çamaşır yıkanırken sular gitti susuz kaldım
neyse şimidlik benden bu kadar kahvaltı yapıcam bide bugun az bi iş yapaym ev falan süpürmedim iki gündür bugün yapayım bari sonra görüşürüz

evet evet piknik canım çekti valla hadi geliyom götür beni gittiğin yere arada bir kocişin ki yarıya gelince ben içiyom

evet evet piknik canım çekti valla hadi geliyom götür beni gittiğin yere arada bir kocişin ki yarıya gelince ben içiyom

sigaraya hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şifaaaa bebişini düşün bak ona kavuşmak ne kadar zor oldu göz göre göre onuda kendinide zehirlemeeeeee

Son düzenleme:
günaydın Nuraycığım son izlem miydi bu ayy heyecan yaptımm maşallah kalp atışlarıda dinledin geldin ahh canım yaa sular kesik olunca ne can sıkıcı oluyor acil değildir inşallah yıkanacak çamaşırların inşallah çabucak gelir suyunuz da yıkanır çamaşırlar hadi kahvaltını yapta gel afiyet olsun bendede ev işi duruyor bakalım hadi kolay gelsin

sigaraya hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şifaaaa bebişini düşün bak ona kavuşmak ne kadar zor oldu göz göre göre onuda kendinide zehirlemeeeeee
canım aynen haklısın aynen katılıyorum ama hergün içmiyorum çok nadir bazen yarımı bile bitirmiyorum inşallah tamamen bitecek bu sayede

evet canım aynen heyecan başladı artık çamaşırlar allah tan acil değil neyse canım sanada kolay gelsin görüşrüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…