Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet evet piknik canım çekti valla hadi geliyom götür beni gittiğin yere arada bir kocişin ki yarıya gelince ben içiyom

lütfewn onuda bırak içme lütfenn..eline aldığın zaman bebeğini düşün bebek kesinlikle etkileniyor sigaradan

nuraycım son izleminiz olmuş ohh hadi bakalım hayırlı sağlıklı,vakitlice doğsun bebişin ..kolay gelsin
bende yavaştan hazırlanayım bari

evet tatlım ama bazen burnuma öyle güzel kokuyor ki işte nefsime dayanamayıp kaçamak yapıyorum ama dudak tiryakiliği denir ya öyle içiyom ama hiç bi tat zevk anlamıyom yani içmesem daha iyi olacak işte hadi bu sayede bende kurtıuldum inşallah hadi canım hazırlan yavaş yavaş hadi iyi eğlenceler afiyet olsun tekrar Rabbim nazarlardan korusun inşallah

günaydınnn ben ancaa kalktımm nurcik gezmeyee mii gidiyon ohh ne güzell

günaydın hoş geldin
benimde 2. uğrayışım kimseye denk gelemedim kaçırmışım kızları
neyse sana denk geldiğim harika oldu sana bişey sorcam
sen hamileliğinin ilk zamanları aspirin kullandığını söylemiştim yannış hatırlamıyorsam
kullandıysan niçin kullanmıştın

günaydınnn ben ancaa kalktımm nurcik gezmeyee mii gidiyon ohh ne güzell
günaydın adaşım valla bana tekrar bir uyku bastırdı iğneye gitmem lazım eve geleyim hemen uyuyacağım ay sanki hiç uyumamış gibiyim çıkıyorum şimdilik öpüldünüz

papatyam benim bi arkadaş var 3. çocuğuna gebe oda bebek aspirinden alıyormuş hergün
hadi çıkıyom daha üzerimi değiştireceğim

ben çıkmışım muhabbetler başlamış

papatyam bebe aspirinini kanı sulandırdığı için veriyorlar tüp doktorları verebiliyor ama benimki vermedi

nurayyyyyy az kaldı canım hayırlısıyla sağlıkla geçsin günleriniz kucağınıza alın oğluşunuzuuuu

nurcikkkkk gezme piknik miknik kız korkuyorum senden başına bişey getirmeden gel olurmu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yanıyorummmmmm çok sıcak

herkese yine merhabaaaaa
camlarımı sildim hastaa hasta :2::2: napıyım çamur akmış gibi resmen duramadım sildim oh mis gibi oldu rahatladım beee
eee sizler naparsınız bakeeem

canım hemşom yaa denk gelemedik demi muhabbete uff tahmin edebiliyorum sıcaklar orda daha fenadır Rabbim sabır versin inşallah

herkese yine merhabaaaaa
camlarımı sildim hastaa hasta :2::2: napıyım çamur akmış gibi resmen duramadım sildim oh mis gibi oldu rahatladım beee
eee sizler naparsınız bakeeem
şeyin zonklaya zonklaya canına kıyıp cam sildiysen ne deyim ben sana artık yorma kendini hele inat etti adetin geç geldi vücudunu yormaki atsın içerden içerden dinlen keyfine bak evde tatil yap işte

şifam yeşermişsin hayırlı olsun
demek uykucu oldun bende hiçbir değişiklik yok maşallah
evet canım yeşerdim senin tahminin tuttu pro üye olduğumda yakında editör de olursun demiştin hatırladın mı örgü bölümünün editörü oldum

nabersiniz kızlarrr

hemşommmm hakket yeşermişsin canım editörmü oldunnnn

şu benim geçmişteki fotoyuda silersin sen o zamannn

Verdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkür ederim
faydamız dokunduysa ne demek seve seve her zaman rica ederiz canım inşallah bebeğine tez zamanda kavuşman dileğiyle

anammmm şifamm yeşermişsinn kısss sen editörmü oldunnn
evet adaşım yeşerdim bakalım evet tatlım örgüyle alakalıyım artık

nabersiniz kızlarrr

hemşommmm hakket yeşermişsin canım editörmü oldunnnn

şu benim geçmişteki fotoyuda silersin sen o zamannn
hemşom benim örgü bölümünde yetkim var ama iletirim buraya bakan editöre kaçıncı sayfada bu arada onuda öğreneyim

cnm bu konunun editörü olsaa silerdi bence şimdi silemez diye düşünüyorum:26::26::26::26::26::26::26:
aynen öyle adaşım buralarda yetkim yok

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee
şittttttttttttt kimsinizz siz söyleyinn bakayımmmm

iyi akşamlar kız nasılsınız bakalım sevdamce sen varsın bitek galiba

şifamm hayırlı olsun editörlük yakıişmış

anam yazacaklarımı unuttum yaa:26:

nurcik pikniğe gitmişsin ne güzel

nuray sonlara yaklaştın hey maşallahhh darısı bizlerin başına bu arada bebeğin kilosu bellimi ve adı hiç bilgi vermiyon bide normal doğummu olacak canım

günaydın kızlar
bu günün ilk günaydını benden gelsin
dün şifaya uykucu benim dzenim hiç değişmedi demiştim
akşam 8 de uyudun sözde birazcık kestirecektimne kestirmekmiş gözümü sabah 7 de açtım

günaydın kızlar
kızzz şifaaa yeşil ördekk olmuşsunhayırlı olsun canım yakışmış sana editörlük

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee
şittttttttttttt kimsinizz siz söyleyinn bakayımmmm
canım yaaa öğleden sonra inşallah

Sevom canımmm çok teşekkürler canım sen nasılsın canım her geçen gün daha iyi olduğunu tahmin ediyorum peki işyerine tekrar devam mı yoksa artık evdemisin iznin ne durumda merak ettim

günaydın canım demek uyudun kaldın ohh dinlenmişsin işte ne güzel

günaydın kızlar
kızzz şifaaa yeşil ördekk olmuşsunhayırlı olsun canım yakışmış sana editörlük
günaydın canım müjdemi paylaştığımdan beri şaşkın ördek yavrusuyum diye diye yeşil ördek oldum çok sağol canım benim dün piknik nasıldı sağlamsın değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…