evet evet piknik canım çektivalla hadi geliyom götür beni gittiğin yere arada bir kocişin ki yarıya gelince ben içiyom
evet tatlım ama bazen burnuma öyle güzel kokuyor ki işte nefsime dayanamayıp kaçamak yapıyorum ama dudak tiryakiliği denir ya öyle içiyom ama hiç bi tat zevk anlamıyom yani içmesem daha iyi olacak iştelütfewn onuda bırak içme lütfenn..eline aldığın zaman bebeğini düşün bebek kesinlikle etkileniyor sigaradan
nuraycım son izleminiz olmuş ohh hadi bakalım hayırlı sağlıklı,vakitlice doğsun bebişin ..kolay gelsin
bende yavaştan hazırlanayım bari
günaydınnn ben ancaa kalktımmnurcik gezmeyee mii gidiyon ohh ne güzell
günaydın adaşımgünaydınnn ben ancaa kalktımmnurcik gezmeyee mii gidiyon ohh ne güzell
papatyam benim bi arkadaş var 3. çocuğuna gebegünaydın hoş geldin
benimde 2. uğrayışım kimseye denk gelemedim kaçırmışım kızları
neyse sana denk geldiğim harika oldu sana bişey sorcam
sen hamileliğinin ilk zamanları aspirin kullandığını söylemiştim yannış hatırlamıyorsam
kullandıysan niçin kullanmıştın
papatyam benim bi arkadaş var 3. çocuğuna gebeoda bebek aspirinden alıyormuş hergün
hadi çıkıyom daha üzerimi değiştireceğim
canım hemşom yaa denk gelemedik demi muhabbeteben çıkmışım muhabbetler başlamış
papatyam bebe aspirinini kanı sulandırdığı için veriyorlar tüp doktorları verebiliyor ama benimki vermedi
nurayyyyyy az kaldı canım hayırlısıyla sağlıkla geçsin günleriniz kucağınıza alın oğluşunuzuuuu
nurcikkkkk gezme piknik miknik kız korkuyorum senden başına bişey getirmeden gel olurmu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yanıyorummmmmm çok sıcak
şeyin zonklaya zonklaya canına kıyıp cam sildiysen ne deyim ben sanaherkese yine merhabaaaaa
camlarımı sildim hastaa hasta:2::2: napıyım çamur akmış gibi resmen duramadım sildim oh mis gibi oldu rahatladım beee
eee sizler naparsınız bakeeem
evet canım yeşerdimşifam yeşermişsin hayırlı olsun
demek uykucu oldun bende hiçbir değişiklik yok maşallah
nabersiniz kızlarrr
hemşommmm hakket yeşermişsin canım editörmü oldunnnn
şu benim geçmişteki fotoyuda silersin sen o zamannn
faydamız dokunduysa ne demek seve seve her zaman rica ederiz canım inşallah bebeğine tez zamanda kavuşman dileğiyleVerdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkür ederim
evet adaşım yeşerdim bakalım evet tatlım örgüyle alakalıyım artıkanammmm şifamm yeşermişsinn kısss sen editörmü oldunnn
hemşom benim örgü bölümünde yetkim varnabersiniz kızlarrr
hemşommmm hakket yeşermişsin canım editörmü oldunnnn
şu benim geçmişteki fotoyuda silersin sen o zamannn
aynen öyle adaşım buralarda yetkim yokcnm bu konunun editörü olsaa silerdi bence şimdi silemez diye düşünüyorum:26::26::26::26::26::26::26:
canım yaaa öğleden sonra inşallahToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee
şittttttttttttt kimsinizz siz söyleyinn bakayımmmm
Sevom canımmmiyi akşamlar kız nasılsınız bakalım sevdamce sen varsın bitek galiba
şifamm hayırlı olsun editörlük yakıişmış
anam yazacaklarımı unuttum yaa:26:
nurcik pikniğe gitmişsin ne güzel
nuray sonlara yaklaştın hey maşallahhh darısı bizlerin başına bu arada bebeğin kilosu bellimi ve adı hiç bilgi vermiyonbide normal doğummu olacak canım
günaydın canım demek uyudun kaldıngünaydın kızlar
bu günün ilk günaydını benden gelsin
dün şifaya uykucu benim dzenim hiç değişmedi demiştim
akşam 8 de uyudun sözde birazcık kestirecektimne kestirmekmiş gözümü sabah 7 de açtım
günaydın canım müjdemi paylaştığımdan beri şaşkın ördek yavrusuyum diye diye yeşil ördek oldumgünaydın kızlar
kızzz şifaaa yeşil ördekk olmuşsunhayırlı olsun canım yakışmış sana editörlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?