günaydın canişkommcanım yaaa öğleden sonra inşallah
Sevom canımmmçok teşekkürler canım sen nasılsın canım her geçen gün daha iyi olduğunu tahmin ediyorum peki işyerine tekrar devam mı yoksa artık evdemisin iznin ne durumda merak ettim
günaydın canım demek uyudun kaldınohh dinlenmişsin işte ne güzel
günaydın canım müjdemi paylaştığımdan beri şaşkın ördek yavrusuyum diye diye yeşil ördek oldumçok sağol canım benim dün piknik nasıldı sağlamsın değilmi
KIZLARRRRRRRRR BEN GELDIM,nesilsiniz bakim?
sifanin hamis oldugunu okudum,canim sifam RABBIM tamamina erdirsin,cok sukur,sag salim kucagina alirsin insallahne kadar sevindigimi anlatamam.RABBIM diger arkadaslarimin da yuzunu guldursun insallah.
ban gelince,kizimin dogum gunu cok guzel gecti,gercek MELEKler gibiydi,RABBIM nazarlardan saklasin.ama hala yorgunlugum cikmadi.artik sik sik girmeye calisicam,cekmisi okuyamadim.baska yeni haber varsa bana da iletin.cok optum her kesi.
KIZLARRRRRRRRR BEN GELDIM,nesilsiniz bakim?
sifanin hamis oldugunu okudum,canim sifam RABBIM tamamina erdirsin,cok sukur,sag salim kucagina alirsin insallahne kadar sevindigimi anlatamam.RABBIM diger arkadaslarimin da yuzunu guldursun insallah.
ban gelince,kizimin dogum gunu cok guzel gecti,gercek MELEKler gibiydi,RABBIM nazarlardan saklasin.ama hala yorgunlugum cikmadi.artik sik sik girmeye calisicam,cekmisi okuyamadim.baska yeni haber varsa bana da iletin.cok optum her kesi.
günaydın bacılarrrrrrrr
hemşom 13533. sayfada canım
kızlar burası çok sıcakkkkkeczaneye tansiyon ölçümü için gidip geldim 5 dk mahvoldummm
bu arada ben haftada 2-3 kere tansiyon takibi zorunluluğum var sizin doktorlarda istedimi bunu
günaydın canım
havalar gerçekten bunaltıyor çokk sıcakk
tansiyon takibi istmedi benim doktorum..nasıl çıkıyor tansiyonun?
hemşom tam özel mesajla editöre mesaj atıyordum ki aklıma bi fikir geldigünaydın bacılarrrrrrrr
hemşom 13533. sayfada canım
kızlar burası çok sıcakkkkkeczaneye tansiyon ölçümü için gidip geldim 5 dk mahvoldummm
bu arada ben haftada 2-3 kere tansiyon takibi zorunluluğum var sizin doktorlarda istedimi bunu
Yıldızım hoş geldinKIZLARRRRRRRRR BEN GELDIM,nesilsiniz bakim?
günaydın aynen bende buna inanıyorum bebeğimin şansı kısmetigünaydın canişkomm
bebişin sana uğur getirdi ,getirecekte inşallah
iyiyim iyiym bir sakatlık yok
yok artıkToplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 26 ziyaretçi)
Kedersiz*
ohanziyoooo bugün çok misafirimiz var
kızz laraa sıva kolları misafirlere ikramlık bişiler hazırlıyalım
canım geçmiş olsun sıcaklarda çok zorlanıyorsun demi bol sabır bol sağlıklı günler inşallahevet canımmmmm çok sıcak
tansiyonum iyi nurcikim 12/7 çıkıyor hep ama genede iki doktorda zorunlu koşuyor ikizlerde ani çıkışla erken doğuma sebep olabiliyormuş ondan hep takip altındayız
nasıl geçti pikniğinizzzz
resmini eklentiden kaldır da gitkaçtılar bacım misafirlercanım poğaça istiyor yapalımda hep beraber yiyelim bari demiştim ama kaçtılarrrrr
evet canımmmmm çok sıcak
tansiyonum iyi nurcikim 12/7 çıkıyor hep ama genede iki doktorda zorunlu koşuyor ikizlerde ani çıkışla erken doğuma sebep olabiliyormuş ondan hep takip altındayız
evet canımmmmm çok sıcak
kızlar çıkmam lazım iğneye gidiyorum :94:öğleden sonra görüşürüz inşallah
amann dikkat et yemeklerine..offf canım bazlama çektiiiiiiiiiiiiiiiimerhabalar kızlar
lara benim tansiyonum şimdiden yüksek geçen kontrolümde 14/9 çıkmıştı dr. Yüksek dikkat etmelisin dedi bende güldüm sabah kahvaltıda bazlama yedim ondan çıkmıştır dedim oda olmaz hamur işlerini kesmelisin dedi maşallah senin tansiyon gayet iyi
hemşom tam özel mesajla editöre mesaj atıyordum ki aklıma bi fikir geldiaslında sen kendin yapabilirsin çünkü resmin eklenti olarak kalmış
bak şimdi cevap ver e tıkla eklentiler var yukarda ( resim yüklediğimizin üstünde ) hemen eklentilerin açılıyor şimdiye kadar ne eklediysenve kendi resminin hemen sağ üstünde x işareti ile kaldır demiş oluyorsun ve resim uçuyor dene bi hemen haber bekliyorum
bacım yokkkkkk beceremedim ben öyle bir çarpı yok orda beeeeeeresmini eklentiden kaldır da git
amann dikkat et yemeklerine..offf canım bazlama çektiiiiiiiiiiiiiiiimerhabalar kızlar
lara benim tansiyonum şimdiden yüksek geçen kontrolümde 14/9 çıkmıştı dr. Yüksek dikkat etmelisin dedi bende güldüm sabah kahvaltıda bazlama yedim ondan çıkmıştır dedim oda olmaz hamur işlerini kesmelisin dedi maşallah senin tansiyon gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?