Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

KIZLARRRRRRRRR BEN GELDIM,nesilsiniz bakim?
sifanin hamis oldugunu okudum,canim sifam RABBIM tamamina erdirsin,cok sukur,sag salim kucagina alirsin insallahne kadar sevindigimi anlatamam.RABBIM diger arkadaslarimin da yuzunu guldursun insallah.
ban gelince,kizimin dogum gunu cok guzel gecti,gercek MELEKler gibiydi,RABBIM nazarlardan saklasin.ama hala yorgunlugum cikmadi.artik sik sik girmeye calisicam,cekmisi okuyamadim.baska yeni haber varsa bana da iletin.cok optum her kesi.

günaydın canişkomm
bebişin sana uğur getirdi ,getirecekte inşallah
iyiyim iyiym bir sakatlık yok

Son düzenleme:

hoşgeldinnnnnn
doğum günü kutlanmış .daha nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah

günaydın bacılarrrrrrrr

hemşom 13533. sayfada canım

kızlar burası çok sıcakkkkk eczaneye tansiyon ölçümü için gidip geldim 5 dk mahvoldummm
bu arada ben haftada 2-3 kere tansiyon takibi zorunluluğum var sizin doktorlarda istedimi bunu

sağlıklı mutlu uzunnnnnnnnnnnn yıllara inşallahhhhh

günaydın canım
havalar gerçekten bunaltıyor çokk sıcakk

tansiyon takibi istmedi benim doktorum..nasıl çıkıyor tansiyonun?

Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 26 ziyaretçi)
Kedersiz*

ohanziyoooo bugün çok misafirimiz var
kızz laraa sıva kolları misafirlere ikramlık bişiler hazırlıyalım

günaydın canım
havalar gerçekten bunaltıyor çokk sıcakk

tansiyon takibi istmedi benim doktorum..nasıl çıkıyor tansiyonun?

evet canımmmmm çok sıcak

tansiyonum iyi nurcikim 12/7 çıkıyor hep ama genede iki doktorda zorunlu koşuyor ikizlerde ani çıkışla erken doğuma sebep olabiliyormuş ondan hep takip altındayız

nasıl geçti pikniğinizzzz

hemşom tam özel mesajla editöre mesaj atıyordum ki aklıma bi fikir geldi aslında sen kendin yapabilirsin çünkü resmin eklenti olarak kalmış

bak şimdi cevap ver e tıkla eklentiler var yukarda ( resim yüklediğimizin üstünde ) hemen eklentilerin açılıyor şimdiye kadar ne eklediysen ve kendi resminin hemen sağ üstünde x işareti ile kaldır demiş oluyorsun ve resim uçuyor dene bi hemen haber bekliyorum

kaçtılar bacım misafirler canım poğaça istiyor yapalımda hep beraber yiyelim bari demiştim ama kaçtılarrrrr

Yıldızım hoş geldin çok sağol canım benim amin inşallah ALLAH razı olsun amin inşallah tez zamanda onlarında müjdesi gelecek doğum gününüz kutlu olsun daha nice sağlıklı-keyifli yıllara

günaydın canişkomm
bebişin sana uğur getirdi ,getirecekte inşallah
iyiyim iyiym bir sakatlık yok
günaydın aynen bende buna inanıyorum bebeğimin şansı kısmeti ohhh sevindim keyiflide geçmiştir

Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 26 ziyaretçi)
Kedersiz*

ohanziyoooo bugün çok misafirimiz var
kızz laraa sıva kolları misafirlere ikramlık bişiler hazırlıyalım
yok artık hayırdırr

canım geçmiş olsun sıcaklarda çok zorlanıyorsun demi bol sabır bol sağlıklı günler inşallah

merhabalar kızlar
lara benim tansiyonum şimdiden yüksek geçen kontrolümde 14/9 çıkmıştı dr. yüksek dikkat etmelisin dedi bende güldüm sabah kahvaltıda bazlama yedim ondan çıkmıştır dedim oda olmaz hamur işlerini kesmelisin dedi maşallah senin tansiyon gayet iyi

evde tansiyon aletin olsa kendin ölçer not ederdin böyle bu sıcaklarda git gel olmazdı en azından
inşallah böyle düzenli devam eder tansiyonun
piknik güzel geçti sayılır aslında gezi gibi oldu
önce mesire alanı gibi bir yere gittik köfte Balık yedik ızgarada..yemekten sonra da müze gezisi vardı oraya gittik ama o kadar çok sıcaktıki 20dak duramadan ayrıldık ordan .güzel bir yerdi aslında ..müzeden sonrada keçi sütünden yapılan dondurmacıya gittik en keyifli ve güzel olanıda orası oldu hem serinledik hem tadı mikkkeeemmmmelll dondurmalarımız yedik:131: ..dondurm faslından sonrada eve geldik ama sucuk gibi olmuştum terden eve gelir gelmez banyoya attım kendimi

kızlar çıkmam lazım iğneye gidiyorum :94: öğleden sonra görüşürüz inşallah

günaydın herkeseee nasılsınız bakalım,biz biraz stresli günler geçiriyoruz minnakımla,çünkü uyku eğitimine başladık.ilk gün biraz zor oldu ama ama hiç ayakta ya da kucakta sallanmadan uyudu.bakalım bugün ne olacak,şimdi uyuyor kendi yatağında henüz ses yok.ağlayınca dayanamıyorum ama kararlıyım pes etmiycem.sizler nasılsınız yurcanım gezmelere gitmişsin maşallah iyi ol da gez anasını satıyım sonra benim gibi evde demirbaş olucan nasılsa,sevom iyidir inşallah,laracım tansiyon önemli hem ikiz hem havalar takip edilmesi çok iyi,şifacım keseyi gördün mü nasıl gidiyor anoş olma fikri nasıl bişey

amann dikkat et yemeklerine..offf canım bazlama çektiiiiiiiiiiiiiiii

cızmı olacan senn hadi yarasın sana ve meleğine ..görüşrüüzzz

resmini eklentiden kaldır da git
bacım yokkkkkk beceremedim ben öyle bir çarpı yok orda beeeeee

hadi güle güleeeee sonra görüşürüzzz

amann dikkat et yemeklerine..offf canım bazlama çektiiiiiiiiiiiiiiii

cızmı olacan senn hadi yarasın sana ve meleğine ..görüşrüüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…