amann dikkat et yemeklerine..offf canım bazlama çektiiiiiiiiiiiiiiii
ay özür dilerim canınızın çekeceği aklıma gelmedi biran
MAİBERF maşallah kızına çok tatlı çok sevimli rabbim esirgesin maşallah
evet canım dikkat ediyoz bizdegünaydın herkeseee nasılsınız bakalım,biz biraz stresli günler geçiriyoruz minnakımla,çünkü uyku eğitimine başladık.ilk gün biraz zor oldu ama ama hiç ayakta ya da kucakta sallanmadan uyudu.bakalım bugün ne olacak,şimdi uyuyor kendi yatağında henüz ses yok.ağlayınca dayanamıyorum ama kararlıyım pes etmiycem.sizler nasılsınız yurcanım gezmelere gitmişsin maşallah iyi ol da gez anasını satıyım sonra benim gibi evde demirbaş olucan nasılsa,sevom iyidir inşallah,laracım tansiyon önemli hem ikiz hem havalar takip edilmesi çok iyi,şifacım keseyi gördün mü nasıl gidiyor anoş olma fikri nasıl bişey
cızmı olacan sennhadi yarasın sana ve meleğine ..görüşrüüzzz
merhabalar kızlar
lara benim tansiyonum şimdiden yüksek geçen kontrolümde 14/9 çıkmıştı dr. yüksek dikkat etmelisin dedi bende güldüm sabah kahvaltıda bazlama yedim ondan çıkmıştır dedim oda olmaz hamur işlerini kesmelisin dedi maşallah senin tansiyon gayet iyi
sağlıklı mutlu uzunnnnnnnnnnnn yıllara inşallahhhhh
Yıldızım hoş geldinçok sağol canım benim amin inşallah ALLAH razı olsun amin inşallah tez zamanda onlarında müjdesi gelecek doğum gününüz kutlu olsun daha nice sağlıklı-keyifli yıllara
günaydın aynen bende buna inanıyorum bebeğimin şansı kısmetiohhh sevindim keyiflide geçmiştir
yok artıkhayırdırr
canım geçmiş olsun sıcaklarda çok zorlanıyorsun demi bol sabır bol sağlıklı günler inşallah
BAZEN DÜŞÜNEMİYORUZ BENDE YAPTIM O HATAYI ZAMANINDAamann dikkat et yemeklerine..offf canım bazlama çektiiiiiiiiiiiiiiii
evet canım dikkat ediyoz bizde
o minnakı yerim ben tatlı uykularr
bende öyle uykuda disiplinli olmak zorundayım bakalım becerebilecekmiyim
kızzzzzzzzzzz bacım avcunu yala memişlere sür
YALADIM SÜRDÜMM
sağol teyzesii inşallah sizin tatlışları da görücez zamanı gelince,sırayla arzı endam edecekler bizde kızımla bakıcaz kardeşciklerineee
evet canım dikkat ediyoz bizde
o minnakı yerim ben tatlı uykularr
bende öyle uykuda disiplinli olmak zorundayım bakalım becerebilecekmiyim
evet canım çok önemli zihinsel bedensel gelişimi açısından,ama senin işin biraz zor iki tane olunca ,ablamdan biliyorum birini uyuturdu diğeri ağlayıp onu uyarırdı,ayrı odalarda birini toce birini sen halledicen artık.ama bakarsın uykuyu severler hiç sorun yaşamazsın.mesela diğer yeğenlere yengem uyku eğitimi falan uygulamadı ama kendisi bıraktığı ana uyurdu sabaha kadar.bizimki gece iki kez kalksa razıyım fazlası beni de sapıttırıyor
kızzzzzzzzzzz bacım avcunu yala memişlere sür
günaydın herkeseee nasılsınız bakalım,biz biraz stresli günler geçiriyoruz minnakımla,çünkü uyku eğitimine başladık.ilk gün biraz zor oldu ama ama hiç ayakta ya da kucakta sallanmadan uyudu.bakalım bugün ne olacak,şimdi uyuyor kendi yatağında henüz ses yok.ağlayınca dayanamıyorum ama kararlıyım pes etmiycem.sizler nasılsınız yurcanım gezmelere gitmişsin maşallah iyi ol da gez anasını satıyım sonra benim gibi evde demirbaş olucan nasılsa,sevom iyidir inşallah,laracım tansiyon önemli hem ikiz hem havalar takip edilmesi çok iyi,şifacım keseyi gördün mü nasıl gidiyor anoş olma fikri nasıl bişey
abowwwwww canım çok d,kkat et bak tuzunu kes sarmısaklı şeyleride çok tüketme
ben ödemim var diye tuzu tamamen kesmiştim doktorum geri başlattı tansiyonu yükseklerde keseriz tuzu dedi az ve öz kullan dedi bende öyle yapıyorum şimdi
evde tansiyon aletin olsa kendin ölçer not ederdin böyle bu sıcaklarda git gel olmazdı en azından
inşallah böyle düzenli devam eder tansiyonun
piknik güzel geçti sayılır aslında gezi gibi oldu
önce mesire alanı gibi bir yere gittik köfte Balık yedik ızgarada..yemekten sonra da müze gezisi vardı oraya gittik ama o kadar çok sıcaktıki 20dak duramadan ayrıldık ordan .güzel bir yerdi aslında ..müzeden sonrada keçi sütünden yapılan dondurmacıya gittik en keyifli ve güzel olanıda orası olduhem serinledik hem tadı mikkkeeemmmmelll dondurmalarımız yedik:131: ..dondurm faslından sonrada eve geldik ama sucuk gibi olmuştum terden eve gelir gelmez banyoya attım kendimi
valla bu konuda bişey diyemem sütün zaten yanlış hatırlamıyorsam yetmiyor demiştin ama şimdi ek gıdalara geçeceksin bir kaç gün tutmaya çalış istersen duruma göre tutar veya tutmazsın :26::26::26::26:ya kızlar ramazanda ne yapıcam bilemiyorum oruç tutmayı çok istiyorum zaten geçen yıldan 30 gün var bu yıl bırakmak istemiyoba yeter mi rum,10 gün sonra ek gıdaya geçicez o yüzden tutsam diyorum ama emin değilim,pofff arada kaldım
kızlar bişey soracam ben nasıl tarif etsem bilemiyorum dilim döndüğünce tarif edeyim
benim şeyime kıranp giriyor anladınız umarım rahmime değil yanisizde buna benzer bişeyler oldumu
valla bu konuda bişey diyemem sütün zaten yanlış hatırlamıyorsam yetmiyor demiştin ama şimdi ek gıdalara geçeceksin bir kaç gün tutmaya çalış istersen duruma göre tutar veya tutmazsın :26::26::26::26:
anladım canım :))kramp gibi değil de benim ilk zamanlar iğne batar gibi bide sızlama şeklinde oluyordu
ya kızlar ramazanda ne yapıcam bilemiyorum oruç tutmayı çok istiyorum zaten geçen yıldan 30 gün var bu yıl bırakmak istemiyoba yeter mi rum,10 gün sonra ek gıdaya geçicez o yüzden tutsam diyorum ama emin değilim,pofff arada kaldım
yani korkacak bişey değil demi
kızlar bişey soracam ben nasıl tarif etsem bilemiyorum dilim döndüğünce tarif edeyim
benim şeyime kıranp giriyor anladınız umarım rahmime değil yanisizde buna benzer bişeyler oldumu
canım benimde oluyor hala yaşıyorum onu
giriş yerlerinde ağrı kramp tarzı bişeyler oluyor :26::26::26::26::26turup kalkarken ve yatakta sağa sola dönerken daha çok hissediyorum
günaydınnn millet nasılsınızzzzzzz
hoş geldin rabbim bu günümü aratmasın çok şükür
sen yeni uyandın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?