Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım dikkat ediyoz bizde
o minnakı yerim ben tatlı uykularr
bende öyle uykuda disiplinli olmak zorundayım bakalım becerebilecekmiyim
amann dikkat et yemeklerine..offf canım bazlama çektiiiiiiiiiiiiiiii

cızmı olacan senn hadi yarasın sana ve meleğine ..görüşrüüzzz

kızzzzzzzzzzz bacım avcunu yala memişlere sür

abowwwwww canım çok d,kkat et bak tuzunu kes sarmısaklı şeyleride çok tüketme
ben ödemim var diye tuzu tamamen kesmiştim doktorum geri başlattı tansiyonu yükseklerde keseriz tuzu dedi az ve öz kullan dedi bende öyle yapıyorum şimdi

sağlıklı mutlu uzunnnnnnnnnnnn yıllara inşallahhhhh

canlarim her kese tesekkurler.insallah onumuzdeki yil siz dogum gunu hazirligi yaparsiiniz yavrulariniza

günaydın canım

uyku eğitimine geçiş yapmışsınız hadi inşallah alışır kuzun

aslında yemeklerim çok tuzlu olmaz bu mevsimde salcada kullanmıyorum bulyonda kullanmıyorum hamile kaldığımdan beri salataya filanda ona benzer şeyleri tuz kullanmıyorum ama yinede yüksek çıkıyor hamur işlerinden kaynaklanıyor heralde onuda bu aralar yapamıyorum o gün kv.yapmıştı oğlumu aç bırakıyon diyerekten

alt komşum aynı zamanda ev sahibim kadın yaşlı diye vardır belki aleti dedim sordum yokmuş ama komşuda varmış beni onunla tanıştıracak haftada 2-3 gün ölçtürecem
yazık kıöşular hiç kıyamıyolar bana halime acıyolar sıcakta görüp görüp yaparlar o kadarcığını

ya kızlar ramazanda ne yapıcam bilemiyorum oruç tutmayı çok istiyorum zaten geçen yıldan 30 gün var bu yıl bırakmak istemiyoba yeter mi rum,10 gün sonra ek gıdaya geçicez o yüzden tutsam diyorum ama emin değilim,pofff arada kaldım

kızlar bişey soracam ben nasıl tarif etsem bilemiyorum dilim döndüğünce tarif edeyim
benim şeyime kıranp giriyor anladınız umarım rahmime değil yanisizde buna benzer bişeyler oldumu

valla bu konuda bişey diyemem sütün zaten yanlış hatırlamıyorsam yetmiyor demiştin ama şimdi ek gıdalara geçeceksin bir kaç gün tutmaya çalış istersen duruma göre tutar veya tutmazsın :26::26::26::26:

kızlar bişey soracam ben nasıl tarif etsem bilemiyorum dilim döndüğünce tarif edeyim
benim şeyime kıranp giriyor anladınız umarım rahmime değil yanisizde buna benzer bişeyler oldumu

anladım canım :))kramp gibi değil de benim ilk zamanlar iğne batar gibi bide sızlama şeklinde oluyordu

yani korkacak bişey değil demi

günaydınnn millet nasılsınızzzzzzz

söslüm cnm bende okadar muallaktayımkiiii tutsammı tutmasammı diyee tutmak çok istiyorummm ama sıpama bişey olurmu diyede ödüm kopuyooo bilmiyorum vallaa:26::26::26::26::26:

canım benimde oluyor hala yaşıyorum onu
giriş yerlerinde ağrı kramp tarzı bişeyler oluyor :26::26::26::26::26turup kalkarken ve yatakta sağa sola dönerken daha çok hissediyorum

ben çıkıyorum artık kızlar

çok eğildim birazz uzanmam lazım

hepinizi öperek kaçarım sonra görüşürüzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…