Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydınn daha doğrusu tünaydın bugün geç kaldık kalktığımda saat 11di kahvaltı falan derken bu saat oldu bugün üzerimde acayip bi ağırlık var yatsam hala uyuyacak derecedeyim sizlerr nasılsınız

herkeslere günaydın iyimisiniz güzel hamişler ...minnak uyku eğitiminden biraz bahsedermisin canım duydum ama hiç raştırmadım bizz hala emerek uyuyoruz bu arada benim dana 1 yaşında olduğu halde ben oruç tutmayı düşünmüyorum uzun süreli susuzluk sütü kesin etkiler zaten 5-6 ay sonra mecburen bırakıcak bu süre içinde emebildiği kadar emsin ....şifa editör olmuşsun hyırlı olsun ...

bebiş kocamam olmuş maşallah onun ağırlığıdır son zamanlar böyle oluyo

günaydın cnmm biz iyiyizz sen nasılsınnnnnn

günaydın canım..benimde bugün acayip bir sıkıntı var içimde taaa bağrımda hisediyorum Allah hayırlara çevrsin
hamile kalmdan önce uykuyu çok severdim hamile kaldığımdan bu yana gece yarısı yatıp sabah körü uyanıyorum

günaydın canım..iyiyim ben çok şükür ..sen nasılsın..doğum gününüz kutlu olsun bu arada..nice ,sağlıklı ,mutlu keyifli yıllaraa

hayırlara çıksn canım kötü düşünme ben öncede severdim şimdide ama bu ara daha çok sever oldum bu günlerim sayılı olduğundan olabilir
birde geceleri çok sık uyanıyorum belkide uykumu tama alamadığım içindir

günaydın cnmm biz iyiyizz sen nasılsınnnnnn

çok şükür bende iyiyim ....hamile kaldığında uykusuzluk çeken bir kaç kişi daha duymuştum kanki sıcakta uykusuzluk zor olur iyice mayışır insan allah kolaylık versin

çok şükür bende iyiyim ....hamile kaldığında uykusuzluk çeken bir kaç kişi daha duymuştum kanki sıcakta uykusuzluk zor olur iyice mayışır insan allah kolaylık versin

ALLAH iyilik versin cnmmmm benim şükürler olsun öyle bir sorunum yokkkk ama şu miğde bulantısı öldürüyoo beniii gittii şimdiii geri geldii klozetle kanki oldum yaaaa

Son düzenleme:
ALLAH iyilik versin cnmmmm benim şükürler olsun öyle bir sorunum yokkkk ama şu miğde bulansı öldürüyoo beniii gittii şimdiii geri geldii klozetle kanki oldum yaaaa

hala geçmedimi bulantılar valla uykusuzlukta bulantılarda kötü ama olsun minişler için değiyor her şeye .eee anlatın bakalım hazırlıklar başladımı

hala geçmedimi bulantılar valla uykusuzlukta bulantılarda kötü ama olsun minişler için değiyor her şeye .eee anlatın bakalım hazırlıklar başladımı

evt cnmmm o iyi olsundaaa ben bulantıya razıyım ama ona bişey olur diye korkuyorum benim hazrılıklar başlamıştı durdu şimdi 30. haftada geri başlııyacak bayramdan sonra inşallah oglumun odasısipariş edeceğiz bide puset beşiği kaldı geri kalan herşeyii hazırrr odası geldikten sonradaa kendime alacaklarımı alırım bütün iş bitmiş olurrr

İpekciğim ne zamandır denk gelemedik nasılsın Ömer nasıl doğum günü oldu bile daha nice sağlıklı-keyifli yaşgünlerine inşallah sağol tatlım bir tatlı telaş olacak editörlük

ben çıkıyporum bir duş alayım kendime gelirim biraz belki
canım hayırdır inşallah :26: ama bence dün piknikte yine gözalıcıydın ve nazar değdi bu yüzden içinde bir sıkıntı var okuayalım yine nazar duaları

canım benim ne tatlı heyecanlar bunlar inşallah tüm hepimize nasip olacak hepimizin özlemi son bulacak

amann yok be şifam nazarlık bir yanım yoktu dün :))
sıcaklardan olsa gerek duş iyi geldi..duştan sonra uyudum şimdi iyiym

merhaba kızlar nasılsınız ben dün öğleden sonra aniden hastalandım ateşim çıktı boğazlarım felaket ağrıdı aferdersiniz tükürüğümü bile çok zor yuttum o derece bide bütün vucudum ağrıdı akşam eşim gelince acile gittik faranjit olmuşum iğne verdi antibiyotik ağrı kesici ve gargara şimdi iyiyim ama akşam çok kötüydüm bu sıcakta üşüyorum diye titredim iğneyi yer yemez 15 20 dakka sonra gözüm açıldı allahıma şükür

slm ben geldim kızlar tatil bitti geçmiş olsun bebeks dikkat et kendine bal ye iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…