Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok geçmiş olsunn cnmmmm dikkat et kendineee

geçmiş olsun canımcımmmm yazın hastalanmakta kötü olur yaaaaa dikkat et kendine

pınarcım geçmiş olsun allah şifa versin
ne yapıyorsun birtürlü denk gelip sohbet edemez olduk gitmedimi daha yiğenler

hiç bi şey olmaz bunlar gülün dikeni normal hepsiiçini ferah tut canım hazırlıklarda az kalmış ne güzel aldıklarınızı gösterdinizmi kaçırmamışımdır inşallah

sağol tatlım darısı senin oğluşun yaş gününe inşallah

turnal sen nerde yaşıyosun kaç yaşındasın vs.. accık bilgi versene hakkında bacım

olur canım AYDIN da ikamet ediyorum nurcanla aramızda 1 cadde var eski burdaki eski adım feslegen_tohumu 26 yaşındayım ayın 21 de 10 yıl doldu evleneli ve 93 kiloyum benden bu kadar başka bilgi isterseniz cevaplarım nüfus kaydımı istemeyin veremem adım da FAHRİYE

ipekimmmmm nasılsınnnn

doğumgününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu anne babasıyla nice nice yıllara inşallhh

daha önce yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım

nasılsınız ömer nasıl?

çok kısa sürelerle girebldim son zamanlarda bir çok şey gözümden kaçıyo kusura bakmayın sağol canım iyiyiz ömer de iyi büyüyo yeni şeyler öğreniyo
sen ve bebişler nasıl

pınarcım geçmiş olsun allah şifa versin
ne yapıyorsun birtürlü denk gelip sohbet edemez olduk gitmedimi daha yiğenler

sağol ayşecim yiğenimin biri pazar günü gitti diğeri de 2 yaşında olanı dün akşam gitti bi yiğenim kaldı oda annem de kalıyo hastayım diye sen nasılsın evet bayadır görüşemiyoruz

kız İpeğim daha kese görmedim cinsiyete halaaaa var ama senin içinde oğlan mı doğdu ALLAH mı söyletti ha

canımm çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim Rabbim beterinden korusun hepimzie bol sağlıklı günler nasip etsin inşallah

memnun oldum ben de pınar allah inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuştursun sizi

sağol şifacımmmmm

sen ve ben varız topikte yeğenlerin sendeler mi başka ne var ne yok görüşmeyeli

canım tlf. çaldı 2 si gitti 1 i kaldı yiğenlerden onuda bodruma götürücem o yüzden kaldı 13 yaşında olan bugün hep yattım hiç bişey yapmadım canım çok sıkıldı arada buraya girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…