slm ben geldim kızlar tatil bittigeçmiş olsun bebeks dikkat et kendine bal ye iyi gelir
merhaba kızlar nasılsınız ben dün öğleden sonra aniden hastalandım ateşim çıktı boğazlarım felaket ağrıdı aferdersiniz tükürüğümü bile çok zor yuttum o derece bide bütün vucudum ağrıdı akşam eşim gelince acile gittik faranjit olmuşum iğne verdi antibiyotik ağrı kesici ve gargara şimdi iyiyim ama akşam çok kötüydüm bu sıcakta üşüyorum diye titredim iğneyi yer yemez 15 20 dakka sonra gözüm açıldı allahıma şükür
çok geçmiş olsunn cnmmmm dikkat et kendineee
merhaba kızlar nasılsınız ben dün öğleden sonra aniden hastalandım ateşim çıktı boğazlarım felaket ağrıdı aferdersiniz tükürüğümü bile çok zor yuttum o derece bide bütün vucudum ağrıdı akşam eşim gelince acile gittik faranjit olmuşum iğne verdi antibiyotik ağrı kesici ve gargara şimdi iyiyim ama akşam çok kötüydüm bu sıcakta üşüyorum diye titredim iğneyi yer yemez 15 20 dakka sonra gözüm açıldı allahıma şükür
sağol sevdamceee sen de allaha emanet ol
ben çıkıyorum byy...
hiç bi şey olmaz bunlar gülün dikeni normal hepsiiçini ferah tut canım hazırlıklarda az kalmış ne güzel aldıklarınızı gösterdinizmi kaçırmamışımdır inşallahevt cnmmm o iyi olsundaaa ben bulantıya razıyım ama ona bişey olur diye korkuyorum benim hazrılıklar başlamıştı durdu şimdi 30. haftada geri başlııyacak bayramdan sonra inşallah oglumun odasısipariş edeceğiz bide puset beşiği kaldı geri kalan herşeyii hazırrr odası geldikten sonradaa kendime alacaklarımı alırım bütün iş bitmiş olurrr
İpekciğim ne zamandır denk gelemediknasılsın Ömer nasıl doğum günü oldu bile daha nice sağlıklı-keyifli yaşgünlerine inşallah sağol tatlım bir tatlı telaş olacak editörlük
canım hayırdır inşallah :26: ama bence dün piknikte yine gözalıcıydın ve nazar değdibu yüzden içinde bir sıkıntı var okuayalım yine nazar duaları
canım benim ne tatlı heyecanlar bunlarinşallah tüm hepimize nasip olacak hepimizin özlemi son bulacak
turnal sen nerde yaşıyosun kaç yaşındasın vs.. accık bilgi versene hakkında bacım
ipekimmmmm nasılsınnnn
doğumgününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu anne babasıyla nice nice yıllara inşallhh
daha önce yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım
nasılsınız ömer nasıl?
biz parka gidiyoruz kamer iyi akşamlar
geçmiş olsun canımcımmmmyazın hastalanmakta kötü olur yaaaaa dikkat et kendine
pınarcım geçmiş olsun allah şifa versin
ne yapıyorsun birtürlü denk gelip sohbet edemez olduk gitmedimi daha yiğenler
kız İpeğim daha kese görmedim cinsiyete halaaaa var ama senin içinde oğlan mı doğdu ALLAH mı söyletti hahiç bi şey olmaz bunlar gülün dikeni normal hepsiiçini ferah tut canım hazırlıklarda az kalmış ne güzel aldıklarınızı gösterdinizmi kaçırmamışımdır inşallah
sağol tatlım darısı senin oğluşun yaş gününe inşallah
canımm çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimmerhaba kızlar nasılsınız ben dün öğleden sonra aniden hastalandım ateşim çıktı boğazlarım felaket ağrıdı aferdersiniz tükürüğümü bile çok zor yuttum o derece bide bütün vucudum ağrıdı akşam eşim gelince acile gittik faranjit olmuşum iğne verdi antibiyotik ağrı kesici ve gargara şimdi iyiyim ama akşam çok kötüydüm bu sıcakta üşüyorum diye titredim iğneyi yer yemez 15 20 dakka sonra gözüm açıldı allahıma şükür
olur canım AYDIN da ikamet ediyorum nurcanla aramızda 1 cadde var eski burdaki eski adım feslegen_tohumu 26 yaşındayım ayın 21 de 10 yıl doldu evleneli ve 93 kiloyum benden bu kadar başka bilgi isterseniz cevaplarım nüfus kaydımı istemeyin verememadım da FAHRİYE
kız İpeğim daha kese görmedim cinsiyete halaaaa var ama senin içinde oğlan mı doğdu ALLAH mı söyletti ha
canımm çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimRabbim beterinden korusun hepimzie bol sağlıklı günler nasip etsin inşallah
sen ve ben varız topiktesağol şifacımmmmm
sen ve ben varız topikteyeğenlerin sendeler mi başka ne var ne yok görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?