Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ooooffffffffffffff bugün bana çok sıkıcı geldi yaaaaa

ben çıkıyorum şifa seni de öpüyorummm bebeğini deee doğal olaraktan(belki de bebişlerdir kızz)hade byyy

canım tlf. çaldı 2 si gitti 1 i kaldı yiğenlerden onuda bodruma götürücem o yüzden kaldı 13 yaşında olan bugün hep yattım hiç bişey yapmadım canım çok sıkıldı arada buraya girdim
bende hemen dönemedim ohhh beraber tatil yollarına mı düşücen yeğenle ohh şimdiden iyi eğlenceler canım benimm keyfini çıkar çabucak iyileş tatil seni bekler iyi yapmışsın fırsat buldukça burdayız hepimiz

şifacım bu arada editör olmuşsun tebrik ederim canım:13:
sağol tatlım ören bayan editörü oldum

inşallah canım haftaya c.tesi bodrum yolcusuyuz

ooooffffffffffffff bugün bana çok sıkıcı geldi yaaaaa

ben çıkıyorum şifa seni de öpüyorummm bebeğini deee doğal olaraktan(belki de bebişlerdir kızz)hade byyy
canımm güle güle tatlım ayy vallahimi süpriz olur mu ki cumartesi belli olur demi kese sayısı bende öptüm kocamannn seni

günaydın fıstıklarrrrrrr

tuğbiş sanada selam olsun tatlım neler yaptın tatil nasıl geçiyor gel azıcık anlat bakalım

günaydın hayırlı cumalar herkese

tubi sanada selam olsun

turnal dönmüşsün tatilden moral depolamışsındır bol bol...tedaviye ne zaman başlıyorsun bu arada..bide hangi merkezi düşünüyorsun ..izmirdemi olacak

herkese günaydıııııın hayırlı cumalarrrrr rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımıza OL desin inşalahhh

nasılsınız kızlarrrr :3

beni soracak olursanız bugün oturmam var sabahtan kuaföre gittim saçlarıma fön cektirdim öğleden sora cıkıcam...

olmuşundur cnmm niye olmayasın taş gibi hatunsun maşallah ogluş nasıl bilmiyorum oynamıyoo banadaa korkular basıyoooo:18::18::18::18:

oy kuzum beni taş gibi hatuna benzettin yaaa ben olsam olsam elyaf gibi kadınım cıvık bi etim var kiloluyum daha sayımmı

niye oynamadıki oğluşuuum kuzum beniiim yok bitanem korkma yaa sıcaklardan oda duramamıştır annesi yatıyodur bişeyler ye de kendine gelsin kuzum

döndüm canım süperrr bişey oldum ben ya tedaviye de 94 kilo oldum tatilde verince izmir ege ünüersiteye gidicem canım bu arada hepinize hayırlı cumalar

ne elyafı bee taş işte taşşşş

ayy bilmiyorumki normalde sabah kalktıgımdaaa oynardı bu saat oldu tık yokk yedim cnm meyve suyuda içtim 2 saate zaman biçtim 2 saat içinde oynamazsaa doktra gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…