bende hemen dönemedimcanım tlf. çaldı 2 si gitti 1 i kaldı yiğenlerden onuda bodruma götürücem o yüzden kaldı 13 yaşında olan bugün hep yattım hiç bişey yapmadım canım çok sıkıldı arada buraya girdim
sağol tatlım ören bayan editörü oldumşifacım bu arada editör olmuşsun tebrik ederim canım:13:
bende hemen dönemedimohhh beraber tatil yollarına mı düşücen yeğenle ohh şimdiden iyi eğlenceler canım benimm keyfini çıkar çabucak iyileş tatil seni bekler iyi yapmışsın fırsat buldukça burdayız hepimiz
sağol tatlım ören bayan editörü oldum
bende hemen dönemedimohhh beraber tatil yollarına mı düşücen yeğenle ohh şimdiden iyi eğlenceler canım benimm keyfini çıkar çabucak iyileş tatil seni bekler iyi yapmışsın fırsat buldukça burdayız hepimiz
sağol tatlım ören bayan editörü oldum
canımm güle güle tatlım ayy vallahimi süpriz olur mu ki cumartesi belli olur demi kese sayısıooooffffffffffffff bugün bana çok sıkıcı geldi yaaaaa
ben çıkıyorum şifa seni de öpüyorummm bebeğini deee doğal olaraktan(belki de bebişlerdir kızz)hade byyy
inşallah canım haftaya c.tesi bodrum yolcusuyuz
kaç gün Bodrum sefanız olacak
günaydın hatunlarr nasılsınızzzzzz asi ohh şekerim süslenip püslendinnnn ne güzel iyi oturmalar sana
he kuzum süslendim bakalım bi halta kalkıştım iyi olmuşumdur inşallahhsen nasılsın cnm oğluşun nasıl
olmuşundur cnmm niye olmayasın taş gibi hatunsun maşallah ogluş nasıl bilmiyorum oynamıyoo banadaa korkular basıyoooo:18::18::18::18:
döndüm canım süperrr bişey oldum ben ya tedaviye de 94 kilo oldum tatilde verince izmir ege ünüersiteye gidicem canım bu arada hepinize hayırlı cumalargünaydın hayırlı cumalar herkese
tubi sanada selam olsun
turnal dönmüşsün tatilden moral depolamışsındır bol bol...tedaviye ne zaman başlıyorsun bu arada..bide hangi merkezi düşünüyorsun ..izmirdemi olacak
oy kuzum beni taş gibi hatuna benzettin yaaaben olsam olsam elyaf gibi kadınım cıvık bi etim var kiloluyum daha sayımmı
niye oynamadıki oğluşuuum kuzum beniiim yok bitanem korkma yaa sıcaklardan oda duramamıştır annesi yatıyodur bişeyler ye de kendine gelsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?