ne elyafı bee taş işte taşşşş
ayy bilmiyorumki normalde sabah kalktıgımdaaa oynardı bu saat oldu tık yokk yedim cnm meyve suyuda içtim 2 saate zaman biçtim 2 saat içinde oynamazsaa doktra gidicem
peki taş olsun bariii
tamam cnm yemişsin güzel güzel oynar annesi korkmaa kafasını dinliyodur kuzumyine içim rahat etsin diyosan git cnm
herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar allahım ne dileğiniz varsa kabul etsin inşaallaahhhh
herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar allahım ne dileğiniz varsa kabul etsin inşaallaahhhh
sanada hayırlı cumalar ablaa nasılsın görüşemiyoz yoğunmuşun heralde yiğenler gelmişşş
allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallahh son tedavisi olur bebişi konur göbüşüneearkadaşlar çiğdemcime bugün 4 te aşılama yapılıyo hepimiz bol bol dua edelim olur muu allahım inşallahhh göndersin bebeğini aminnnnnnnnnn
evet canım biri kaldı 2 si gitti evlerine şimdi rahatım sen nasılsın tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyosunuz
arkadaşlar çiğdemcime bugün 4 te aşılama yapılıyo hepimiz bol bol dua edelim olur muu allahım inşallahhh göndersin bebeğini aminnnnnnnnnn
ayy yem
n ederimm içim kıpır kıpır olduu şifaaaaaaaaaaaaaa ham
ilemisin quzum sen maşalahh wallaaçokk sevindim maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim tamamına erdirsinnnnn
sevoma ne oldu keedersime noldu anlatın hele kötü bişi oktur inşalahh
allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallahh son tedavisi olur bebişi konur göbüşünee
bende iyim çok şükür 1 haftadır griptim :2: bugün biraz daha iyim sadece öksürük kaldıı oda geçer inşallahh öksürükte çok zor çünküü
tedaviye allah izin verirse ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum ablaa
çok geçmiş olsun ablacım ben de çarşamba akşamı acillik oldum iğneyi yedim hemen düzeldim
kıs bizde eylül ekim gibi düşünüyoruz çapadan ses çıkmassa ya da uzarsa daha fazla bekliyemicem satıp savıp özlede başlıcaz inşallahhhh
hışgeldin şekerim sevonun açılması varmış dikiş atıldı evinde dinleniyoo şimdiii nurcikin bişeyi yok şükürlerr olsunnnn
kızlar ben çıkıyorum bişeyler yicem hoşçakalın
hoşbuldum quzuumm oy kurban olurum Rabbim esirgesin yaa Rabbim hamişlere şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?