Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne elyafı bee taş işte taşşşş

ayy bilmiyorumki normalde sabah kalktıgımdaaa oynardı bu saat oldu tık yokk yedim cnm meyve suyuda içtim 2 saate zaman biçtim 2 saat içinde oynamazsaa doktra gidicem

peki taş olsun bariii

tamam cnm yemişsin güzel güzel oynar annesi korkmaa kafasını dinliyodur kuzum yine içim rahat etsin diyosan git cnm

arkadaşlar çiğdemcime bugün 4 te aşılama yapılıyo hepimiz bol bol dua edelim olur muu allahım inşallahhh göndersin bebeğini aminnnnnnnnnn

arkadaşlar çiğdemcime bugün 4 te aşılama yapılıyo hepimiz bol bol dua edelim olur muu allahım inşallahhh göndersin bebeğini aminnnnnnnnnn
allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallahh son tedavisi olur bebişi konur göbüşünee
evet canım biri kaldı 2 si gitti evlerine şimdi rahatım sen nasılsın tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyosunuz

bende iyim çok şükür 1 haftadır griptim :2: bugün biraz daha iyim sadece öksürük kaldıı oda geçer inşallahh öksürükte çok zor çünküü

tedaviye allah izin verirse ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum ablaa

ayy yem
n ederimm içim kıpır kıpır olduu şifaaaaaaaaaaaaaa ham
ilemisin quzum sen maşalahh wallaaçokk sevindim maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim tamamına erdirsinnnnn

sevoma ne oldu keedersime noldu anlatın hele kötü bişi oktur inşalahh

hışgeldin şekerim sevonun açılması varmış dikiş atıldı evinde dinleniyoo şimdiii nurcikin bişeyi yok şükürlerr olsunnnn

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun ablacım ben de çarşamba akşamı acillik oldum iğneyi yedim hemen düzeldim

kıs bizde eylül ekim gibi düşünüyoruz çapadan ses çıkmassa ya da uzarsa daha fazla bekliyemicem satıp savıp özlede başlıcaz inşallahhhh

saol abla sanada çok geçmiş olsun klimanın karşısında çok oturdum sıcak diye camlarda açıktı çarptı beni wallaa rabbim herkese sağlık sıhhat versinn..
aaa ne güzel aynı başlıycaz yaniii ne güzeell rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bu son tedavimiz olurda yavrularımız bize sürpriz yapar inşalllaaahhh

melike hoşgeldiiinn gözün aydın oğluşun sünnet olmuş düğününüde görmeyi nasip etsin rabbimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…