Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çiğdeeemmmm ablacımmmm

inşallahh bu mesajı okuduğunda yavrun karnına konmuş olurr hayırlı ve sağlıklı bi evlat versin allahım sana seni çok seviyorum ablacım

döndüm canım süperrr bişey oldum ben ya tedaviye de 94 kilo oldum tatilde verince izmir ege ünüersiteye gidicem canım bu arada hepinize hayırlı cumalar
ohh ohh iyi hadi baklalım tedaviye bomba bir şekilde başlıycaksın .inşallah hayırlı ,müjdeli haberlerini alırız seninde
ne elyafı bee taş işte taşşşş

ayy bilmiyorumki normalde sabah kalktıgımdaaa oynardı bu saat oldu tık yokk yedim cnm meyve suyuda içtim 2 saate zaman biçtim 2 saat içinde oynamazsaa doktra gidicem

bu kerataalr bizimle oyun oynuyorlar bakma sen canı ne zaman isterse o zaman oynamaya başlar ..şimidi dinlenmeye çekilmiştir

aynenn öyleee tembel tenekem benimmmm

ben burdayım laram şimdi geldim nasılsınız bakalım tansiyon takibin varmış gayette güzel tansiyonun

ayşeeeee sende dikkat et bak kendine aman diyeyimmm

şifacığım ben artık işe gitmicem devamlı raporlu olucam ama haftaya bikaç gün bikaç saatlik gidip yeni muhasebeciye devir daim yapıcam sonrada kurtulacam inş. çünkü evde iş yapıyorum hala..bu arada iyiyim hamd olsun..sen nasılsın keseyi bugn görmeye gitmeyecekmiydin

pınarım geçmişler ola allahım şifa versin

ayy demekk çiğdem aşılamada allahımmm inşallahh bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bebeğine kavuşur..

canım benim sağol şimdilik iyi inşallahta hep iyi olur

sen nasılsın evde hayat nasıl gidiyorhayırlı olsun diyelim işten yana tamamen rahatlıycaksın

çiğdemin aşılamasımı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrben neden kaçırmışım bunu

canım inşallahhhhhh hayırlı güzel haberler alllllll

çiğdemle konuştum aşılama yapılmış şimdi hastaneden çıkacaktı duygu karmaşası içindeyim diyodu bilirim o duyguyu.allahımm sıkı sıkı tutunsun bebşi ilk ve son tedavisi olur inşallahh..

güle güle laracım

nurcik sevdamce menekşe ablayı arayabildinizmi ben aramadım hala :26:

hoşgeldin ciciş :)) yaw sen bebek takımı örüyomuşsun ne yapıyon bakim
aaa Sevom da gelmiş maşallah Çiğdem arkadaşımızın aşılaması olmuş ohh mis gibi bebişi göbişine konmuşşş test günü ne zaman yaa heyecan yaptımmm ALLAH ım müjde vermeyi nasip etsin inşallah

adaşımm canım bak geldim nasılsın tatlı hamişim

kız nerelerdesin sen şu saate kadar sesin çıkmadı
bilgisayarım çok yavaş kaç dakikadır bu mesajı yazmaya çalışıyorum bakalım kaç dakikada yollarız
seyhan sevdamce merhaba kızlar
sevdamce oğlun hareketlendimi
çiğdeminde hakkında hayırlısı olsun kavuşur inşallah yavrusuna

yok cnm nerdee nasıl arıyayımmm ne diyecegimi bile bilmiyorumki
hoşgeldin ciciş :)) yaw sen bebek takımı örüyomuşsun ne yapıyon bakim
bebek takımımı 1 nerden duydun 2 takım ördüğüm yokpike takımı ördüm oda bitti pikeciye geçirsin diye verdim şimdi ise yelek örüyorum daha dogrusu yarımdı onu bitirdim
adaşımm canım bak geldim nasılsın tatlı hamişim
hoşgeldin adaşım iyi sayılırım sen nasılsınnnn

Son düzenleme:
şifam sormadım ne zaman test günün dye ama 10-15 gün sonradır. bu arada keseyi gördünmü

hehe ben duyarım demek pike ördün nasıl bişey göster banada. esma ile konuştum şimdide o söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…