ohh ohh iyi hadi baklalım tedaviye bomba bir şekilde başlıycaksın .inşallah hayırlı ,müjdeli haberlerini alırız senindedöndüm canım süperrr bişey oldum ben ya tedaviye de 94 kilo oldum tatilde verince izmir ege ünüersiteye gidicem canım bu arada hepinize hayırlı cumalar
ne elyafı bee taş işte taşşşş
ayy bilmiyorumki normalde sabah kalktıgımdaaa oynardı bu saat oldu tık yokk yedim cnm meyve suyuda içtim 2 saate zaman biçtim 2 saat içinde oynamazsaa doktra gidicem
ohh ohh iyi hadi baklalım tedaviye bomba bir şekilde başlıycaksın .inşallah hayırlı ,müjdeli haberlerini alırız seninde
bu kerataalr bizimle oyun oynuyorlar bakma sen canı ne zaman isterse o zaman oynamaya başlar ..şimidi dinlenmeye çekilmiştir
ben burdayım laram şimdi geldim nasılsınız bakalım tansiyon takibin varmış gayette güzel tansiyonun
ayşeeeee sende dikkat et bak kendine aman diyeyimmm
şifacığım ben artık işe gitmicem devamlı raporlu olucam ama haftaya bikaç gün bikaç saatlik gidip yeni muhasebeciye devir daim yapıcam sonrada kurtulacam inş. çünkü evde iş yapıyorum hala..bu arada iyiyim hamd olsun..sen nasılsın keseyi bugn görmeye gitmeyecekmiydin
pınarım geçmişler ola allahım şifa versin
ayy demekk çiğdem aşılamada allahımmm inşallahh bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bebeğine kavuşur..
çıktım ben kızlarrrrrr hepinize iyi akşamlar
men geldim nasılsınızzz
adaşımm canım bak geldimama ben geldimmm siz gidiyosunuzzzz
çiğdemle konuştum aşılama yapılmış şimdi hastaneden çıkacaktı duygu karmaşası içindeyim diyodu bilirim o duyguyu.allahımm sıkı sıkı tutunsun bebşi ilk ve son tedavisi olur inşallahh..
güle güle laracım
nurcik sevdamce menekşe ablayı arayabildinizmi ben aramadım hala :26:
aaa Sevom da gelmişhoşgeldin ciciş :)) yaw sen bebek takımı örüyomuşsun ne yapıyon bakim
adaşımm canım bak geldimnasılsın tatlı hamişim
yok cnm nerdee nasıl arıyayımmm ne diyecegimi bile bilmiyorumkiçiğdemle konuştum aşılama yapılmış şimdi hastaneden çıkacaktı duygu karmaşası içindeyim diyodu bilirim o duyguyu.allahımm sıkı sıkı tutunsun bebşi ilk ve son tedavisi olur inşallahh..
güle güle laracım
nurcik sevdamce menekşe ablayı arayabildinizmi ben aramadım hala :26:
bebek takımımı 1 nerden duydun 2 takım ördüğüm yokhoşgeldin ciciş :)) yaw sen bebek takımı örüyomuşsun ne yapıyon bakim
hoşgeldin adaşımadaşımm canım bak geldimnasılsın tatlı hamişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?