- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kız nerelerdesin sen şu saate kadar sesin çıkmadı
bilgisayarım çok yavaş kaç dakikadır bu mesajı yazmaya çalışıyorum bakalım kaç dakikada yollarız
seyhan sevdamce merhaba kızlar
sevdamce oğlun hareketlendimi
çiğdeminde hakkında hayırlısı olsun kavuşur inşallah yavrusuna
valla uyudumm çok bugünkız nerelerdesin sen şu saate kadar sesin çıkmadı
bilgisayarım çok yavaş kaç dakikadır bu mesajı yazmaya çalışıyorum bakalım kaç dakikada yollarız
seyhan sevdamce merhaba kızlar
sevdamce oğlun hareketlendimi
çiğdeminde hakkında hayırlısı olsun kavuşur inşallah yavrusuna
hoş buldum adaşım ,ayy pikeci pikeleyince resimlersin demi pikeliyiyok cnm nerdee nasıl arıyayımmm ne diyecegimi bile bilmiyorumki
bebek takımımı 1 nerden duydun 2 takım ördüğüm yokpike takımı ördüm oda bitti pikeciye geçirsin diye verdim şimdi ise yelek örüyorum daha dogrusu yarımdı onu bitirdim
hoşgeldin adaşımiyi sayılırım sen nasılsınnnn
olsun tatlım müjdesi olsun da geç alalım haberini inşallahşifam sormadım ne zaman test günün dye ama 10-15 gün sonradır. bu arada keseyi gördünmü
hehe ben duyarım demek pike ördün nasıl bişey göster banada. esma ile konuştum şimdide o söyledi
şifam sormadım ne zaman test günün dye ama 10-15 gün sonradır. bu arada keseyi gördünmü
hehe ben duyarım demek pike ördün nasıl bişey göster banada. esma ile konuştum şimdide o söyledi
hayırdır adaşım :26:merhaba cnm hoşgeldin yok yaa nerdee tembel tenekem benim doktora gittik uyuyyoo dedi
cnm benim sıpa oynamadı bugün bende telaş yapıp doktoraa gittim oda 48 saat uyuyabilirrrrr dedi vedee uyuyordu sıpaaa ama böyle yavaş devam ederse haftaya tekrar gel dedihayırdır adaşım :26:uyusun bakalım yeğenimiz
valla uyudumm çok bugünsonra da mutfak savaş alanıydı onu toparladım dinlene dinlene sonra da iğneye gittim şükür son iğnemdi kocişle döndük ve yemek yedik filan ancak gelebildim sen nasılsın canımm
hoş buldum adaşım ,ayy pikeci pikeleyince resimlersin demi pikeliyiellerine sağlık yelekte örülmüş biliyorsun ilgi alanım görmek isterim Rabbim daim etsin canım bende iyiyim ama acayip heyecanlıyım yarın kese görmeye gidicezz
bilmiyorum ki battaniye takımıda mı yaptın onuda göster ozaman
ayşe hoşgeldin diye yazdım ama mesaj çıktımı bilmiyom
şifam bencede yarın tatilse gidip tanışırsınız bebeğinizle
ben çıktım eşim gelecek ve çok yoruldum yamuk oturmaktan
demek senin oğlan bugün kış uykusuna yatmış hacnm benim sıpa oynamadı bugündee bende telaş yapıp doktoraa gittim oda 48 saat uyuyabilirrrrr dee vedee uyuyordu sıpaaa ama böyle yavaş devam ederse haftaya tekrar gel dedi
damam şekerimmm resimlerimmm ay yarın minik kuşu görmeyee gidiyosunnn güzelll haberlerle gel inşallah cnmm
demek senin oğlan bugün kış uykusuna yatmış haaman sağlığı yerinde olsun inşallah tatlım haftaya kadar kaç kez hoplar zıplar endişelenme annesi bugün uyku canı çekmiş
ayy evett benim bi huyum var acayip heyecanlandığımda asla uyuyamıyorumm sabaha kadarkociş diyo yine uyku yok sana diyo
evet canım leke gitti 2 gündür temizimhoş bulduk seyhan
sevdamce maşallah güldürdü beni oğlun demek uyuyormuş
şifa çok şükür iğnelerin bitmiş lekelenmen oluyormu daha
yarında büyük gün
demek uykudan gözünü açamıyorsun
bende şişmiş durumdayım yemeği çok kaçırdım galiba
eşim başımın etini yiyor şehirmerkezine gidelim diye bende her hafta her hafta ne işimiz var diyorum bakalım kim kazanacak
evet canım yarın gidicez ALLAh ım o büyük mucizeyi tüm arkadaşlarmıza nasip etsin inşallahbilmiyorum ki battaniye takımıda mı yaptın onuda göster ozaman
ayşe hoşgeldin diye yazdım ama mesaj çıktımı bilmiyom
şifam bencede yarın tatilse gidip tanışırsınız bebeğinizle
ben çıktım eşim gelecek ve çok yoruldum yamuk oturmaktan
kızlar ben çıkıyorum bağlantımda sorun var iyi akşamlar
hareketlenecek hemde topçu olacakcasınasaoll cnm inşallahhh hareketlenir miniğim
ayy evet nasıl uyunsunkiii yarınn kaç yıldır beklediğin an nasıl heycan yapılmazkiii
papatyam benimde pc yavaş siteden sanırım :26: güle güle tatlımkızlar ben çıkıyorum bağlantımda sorun var iyi akşamlar
hareketlenecek hemde topçu olacakcasına
evet tatlım işte o an geldi çattı yarına inşallah Rabbim tüm arkadaşlarımızn hasretini tez zamanda dindirsin inşallah
papatyam benimde pc yavaş siteden sanırım :26:
evet canım yaa hatta zaman nasıl yavaş geçti bana göreaminnn aminnnn inşallahhh cnmmmm
yarın olsa diyee bekliyosun sabırsızcaaa ne güzell RABBİM bütün özlem çeken arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?