Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba cnm hoşgeldin yok yaa nerdee tembel tenekem benim doktora gittik uyuyyoo dedi

valla uyudumm çok bugün sonra da mutfak savaş alanıydı onu toparladım dinlene dinlene sonra da iğneye gittim şükür son iğnemdi kocişle döndük ve yemek yedik filan ancak gelebildim sen nasılsın canımm

hoş buldum adaşım ,ayy pikeci pikeleyince resimlersin demi pikeliyi ellerine sağlık yelekte örülmüş biliyorsun ilgi alanım görmek isterim Rabbim daim etsin canım bende iyiyim ama acayip heyecanlıyım yarın kese görmeye gidicezz

şifam sormadım ne zaman test günün dye ama 10-15 gün sonradır. bu arada keseyi gördünmü

hehe ben duyarım demek pike ördün nasıl bişey göster banada. esma ile konuştum şimdide o söyledi
olsun tatlım müjdesi olsun da geç alalım haberini inşallah yaa dr cuma-cumartesi gelebilirsiniz demişti eşim izin sorunu yaşamasın diye ( ne de olsa haftasonu evde ya ) yarına gidicez kese görmeye inşallah

şifam sormadım ne zaman test günün dye ama 10-15 gün sonradır. bu arada keseyi gördünmü

hehe ben duyarım demek pike ördün nasıl bişey göster banada. esma ile konuştum şimdide o söyledi

pikee yokki cnm yaaa temmuzun 15 de alıcam pikeciden alayım koyarım resmiinii esmanın dediğii battaniye takımı olmasın sen bebişinemi örecen yoksaaa

hoş bulduk seyhan
sevdamce maşallah güldürdü beni oğlun demek uyuyormuş
şifa çok şükür iğnelerin bitmiş lekelenmen oluyormu daha
yarında büyük gün
demek uykudan gözünü açamıyorsun
bende şişmiş durumdayım yemeği çok kaçırdım galiba
eşim başımın etini yiyor şehirmerkezine gidelim diye bende her hafta her hafta ne işimiz var diyorum bakalım kim kazanacak

bilmiyorum ki battaniye takımıda mı yaptın onuda göster ozaman

ayşe hoşgeldin diye yazdım ama mesaj çıktımı bilmiyom

şifam bencede yarın tatilse gidip tanışırsınız bebeğinizle

ben çıktım eşim gelecek ve çok yoruldum yamuk oturmaktan

hayırdır adaşım :26: uyusun bakalım yeğenimiz
cnm benim sıpa oynamadı bugün bende telaş yapıp doktoraa gittim oda 48 saat uyuyabilirrrrr dedi vedee uyuyordu sıpaaa ama böyle yavaş devam ederse haftaya tekrar gel dedi

damam şekerimmm resimlerimmm ay yarın minik kuşu görmeyee gidiyosunnn güzelll haberlerle gel inşallah cnmm

Son düzenleme:

güle gülee cnmm damam bi araaa resimlerim inşallah

demek senin oğlan bugün kış uykusuna yatmış ha aman sağlığı yerinde olsun inşallah tatlım haftaya kadar kaç kez hoplar zıplar endişelenme annesi bugün uyku canı çekmiş

ayy evett benim bi huyum var acayip heyecanlandığımda asla uyuyamıyorumm sabaha kadar kociş diyo yine uyku yok sana diyo

saoll cnm inşallahhh hareketlenir miniğim

ayy evet nasıl uyunsunkiii yarınn kaç yıldır beklediğin an nasıl heycan yapılmazkiii

evet canım leke gitti 2 gündür temizim ayyy sorma kalbim pıt pıt heyecandan deli gibiyim zaten sabaha kadar uyumam özellikle sınavlara uykusuz girerim sanki ilk sınavımmış gibi heyecan yaparım elimde olmadan

evet canım yarın gidicez ALLAh ım o büyük mucizeyi tüm arkadaşlarmıza nasip etsin inşallah güle güle tatlım aman git dinlen öptüm seni ve bebişini

saoll cnm inşallahhh hareketlenir miniğim

ayy evet nasıl uyunsunkiii yarınn kaç yıldır beklediğin an nasıl heycan yapılmazkiii
hareketlenecek hemde topçu olacakcasına

evet tatlım işte o an geldi çattı yarına inşallah Rabbim tüm arkadaşlarımızn hasretini tez zamanda dindirsin inşallah

papatyam benimde pc yavaş siteden sanırım :26:

aminnn aminnnn inşallahhh cnmmmm

yarın olsa diyee bekliyosun sabırsızcaaa ne güzell RABBİM bütün özlem çeken arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

aminnn aminnnn inşallahhh cnmmmm

yarın olsa diyee bekliyosun sabırsızcaaa ne güzell RABBİM bütün özlem çeken arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
evet canım yaa hatta zaman nasıl yavaş geçti bana göre zor bu bekleyişler amin amin tez zamanda tüm herkesin müjdesi nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…