fox haberi açsanıza
canım bi kadın vardı anne olmak için pes etmemiş ama 100 kilodaymış dr kilo ver demiş tam 30 kilo vermiş 70 kiloyla 12. tüp bebek tedavisine ilaçsız tüp bebek tedavisi uygulanmış çünkü yumurta kalitesi iyi değilmiş ama maşallah 12. tedavide bebişi göbişinde cici bi kızı doğacak 1 ay sonraaçtımdaa kaçırmışım ne olduuuu:26::26::26::26::26:
canım bi kadın vardı anne olmak için pes etmemiş ama 100 kilodaymış dr kilo ver demiş tam 30 kilo vermiş 70 kiloyla 12. tüp bebek tedavisine ilaçsız tüp bebek tedavisi uygulanmış çünkü yumurta kalitesi iyi değilmiş ama maşallah 12. tedavide bebişi göbişinde cici bi kızı doğacak 1 ay sonramaşallah yaa Yüce Rabbim hepimize tattırsın bu güzel duyguyu 13 yıldır bebek özleminden sonra 12. tedavide kavuşmuş müjdesine
ayy evet yaa eşim tesadüf açtı o kanalı baktık bu haber varayy ne güzellll RABBİM saglıcakla kucagınada almayı nasip etsin inşallahhhh
ayy evet yaa eşim tesadüf açtı o kanalı baktık bu haber varizledim bir hevesle buğulu gözlerle sakın pes etmeyin diye bizlere mesaj yolladılar umut oldular Rabbim hepimize çok bekletmeden tez zamanda müjdeler versin inşallah
tamam adaşım yarın en erken bu saatlerde evde olurumşifa cnm ben çıkıyorm öptüm seni byyyy
bende bu konuda canı yananlardanım...aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum...bi kaç ay önce ilk aşılamam yapılmıştı tutmadı ..bundada umudum yok...hiç anlamıyorummm :2::2:
hoş geldin Melikeciğimayy yem
n ederimm içim kıpır kıpır olduu şifaaaaaaaaaaaaaa ham
ilemisin quzum sen maşalahh wallaaçokk sevindim maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim tamamına erdirsinnnnn
sevoma ne oldu keedersime noldu anlatın hele kötü bişi oktur inşalahh
canım hoş geldin hayırlı olsun aşılaman inşallah test gününde müjde vermek nasip olsunbende bu konuda canı yananlardanım...aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum...bi kaç ay önce ilk aşılamam yapılmıştı tutmadı ..bundada umudum yok...hiç anlamıyorummm :2::2:
hoş geldin Melikeciğimevet Rabbime sonsuz şükürler olsun 2. tüp bebek tedavimde müjdem nasip oldu amin canım benim ALLAH razı olsun bir an önce tüm arkadaşlarımızn hasreti bitsin müjdeler yağsın inşallah öptüm ve seni oğluşunu , net işi halledemedin mi özledik bacım gelmeye çalış
ALLAH razı olsun canım benim ohh oğlun sünnet oldu maşallah darısı büyük düğününe inşallah analı-babalı sağlıkla keyifli koca bir ömür geçirin inşallah canım benimçok şükür canım benim wallaa çokk sevindimmm maşalahh
bütün bu hasretle yananlar versin müjdeyi inşalahhhhhhh
yok nerdee quzum ya ne halletmesi annemlerdeyimm yarın dönecem eve pipiyi iyileştirdik ev gözüktü
hain apartmanda yok net bizde araştırıyoruz ama bizden başka apartmanda net isteyen yok
bizde sizi çok öptükk kaçıyorum canım ben allaha emaet olun geldikçe güzel haberlerinizi görüyüm inşalahhhhh
canım benim hoşgeldin burda umudunu kaybetmiş o kadar çok kişi vardıki çok şükür şimdi ya yavruları kucağında yada karnında maşalahhh tebarekallahh
bu da bizim sınavımız ne yapalımm
canım hoş geldin hayırlı ojlsun aşılaman inşallah test gününde müjde vermek nasip olsun
Gercek bı snv hemde ... ne güzel yazmışsınız inşallah banada tüm isteyenlerede nnasip olur o günleri görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?