bu şifa hatuncuk gelmedimi dahaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
odün ancak akşama haber veririm demişti
tamam adaşım yarın en erken bu saatlerde evde olurumeve kaçta geleceğim net belli olmaz ama hemmen pc yi açar güzel hebrleri veririm inşallah
merhaba arkadaslar benimde 1 agustosta 3 yıl bitecek 3 yıldır korunmuyoruz ve bir çok kez doktora gittik ama hiçbir sorun bulamadılar olur cocuğunuz bekleyin dediler özel poliklinikteki doktorlarda acele ediyorsanız aşılama yapalım dedi sadece 1 doktor sperm hareketliliği iyi olabilirdi dedi eşim birtür vitamin gibi birsey almış 150lira kutusu ayda 2 kutu gidicek 6 ay kullanıcakmış eğer olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyoruz acelemi ediyorum bilemedim dogrusu artık bir bebek olsun istiyorum..
selam kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun keseyi gördümayy çok farklı bir duyguymuş Rabbim bir an önce bekleyen tüm arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu haftaya cumartesi de kalp atışı için gidicez
selam kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun keseyi gördümayy çok farklı bir duyguymuş Rabbim bir an önce bekleyen tüm arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu haftaya cumartesi de kalp atışı için gidicez
ALLAH razı olsun canım papatyammçok sevindim canım allah tamamına erdirsin
sağol canım adaşımmmohhh adaşım hadi gözün aydın sıra kalp atışlarında inşallahhh
ALLAH razı olsun canım papatyammamin inşallah hepimizinkini tüm arkadaşlarımızın bol bol güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah
sağol canım adaşımmmamin amin inşallah şimdide kalp atışı heyecanı sardı iyimi zaman geçer mi ki
inşallah çabucak geçer zaman sıkıntısızca hepimizin en güzel haberleri olsun bol bol inşallahhemencecik geçiyor canım merak etme
eşin nasıl oda gördümü keseyi heyecanlanıyormu
geçen benimki diyor ki ultrasonda kafasını gördüm diyor ben ne ultrasonda nede resminde hiç bişeye benzetemedimhayal ediyor galiba
kanaman için bişey dedimi neden olmuş
Yeterimmmm canım benim ALLAH razı olsun darısı sana ve tüm arkadaşlarımızın başına bu en güzel talih kuşu konsun inşallahşifammmmmmm keseyi görmüşsün darısı pıt pıtlara olsun inşşşşşşşşşşşhımm birde editör omuşsun hayırlı olsunnn
hemşomm canım benim çok çok sağol canımm amin amin inşallah hepimizin inşallah en güzel haberleri olacak bu topikteşifacım hemşom çok tebrik ederim darısı kalp atışlarına ve sonrada kucağına almaya inşallahhhhhhhhhh
bende şimdi onlara bakıyodum papatyabirkaçkişi kalmış inşallahhhh onlarda bu sene bitmeden müjdelerini verirler
demek aynı anda aynı şeyleri görüp düşünüyormuşuz inşallah çok yakında sırasıyla onlarında müjdesini almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?