Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba arkadaslar benimde 1 agustosta 3 yıl bitecek 3 yıldır korunmuyoruz ve bir çok kez doktora gittik ama hiçbir sorun bulamadılar olur cocuğunuz bekleyin dediler özel poliklinikteki doktorlarda acele ediyorsanız aşılama yapalım dedi sadece 1 doktor sperm hareketliliği iyi olabilirdi dedi eşim birtür vitamin gibi birsey almış 150lira kutusu ayda 2 kutu gidicek 6 ay kullanıcakmış eğer olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyoruz acelemi ediyorum bilemedim dogrusu artık bir bebek olsun istiyorum..

hoş geldin
3 sene az bir süre değil daha ne bekleyeceksin anlam veremiyorum bence hemen bebeğin için ciddi adımlar at biran önce aşılamaya geç

selam kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun keseyi gördüm ayy çok farklı bir duyguymuş Rabbim bir an önce bekleyen tüm arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu haftaya cumartesi de kalp atışı için gidicez

ohhh adaşım hadi gözün aydın sıra kalp atışlarında inşallahhh

çok sevindim canım allah tamamına erdirsin
ALLAH razı olsun canım papatyamm amin inşallah hepimizinkini tüm arkadaşlarımızın bol bol güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah

ohhh adaşım hadi gözün aydın sıra kalp atışlarında inşallahhh
sağol canım adaşımmm amin amin inşallah şimdide kalp atışı heyecanı sardı iyimi zaman geçer mi ki

hemencecik geçiyor canım merak etme
eşin nasıl oda gördümü keseyi heyecanlanıyormu
geçen benimki diyor ki ultrasonda kafasını gördüm diyor ben ne ultrasonda nede resminde hiç bişeye benzetemedimhayal ediyor galiba
kanaman için bişey dedimi neden olmuş

şifammmmmmm keseyi görmüşsün darısı pıt pıtlara olsun inşşşşşşşşşşş hımm birde editör omuşsun hayırlı olsunnn

inşallah çabucak geçer zaman sıkıntısızca hepimizin en güzel haberleri olsun bol bol inşallah evet eşimde gördü heyecanlıydı mutluydu tabi haliyle yok dr leken tamamen geçene kadar jeli günde 2 adet kullan dedi bende 2 gündür lekem yok dedim yani ciddi bişi değil hani kanama olmadı ya lekeydi zaten hemde hafifdi yinede tekrarlarsa leke filan haberleşeceğiz tabi

şifammmmmmm keseyi görmüşsün darısı pıt pıtlara olsun inşşşşşşşşşşş hımm birde editör omuşsun hayırlı olsunnn
Yeterimmmm canım benim ALLAH razı olsun darısı sana ve tüm arkadaşlarımızın başına bu en güzel talih kuşu konsun inşallah çok sağol tatlım bebişimin şansına editörlük nasip oldu örgü bölümündeyim

şifacım hemşom çok tebrik ederim darısı kalp atışlarına ve sonrada kucağına almaya inşallahhhhhhhhhh

şifacım hemşom çok tebrik ederim darısı kalp atışlarına ve sonrada kucağına almaya inşallahhhhhhhhhh
hemşomm canım benim çok çok sağol canımm amin amin inşallah hepimizin inşallah en güzel haberleri olacak bu topikte

bende şimdi onlara bakıyodum papatyabirkaçkişi kalmış inşallahhhh onlarda bu sene bitmeden müjdelerini verirler

MAAAAAAAAAŞAAAALLLLLAHHHHHHHHHHHHHHHH
CANIM ARKADAŞIM KUCAGIMIZA ALDIGIMIZ GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ İNŞALLAHHHHHHHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…