demi güzel bir resimşifacım yeni gördüm bana eklediğin ikiz resmine bayıldım teşekkür ederim
inşallah aminnnn bitecek hepimizin hasreti ben çok inanıyorumbende şimdi onlara bakıyodum papatyabirkaçkişi kalmış inşallahhhh onlarda bu sene bitmeden müjdelerini verirler
canım YıldızımMAAAAAAAAAŞAAAALLLLLAHHHHHHHHHHHHHHHH
CANIM ARKADAŞIM KUCAGIMIZA ALDIGIMIZ GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ İNŞALLAHHHHHHHHHHH
aminnn aminn inşallah Yüce Rabbim herkese nasip etsin tez zamanda sağlıklı-hayırlı evlatlar sıkıntısızca nasip etsin inşallah hepimizin artık yüzü mutluluktan ağlasın , gülsün inşallahRABBİİM O GÜZEL DUYGUYU HERKEZE YAŞATSIN İNŞ TEZ ZAMANDA
tamam canım bende fazla kalamayacağım bayağı yorgunumkızlar ben çıkıyorum yan binada düğün var onu seyrediyim biraz hadin iyi akşamlar
güle güle hemşomm bende çıktım az uzanacağımhepinize iyi akşamlar kızlar çıktım bende
selam kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun keseyi gördümayy çok farklı bir duyguymuş Rabbim bir an önce bekleyen tüm arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu haftaya cumartesi de kalp atışı için gidicez
canım hoş geldin bak ne güzel bebeğinle gelmişsinburdan bazı arkadaşlarla infetiliteyi konuşmuştuk erkek infertiletesi yüzünden hamile olamıyordum bu gün hamile olduğumu öğrendim varikosel ameliyatından3 ay sonra Rabbim nasip etti kızlar inşallah herkesede nasip olsun çok şaaşkınım inanmakta zorluk çekiyorum alışırım zamanla sanırım
Edacığımm ALLAH razı olsun canım benimm çok çok sağol o güzel dualarına kocamann aminn diyorumm ben amin inşallah dilerim tüm arkadaşlarımın en güzel müjdeleri güzel haberleri olsun inşallahhhhcanım beniiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun kap atışlarınıda duyarsınız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh sağlıkla doğar miniğin çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin sıkıntısız güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah tadını çıkart canım zaman çabuk geçiyor bak benim dün gibi hayla 4.ayımıza girdik sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bi evlat olsun kaderi güzel olsun inşallah RABBİM isteyen herkeze nasip etsin öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnn
inşallah çabucak geçer zaman sıkıntısızca hepimizin en güzel haberleri olsun bol bol inşallahevet eşimde gördü heyecanlıydı mutluydu tabi haliyle yok dr leken tamamen geçene kadar jeli günde 2 adet kullan dedi bende 2 gündür lekem yok dedim yani ciddi bişi değil hani kanama olmadı ya lekeydi zaten hemde hafifdi yinede tekrarlarsa leke filan haberleşeceğiz tabi
Yeterimmmm canım benim ALLAH razı olsun darısı sana ve tüm arkadaşlarımızın başına bu en güzel talih kuşu konsun inşallahçok sağol tatlım bebişimin şansına editörlük nasip oldu örgü bölümündeyim
burdan bazı arkadaşlarla infetiliteyi konuşmuştuk erkek infertiletesi yüzünden hamile olamıyordum bu gün hamile olduğumu öğrendim varikosel ameliyatından3 ay sonra Rabbim nasip etti kızlar inşallah herkesede nasip olsun çok şaaşkınım inanmakta zorluk çekiyorum alışırım zamanla sanırım
günaydın Yeterciğim canım çok geçmiş olsun kızkardeşin ne için ameliyat olacak
GÜNAYDIN CANLARIMM İYİ PAZARLAR KIZ KARDEŞİM AMELİYAT OLDU ONUN YANINA GİDECEĞİM SİZEDE SLM VEREYİM DEDİMM
ŞİFAMMMM sağlıkla inşşş bebeğimm yavrummmm örğü seninnnn alanınnnn tabiki orada editör olacaksınn
tabiki tatlım Yüce Rabbimin hazinesi bol diledimmi ortada sorun kalmıyorGÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA KUCAKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
YAAAAAAAAAA BEN ERKEK İNFERTİLİTEİSNDEN HAMİŞ HABERİ ALINCA ÇOK DAHA FAZLA SEVİNİYORUMMİÇİMDE BİR KIPRDANMA OLUYORRR RABBİM BANADA NASİP EDERMİ DİYEEEEE :44::44::44: İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BİR GÜN BENDE ANNE OLURUMMMMEki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839
günaydın Yeterciğim canım çok geçmiş olsun kızkardeşin ne için ameliyat olacakRabbim acil şifalar versin bol sağlıklı günler nasip etsin inşallah aynen Yeterciğim başta sağlıklarımız olsun inşallah sonra da enn güzel haberler olacak öptüm kocaman tekrar çok geçmiş olsun
tabiki tatlım Yüce Rabbimin hazinesi bol diledimmi ortada sorun kalmıyorbenim çok duamdasın tatlım sana ve Pınar için ayrıca özel ve bol bol dualarım var sabırla bekliyorum müjdenizi olacak canım birgün mutlaka olacak
sırada çiğdemciimm var inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Eki Görüntüle 455970 Eki Görüntüle 455970 Eki Görüntüle 455970 Eki Görüntüle 455970 Eki Görüntüle 455970 Eki Görüntüle 455970 Eki Görüntüle 455970
iyi pazarlar herkese
şifacım çok tebrik ederim seni canım ..gö<zün aydın darısı kalp atışlarını duymaya inşallah
yetercim geçmiş olsun ablana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?