Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifacım yeni gördüm bana eklediğin ikiz resmine bayıldım teşekkür ederim
demi güzel bir resim güle güle kullan tatlım inşallah sağlıklıca hayırlı evlatlarını kucağına almak nasip olacak

bende şimdi onlara bakıyodum papatyabirkaçkişi kalmış inşallahhhh onlarda bu sene bitmeden müjdelerini verirler
inşallah aminnnn bitecek hepimizin hasreti ben çok inanıyorum

MAAAAAAAAAŞAAAALLLLLAHHHHHHHHHHHHHHHH
CANIM ARKADAŞIM KUCAGIMIZA ALDIGIMIZ GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ İNŞALLAHHHHHHHHHHH
canım Yıldızım amin ALLAH razı olsun inşallah tatlım , tüm isteyen herkese nasip olsun inşallah

RABBİİM O GÜZEL DUYGUYU HERKEZE YAŞATSIN İNŞ TEZ ZAMANDA
aminnn aminn inşallah Yüce Rabbim herkese nasip etsin tez zamanda sağlıklı-hayırlı evlatlar sıkıntısızca nasip etsin inşallah hepimizin artık yüzü mutluluktan ağlasın , gülsün inşallah

kızlar ben çıkıyorum yan binada düğün var onu seyrediyim biraz hadin iyi akşamlar
tamam canım bende fazla kalamayacağım bayağı yorgunum hadi iyi seyirler

burdan bazı arkadaşlarla infetiliteyi konuşmuştuk erkek infertiletesi yüzünden hamile olamıyordum bu gün hamile olduğumu öğrendim varikosel ameliyatından3 ay sonra Rabbim nasip etti kızlar inşallah herkesede nasip olsun çok şaaşkınım inanmakta zorluk çekiyorum alışırım zamanla sanırım

canım beniiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun kap atışlarınıda duyarsınız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh sağlıkla doğar miniğin çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin sıkıntısız güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah tadını çıkart canım zaman çabuk geçiyor bak benim dün gibi hayla 4.ayımıza girdik sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bi evlat olsun kaderi güzel olsun inşallah RABBİM isteyen herkeze nasip etsin öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnn

canım hoş geldin bak ne güzel bebeğinle gelmişsin tebrikler gözleriniz aydın olsun , inşallah sıkıntısız devam etsin gebeliğin hayırlı-sağlıklı evladını kucağına almak nasip olsun inşallah Rabbim yeter ki ol desin tatlım bizler tevekkül edip sabredip mükafatımızı göreceğiz inşallah

Edacığımm ALLAH razı olsun canım benimm çok çok sağol o güzel dualarına kocamann aminn diyorumm ben amin inşallah dilerim tüm arkadaşlarımın en güzel müjdeleri güzel haberleri olsun inşallahhhh bende öptüm seni ve cici yeğenimi

GÜNAYDIN CANLARIMM İYİ PAZARLAR KIZ KARDEŞİM AMELİYAT OLDU ONUN YANINA GİDECEĞİM SİZEDE SLM VEREYİM DEDİMM
ŞİFAMMMM sağlıkla inşşş bebeğimm yavrummmm örğü seninnnn alanınnnn tabiki orada editör olacaksınn

Son düzenleme:

GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA KUCAKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
YAAAAAAAAAA BEN ERKEK İNFERTİLİTEİSNDEN HAMİŞ HABERİ ALINCA ÇOK DAHA FAZLA SEVİNİYORUMM İÇİMDE BİR KIPRDANMA OLUYORRR RABBİM BANADA NASİP EDERMİ DİYEEEEE :44::44::44: İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BİR GÜN BENDE ANNE OLURUMMMMEki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839 Eki Görüntüle 455839

günaydın Yeterciğim canım çok geçmiş olsun kızkardeşin ne için ameliyat olacak Rabbim acil şifalar versin bol sağlıklı günler nasip etsin inşallah aynen Yeterciğim başta sağlıklarımız olsun inşallah sonra da enn güzel haberler olacak öptüm kocaman tekrar çok geçmiş olsun

tabiki tatlım Yüce Rabbimin hazinesi bol diledimmi ortada sorun kalmıyor benim çok duamdasın tatlım sana ve Pınar için ayrıca özel ve bol bol dualarım var sabırla bekliyorum müjdenizi olacak canım birgün mutlaka olacak

CANIM SİZLERİN DUALRI BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİİİİ ALLAH RAZI OLSUNNNN
kız kardeşimin doğumdan sonra tüpleri tıkanmışşşş 2. bebeği isityorlardı olmadı laparskopi olduuuuu onunla ilgieniyorum canımmmmm

şifacım tekrar tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin inşallahhhh sorunsuz bi hamilelik ve rahat bi doğumdan sonra inşallah evladına kavuşursun canım

sırada çiğdemciimm var inşallahhh oda verecek müjdesini sonra da asiii ben veee yeter

iyi pazarlar herkese
şifacım çok tebrik ederim seni canım ..gö<zün aydın darısı kalp atışlarını duymaya inşallah

yetercim geçmiş olsun ablana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…