Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh RABBİM sanada nasip etsin çifter çifter inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh en kısa zamanada hayırlısıyla sağlıklısından inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

canim benim,tebrik ederim,RABBIM saglicakla kucagina da almayi nasip eder insallah.bilmem sana yazdigim mesaji hatirliyormusun,gecen ay adet gordugunde sana yazdigim:icimde bi umut var cok yakinda senin hamis haberini alicaz diye.cok sukur RABBIME .insallah cooooooooook yakinda canim yeterin ve asi 38in haberini alicaz,dilegen,bebek ozlemi cekenlere nasip olur insallah.
inanin onlar icin de icimde bi ses mujde yakindir diyor.insallah bu kez de yanilmam.
her gun ugrayamasam da hepinize bol bol dua ediyorum,beni de dualarinizda unutmayin(esimle son aylar anlasamiyoruz da,canim cok sikkin. ).optum

Son düzenleme:
seve-seve her daim tatlım en içten yürekten dualarım var canım inşallah olacakkk hay aksi yaa doğumdada tüpler kapanabiliyormuymuş çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim kolaylıklar sanada

iyi pazarlarrrrrrr
iyi pazarlar Pınar ım Bodrum damısın tatilde mi nerdesin

şifacım tekrar tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin inşallahhhh sorunsuz bi hamilelik ve rahat bi doğumdan sonra inşallah evladına kavuşursun canım
canım benim çok çok teşekkürler aminn inşallah canım ALLAH razı olsun tez zamanda seninde müjdeni alıcazz ben çok inanıyorumm ve biliyorsun kocamann dualarımdasın

sırada çiğdemciimm var inşallahhh oda verecek müjdesini sonra da asiii ben veee yeter
ayy evet yaaa test günü ne zamansa sayamıyom bile kafa kalmadı bende Yüce RABBİM müjde vermesini nasip edecek inşallahhhhh

iyi pazarlar herkese
şifacım çok tebrik ederim seni canım ..gö<zün aydın darısı kalp atışlarını duymaya inşallah

yetercim geçmiş olsun ablana
Kedersizimm canım benim ALLAH razı olsun amin amin inşallah canı benim çok sağol öptüm seni ve bebişini

olacak Rabbimin izniyle test günü müjdeli olacak inşallahhhhhh

Yıldızımmm canım hoş geldin amin aminn ALLAH razı olsun canım o güzel dualarına çok sağol canımm benim evet şimdi hatırlatınca aklıma geldi senin hislerinde tutmuş oldu güzel gönlüne dualarına sağlık inşallah tüm hepimiz hislerimizde yanılmıyacağızz bol bol müjdelerle anne ve hamiş listemiz var olacak inşallah canım biliyorum hissediyorum hep dualarını her daim dualarımız birbirimiz için inşallah Yüce Rabbim kabul buyursun başta sağlık sonra hanelerimizde huzur hemde bollll huzur nasip olsun Rabbim ıslah eylesin inşallah eşini çok daha dua edicem canım Rabbime emanetsiniz

öncelikle kimse kötü bişey demesin çünkü eşimde benim canımın parçası dün öyle bişey yaşadımki benzim attı şok oldum kayınvaldemgil geldi eltimin bebeğinide almış gelmiş çok sevimli ama insanın içi kaynıyor eşimde çok sever onu ama dün bide maç oynamıştı onada canı sıkkındı bununda etkisi oldu neyse çocuğu seviyordum eşime seslendim bak neler yapıyor soytarı diye sana ne dedi senin çocuğun mu dogurda kendi çocugunu sev onun hareketlerine sevin sen çocuğu sevdin diye madalyamı taktılar sana dedi kaynanamın kayınbederimin yanında onlarda şaşırdı kızdılar kız ne dediki niye böyle yapıyosun dediler kızıp gittiler bendede var kabahat kilo veremedik son çareyi denemedik herşey bundan ötürü akşam ki laftan sonra zıkkım olsun yersem diyetin dışına çıkarsam çok koydu bu laf bana çok

günaydın canlarım ben bi 5 gün daha yıllık izne çıkıyorum yalnız kasıklarımda ve karımda ağrım var idrara çok sık çıkıyorum
bu arada şifammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm müjdeyi duyduğumda sevinçten ağladım o kadar mutlu oldum ki rüyam çıktı o kadar mutluyum kii darısı bizlerin başınaa hepinizi çok seviyorum

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben yokrum cumadan beri cuma cumartesi annemdeydik pazarda kaynanama gittik
şifacım keseyi görmüşsün canım darısı pıtpıtlara inşallah

Heeyyyy cicoşşşlarıııııımm
Nasılsınız geçmişi okudum şifaam keseyi görmüşsünüz maşallahpıt pıtlarıda görün inşallah canım benim
çiğdem aşılamamı oldu hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verecek bizlere
yeteer kardeşin ameliyat olmuş geçmiş olsun canım allah şifasını versin 2. bebesi olsun Sen nasılsın eşin nasıl oldu
sevom artık evdemisin en iyisi stressiz yat dinlen canım
nuırcik elvin hanım napıyo ismini sevdim ben
sevdamce canım oğlan uyuyo demek sıcaklardandır annesi
Papatya ikizler nasıl hamur işi yeme arkadaşım bebeklere hiç bi faydası yok sebze ye bol bol
nuray oğlan napıyo bakalım oğlanlar çok yaramaz oluyo yaffff her daim güreşmek koşmak istiyolar
unuttuğum varsa affediin kızlar
Mevlam dileklerinizi kabul etsin

iyiyiz canım sen nasılsın oğluşda içeride son zamanlarını yaşıyo işte tepinip duruyo ordan oraya ordan oraya umarım sende iysindir kendine iyi bak

amin

sağol duru önerini dikkate alacam

selam bacılar nasılsınız?acımı paylaşmak istiyorum sizinle yaklaşık beğin kanamasından dolayı 1.5 aydır yoğun bakımda yatan teyzoşumu dün kaybettik bugün güzeller güzelim toprağa girecek acım tarifsiz ozaman burda ne isin var diyenler olacakdır elbet nedeni sizlerle paylaşmak ve okuya bilenden bi fatiha istemek ALLAH rzı olsun şimdiden......

başın sağolsunn canımmm mekanı cennet olsunnnn

canımmmm sağollllll inşşşş 2. bebiş hemen gelirrrr gönlümden şöyle fıstık gibi bir kız geçiyorrrrr canım çok şükür eşimde fena değilll birazcık midemi üşütmüşüm bu günnn

başın sağolsun allah rahmet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…