selam bacılar nasılsınız?acımı paylaşmak istiyorum sizinle yaklaşık beğin kanamasından dolayı 1.5 aydır yoğun bakımda yatan teyzoşumu dün kaybettik bugün güzeller güzelim toprağa girecek acım tarifsiz ozaman burda ne isin var diyenler olacakdır elbet nedeni sizlerle paylaşmak ve okuya bilenden bi fatiha istemek ALLAH rzı olsun şimdiden......
Günaydın cicoşlarım
Nuraycım tepiniyo demek aman tepinsin tepinsin bende iyiyim işte yuvarlanıp gidiyoz
yeter midenimi üşüttün geçmiş olsun
paptya bebeklerine yarayacak gıdalarla beslenmen doğru, ilk üç ay sendeki vitaminleri sömürecekler 4 aydan itibarende senin yediklerinde beslencekler unutma olurmu
sevdamce nasılsın oğlan napıyo adı belli oldumu
turnal ve lara sizler napıyonuz
tuyenada başın sağoılsun canım teyzenin mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara sabır versin
nolsun durucum 2 gündür gel git yapıyorum foruma periler uçuşuyor burda perili form oldu burası konuşcak kimse yok evde vakit geçmiyo böyle
durum iyiyimm sen nasılsınn ogluşş iyiii şükürlerr olsun siraç ege olabilirr ama son karar deil
selam bacılar nasılsınız?acımı paylaşmak istiyorum sizinle yaklaşık beğin kanamasından dolayı 1.5 aydır yoğun bakımda yatan teyzoşumu dün kaybettik bugün güzeller güzelim toprağa girecek acım tarifsiz ozaman burda ne isin var diyenler olacakdır elbet nedeni sizlerle paylaşmak ve okuya bilenden bi fatiha istemek ALLAH rzı olsun şimdiden......
uff yaaaa düşünmeden söylenilen sözler içimizi hep acıtır işteöncelikle kimse kötü bişey demesin çünkü eşimde benim canımın parçasıdün öyle bişey yaşadımki benzim attı şok oldum kayınvaldemgil geldi eltimin bebeğinide almış gelmiş çok sevimli ama insanın içi kaynıyor eşimde çok sever onu ama dün bide maç oynamıştı onada canı sıkkındı bununda etkisi oldu neyse çocuğu seviyordum eşime seslendim bak neler yapıyor soytarı diye sana ne dedi senin çocuğun mu dogurda kendi çocugunu sev onun hareketlerine sevin sen çocuğu sevdin diye madalyamı taktılar sana dedi kaynanamın kayınbederimin yanında onlarda şaşırdı kızdılar kız ne dediki niye böyle yapıyosun dediler kızıp gittiler bendede var kabahat kilo veremedik son çareyi denemedik herşey bundan ötürü akşam ki laftan sonra zıkkım olsun yersem diyetin dışına çıkarsam çok koydu bu laf bana çok
amin canım benim ve hissediyorum ki kabul olacak dualarımız hemde çok kısa zamandagünaydın bacılarımmmmmmmmmmm Eki Görüntüle 456262 Eki Görüntüle 456262 Eki Görüntüle 456262 Eki Görüntüle 456262 Eki Görüntüle 456262 güzel dualrınıza amin diyorummmmEki Görüntüle 456262 Eki Görüntüle 456262 Eki Görüntüle 456262 Eki Görüntüle 456262 Eki Görüntüle 456262 benim için dilediklerinizi katbe kat rabbim sizlerede nasip etsinnnn
Sedefimm canımmm benimmmm çok çok sağol aynen rüyan çıktı vallagünaydın canlarım ben bi 5 gün daha yıllık izne çıkıyorum yalnız kasıklarımda ve karımda ağrım var idrara çok sık çıkıyorum
bu arada şifammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm müjdeyi duyduğumda sevinçten ağladım o kadar mutlu oldum ki rüyam çıktı o kadar mutluyum kii darısı bizlerin başınaa hepinizi çok seviyorum
evet canım şükür kese faslını atlattımgünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben yokrum cumadan beri cuma cumartesi annemdeydik pazarda kaynanama gittik
şifacım keseyi görmüşsün canım darısı pıtpıtlara inşallah
he valla ne olmuş buraya böylemerhaba kızlar
nerelerdesiniz geldim gidiyorum
aynennn ama benim mazeretim varbugün burası neden bu kadar sessizzzz:44::44::44::44::44::44:
durummm canımmm evet keseyi gördüm Rabbim tüm hepimize çabucak tattırsın bu güzel duyguyu inşallahHeeyyyy cicoşşşlarıııııımm
Nasılsınız geçmişi okudum şifaam keseyi görmüşsünüz maşallahpıt pıtlarıda görün inşallah canım benim
çiğdem aşılamamı oldu hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verecek bizlere
yeteer kardeşin ameliyat olmuş geçmiş olsun canım allah şifasını versin 2. bebesi olsun Sen nasılsın eşin nasıl oldu
sevom artık evdemisin en iyisi stressiz yat dinlen canım
nuırcik elvin hanım napıyo ismini sevdim ben
sevdamce canım oğlan uyuyo demek sıcaklardandır annesi
Papatya ikizler nasıl hamur işi yeme arkadaşım bebeklere hiç bi faydası yok sebze ye bol bol
nuray oğlan napıyo bakalım oğlanlar çok yaramaz oluyo yaffff her daim güreşmek koşmak istiyolar
unuttuğum varsa affediin kızlar
Mevlam dileklerinizi kabul etsin
ayy aynen durumm ya bebişimin kısmeti kk da belli oldu hemencecik çok sağol canımşifaam editör olmuşsun hayırlı olsun bebiş uğuruyla geldi maşallah
evet nerelerdeyse herkesslm slm slmmmm ama kimsecikler yokk nerdesinizz hatuncuklar
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrr
ahh Edamm canımmm benim yaa başınız sağolsunselam bacılar nasılsınız?acımı paylaşmak istiyorum sizinle yaklaşık beğin kanamasından dolayı 1.5 aydır yoğun bakımda yatan teyzoşumu dün kaybettik bugün güzeller güzelim toprağa girecek acım tarifsiz ozaman burda ne isin var diyenler olacakdır elbet nedeni sizlerle paylaşmak ve okuya bilenden bi fatiha istemek ALLAH rzı olsun şimdiden......
ahh geçmiş olsun Yeterciğim acil şifalar dileriimcanımmmm sağollllll inşşşş 2. bebiş hemen gelirrrr gönlümden şöyle fıstık gibi bir kız geçiyorrrrrcanım çok şükür eşimde fena değilll birazcık midemi üşütmüşüm bu günnn
sen komşu sayılırsın bi baksaydın ya Nurcik ne alemde diyenoluyo iki gündür buraya kimseler yok kızz nurcik nerdesin genemi dügün var üffff çok sıkıcı olmaya başladı burası:84:
hepimzin en yoğun anıymış demekkinolsun durucum 2 gündür gel git yapıyorum foruma periler uçuşuyor burda perili form oldu burası konuşcak kimse yok evde vakit geçmiyo böyle
aleyküm selam canım nasılsınslm arkadaşlar
Siraç Ege bayıldım ben bu ismeeedurum iyiyimm sen nasılsınn ogluşş iyiii şükürlerr olsun siraç ege olabilirr ama son karar deil
hamdolsun canım sen nasılsınselam kızlar ben geldiiim,nasılınız.edacım başın sağolsun allah sabır versin inşallah.
hepinize teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN....
durum iyiyimm sen nasılsınn ogluşş iyiii şükürlerr olsun siraç ege olabilirr ama son karar deil
Günaydın cicoşlarım
berat kandiliniz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?