Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tuyene da başınız sağ olsun ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin

noluyo iki gündür buraya kimseler yok kızz nurcik nerdesin genemi dügün var üffff çok sıkıcı olmaya başladı burası:84:

edamcnmmm başınız sag olsunnn RABBİM teyzenin mekanını cennet eylesin inşallahhhh

Günaydın cicoşlarım
Nuraycım tepiniyo demek aman tepinsin tepinsin bende iyiyim işte yuvarlanıp gidiyoz
yeter midenimi üşüttün geçmiş olsun
paptya bebeklerine yarayacak gıdalarla beslenmen doğru, ilk üç ay sendeki vitaminleri sömürecekler 4 aydan itibarende senin yediklerinde beslencekler unutma olurmu
sevdamce nasılsın oğlan napıyo adı belli oldumu
turnal ve lara sizler napıyonuz
tuyenada başın sağoılsun canım teyzenin mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara sabır versin

Son düzenleme:
nolsun durucum 2 gündür gel git yapıyorum foruma periler uçuşuyor burda perili form oldu burası konuşcak kimse yok evde vakit geçmiyo böyle

durum iyiyimm sen nasılsınn ogluşş iyiii şükürlerr olsun siraç ege olabilirr ama son karar deil

nolsun durucum 2 gündür gel git yapıyorum foruma periler uçuşuyor burda perili form oldu burası konuşcak kimse yok evde vakit geçmiyo böyle

herkes işinde gücünde tatilde arada oluyo böyle
sağlık olsun dimi

durum iyiyimm sen nasılsınn ogluşş iyiii şükürlerr olsun siraç ege olabilirr ama son karar deil

siraç çok değişik bir isimmiş

selamlar hepinize kızlar nasılsınız

tuyaneda başınız sağolsun canım allah mekanını cennet eylesin

canim,ALLAH rahmet eylesin,mekani cennet olsun.

uff yaaaa düşünmeden söylenilen sözler içimizi hep acıtır işte canım sitres yapma inşallah hedeflediğin kiloya geçeceksin ve hemen bebeğinin müjdesini alacağız hayırlısı ile çok duam var

amin canım benim ve hissediyorum ki kabul olacak dualarımız hemde çok kısa zamanda

Sedefimm canımmm benimmmm çok çok sağol aynen rüyan çıktı valla amin canım amin benimde çok duam var hatta test gününde müjde vereceğine çok inanıyorum canımm

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben yokrum cumadan beri cuma cumartesi annemdeydik pazarda kaynanama gittik
şifacım keseyi görmüşsün canım darısı pıtpıtlara inşallah
evet canım şükür kese faslını atlattım amin aminn inşallah canım sen nasılsın

merhaba kızlar
nerelerdesiniz geldim gidiyorum
he valla ne olmuş buraya böyle

bugün burası neden bu kadar sessizzzz:44::44::44::44::44::44:
aynennn ama benim mazeretim var lekem var hemde pembe renkli bazen kahve renkli dinleniyorum bol bol

durummm canımmm evet keseyi gördüm Rabbim tüm hepimize çabucak tattırsın bu güzel duyguyu inşallah sen nasılsın egemiz nasıl eşin nasıl

şifaam editör olmuşsun hayırlı olsun bebiş uğuruyla geldi maşallah
ayy aynen durumm ya bebişimin kısmeti kk da belli oldu hemencecik çok sağol canım

slm slm slmmmm ama kimsecikler yokk nerdesinizz hatuncuklar
evet nerelerdeyse herkes

nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrr
burdayımmmm

ahh Edamm canımmm benim yaa başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin sizlere bol sabır versin inşallah ben hemen okudum canım Rabbim kabul buyursun

ahh geçmiş olsun Yeterciğim acil şifalar dileriim

noluyo iki gündür buraya kimseler yok kızz nurcik nerdesin genemi dügün var üffff çok sıkıcı olmaya başladı burası:84:
sen komşu sayılırsın bi baksaydın ya Nurcik ne alemde diye

hepimzin en yoğun anıymış demekki

aleyküm selam canım nasılsın

Siraç Ege bayıldım ben bu ismeee

selam kızlar ben geldiiim,nasılınız.edacım başın sağolsun allah sabır versin inşallah.
hamdolsun canım sen nasılsın

hepinize teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN....

canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun burda ne işin var dermiyiz hiç biz mutluluğumuzuda üzüntülerimizide paylaşarak rahatlıyoruz canım

siraç ismi çok güzel canım anlamıda çok hoş birde eymen siraç benim çok hoşuma gidio bende oğluşa düşünüodum ama babası taha mertte dah ayoğun bakalım ne olacak:44::44:yada tamamen farklı bi ism çıkacak ortaya

Herkese günaydın canlarım nasılsınız bakalım dün bilgisayarın kasasında küçük bi problem olduğu için kociş sabahtan kasayı götürüp akşam getirdi bende bu yüzden uğrayamadım ama aklım hep sizdeydi bugünde telafi edeyim dedim
kociş çıkar çıkmaz başına geçtim
şifacım sen dinlen canım dikkat et birde bu arada sigara içionmu halaa

valla eşim yaptıgına baya pişman kaynanamda burnundan getirmiş kayınbederimde canından parça veren insana nasıl böle davranır demiş eşimde nolur bana iyi davranma diyo daha kötü üzülüyo hiç bişeyn demedim valla eşime ama baya pişman buarada hepinize kocaman günaydın

günaydın fıstıklarrrrrr nasılsınız bugün

nurcanla seyhan neden gelmiyor kaç gündür merak etmeye başladım:44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…