günaydın fıstıklarrrrrr nasılsınız bugün
nurcanla seyhan neden gelmiyor kaç gündür merak etmeye başladım:44::44::44::44::44:
hepinizin kandili mübarek olsun dileklermiz dualarımız kabul olsun
papatya komşuna çok üzüldüm canımallah korusun insan empati bile kuramıyor allah o kızcağıza sabır versin
bu arada misafiri atlatmışsın gözün aydın ama yarmaman gerekli canım
günaydın şekerim nurcanın ablası gelecektiiii kesin o gelmiştir o yüzden gelemiyordun seyhanda dinleniyordur diye düşünüyorummm
papatyaa komşuna çok üzüldümm cnm yaaa RABBİM eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
nuray cnm bende şiraç ı eşime alıştırana kadar canım çıktıı şimdi başka isim bile duymak istemiyor ama dogunca değişebilir
biliyorum yorulmamaya çalışıyorumda misafir ikramsızda olmuyor rabbime emanetler hayırla vakti saatinde kucağımıza almak nasip olur inşallah
ahhh ahhh şu anlayışsız misafirler yinede dikkat et yemekli kabul etmemeye çayla bisküvi falan geçiştir gitsin hatta evde yokuz da de gitsin boşver senden ve bebişten önemlimi
nasılsınız arkadaşlar
dün çapaya gittim eşimin genetik tahlili çıktı allahıma şükür bi problem yok benden de karyotip istedi dr zaten yaptırmayı istiyodum eşime 1.5 sene önce yapılmıştı bana yapılmamıştı bi 2 ay da onun sonucunu beklicez anlıcanız uzadıkça uzucak hayırlısı olsun diyorum c.tesi yola çıkıyoruz inş.bodruma 15inde dönücez allah nasip ederse öle işte benden bu kadar bavul hazırlamaya başlıcam bugün
sizler nasılsınız
kimsecikler uğramaz oldu,herkes dinlenmeye mi çekildi
yok yavrum sen ben onun dışında kimse yok demek istedim ,gördüm seni ayol alınganlık yapma..mucks öperim geçer
kızlar bu arada güzel bir gelişme olacak inşallah sanırım ev alıyoruz.biraz ufak ama kesemize uyguniankara manzaralı(ne manzarası olacaksa):) sıfır daire,bir aksilik olmazsa eylülde taşınmayı düşünüyoruz.kızım bereketiyle geldi allahıma şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?