Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı kandiller kızlar
daha yeni üst komşum vedalaşmaya geldi kız evini boşalttı helalleştik salya sümük ağlaştık
29 yaşında komşum 30 yaşında eşini 2 ay önce kalp krizinden kaybetti çocuklarıda yoktu 8 senelik evlilerdi bana teselli veriyor bebek herşey demek değil olmuyorsa rabbimin bir bildiği vardır diye hamile olduğumu bilmiyor biz tedaviye başlayacaktık 2. muaynemize gitmek kısmet olmadı diye rabbim rahmet eylesim çok sevmiştim komşumu gece gündüz teklifsiz girdiğim tek komşumdu bu gün babasının evine gidiyormuş mevlam hayırlı kaderler yazsın inşallah

dünde yemekli misafirim vardı allahım yok diyemiyorum malesef gelen çift geçen haftada gelmişti karı koca ısrarla istiraat ettiğimi söylediğimiz halde onu söyleyen biz değilmiş gibi dün 2 de yine aradılar size geliyoruz diye o saatte gelende besbelli yemeğide bizde yiyecek ben hergün en basit yemeklerle en fazla 10 dakikalık uğraşla yaptığım yiyeceği yerken misafire aynı özensizliği gösteremezdim rabbim affetsin misafiri çok seviyorum onlar evin bereketi ama tedaviyle hamile kaldığımı bildikleri halde 2den 12 ye kadar beni yordular yatamadım neyse özetle yemeği hazırladım (bu arada salatayı bile yapmadı gelen misafirim)yedik masayı toplarken rahmimden şeyime doğru bir sancı oturma odasına zor attım kendimi çok korktum çok bidaha hiç bişey ikram etmedim oturduğum yerden onları yollayana kadar hiç kalkamadım söyledim sancılandığımıda bilmem kaç gün sonra geleceklerbiliyorum 10 günü bulmaz gezmeleri
çok şükür şimdi iyim sancım geçti anladımki istiraat çok önemli rabbim hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın hevesimizi kursağımızda koymasın vakti saatinde yavrularımıza kavuşmak nasip etsin AMİNNNNNNNNN

bu arada çenem düşmüşkaç gündür kimseyle denk gelip iki lafın belini kıramadık

hepinizin kandili mübarek olsun dileklermiz dualarımız kabul olsun

papatya komşuna çok üzüldüm canım allah korusun insan empati bile kuramıyor allah o kızcağıza sabır versin

bu arada misafiri atlatmışsın gözün aydın ama yarmaman gerekli canım

günaydın fıstıklarrrrrr nasılsınız bugün

nurcanla seyhan neden gelmiyor kaç gündür merak etmeye başladım:44::44::44::44::44:

günaydın şekerim nurcanın ablası gelecektiiii kesin o gelmiştir o yüzden gelemiyordun seyhanda dinleniyordur diye düşünüyorummm

papatyaa komşuna çok üzüldümm cnm yaaa RABBİM eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

nuray cnm bende şiraç ı eşime alıştırana kadar canım çıktıı şimdi başka isim bile duymak istemiyor ama dogunca değişebilir

biliyorum yorulmamaya çalışıyorumda misafir ikramsızda olmuyor rabbime emanetler hayırla vakti saatinde kucağımıza almak nasip olur inşallah

inşallah fikri değişmez bende eşime alıştırmaya çok uğrwaşım ama şu dizi varya hayatmı ne ondan duydun diyip olmaz dedi halbuki alakası yok isim araştırırken anlamı çok hoşuma gitti bakalım zaman neyi gösterecek herkes artık bişi bulun diyip duruyo taha mert düşündüğümüzden kimseciklerin haberi yok hafta sonu kaynanam araştırıyo eltimin oğlu var 8 yaşında beni çok sever bede onu diyoki eren isim koymuyomu diye ağız arıyo bende ona kadar ben ve oğlun var dedim biz hala düşünüyoruz dedim bida bişi diyemedi

biliyorum yorulmamaya çalışıyorumda misafir ikramsızda olmuyor rabbime emanetler hayırla vakti saatinde kucağımıza almak nasip olur inşallah

ahhh ahhh şu anlayışsız misafirler yinede dikkat et yemekli kabul etmemeye çayla bisküvi falan geçiştir gitsin hatta evde yokuz da de gitsin boşver senden ve bebişten önemlimi

selamlar kızlaaar,hepinie hayırlı bol bereketli bir kandil diliyorum.. ha bu arada öğrencim bi mesaj atmış çok beğendim durun size de yazayım

farkında olmalı insan,bir zerre topraktan yaratıldığının..farketmeli,anne karnına sığarken dünyaya neden sığamasığını ve ensonunda bir metrekarelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli..henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğu güne,ölürken aynı avuçların her şeyi bırakıp gidiyorum dercesine apaçık olduğunu farketmeli..

nasılsınız arkadaşlar

dün çapaya gittim eşimin genetik tahlili çıktı allahıma şükür bi problem yok benden de karyotip istedi dr zaten yaptırmayı istiyodum eşime 1.5 sene önce yapılmıştı bana yapılmamıştı bi 2 ay da onun sonucunu beklicez anlıcanız uzadıkça uzucak hayırlısı olsun diyorum c.tesi yola çıkıyoruz inş.bodruma 15inde dönücez allah nasip ederse öle işte benden bu kadar bavul hazırlamaya başlıcam bugün
sizler nasılsınız

ahhh ahhh şu anlayışsız misafirler yinede dikkat et yemekli kabul etmemeye çayla bisküvi falan geçiştir gitsin hatta evde yokuz da de gitsin boşver senden ve bebişten önemlimi

ah nuray malesef yokuz demek gibi bir lüksüm yok eşimle aynı vardiyada çalışıyor eşi çok şükür sancım geçtide bende rahatladım

pınar bundada var bir hayır geç olsunda güç olmasın derlerya sonucu hayırlı pozitif olsunda inşallah zamandan çabuk geçip biten bişey yok
iyi eğlenceler yolun açık olsun

yok yavrum sen ben onun dışında kimse yok demek istedim ,gördüm seni ayol alınganlık yapma..mucks öperim geçer

kızlar bu arada güzel bir gelişme olacak inşallah sanırım ev alıyoruz.biraz ufak ama kesemize uyguniankara manzaralı(ne manzarası olacaksa):) sıfır daire,bir aksilik olmazsa eylülde taşınmayı düşünüyoruz.kızım bereketiyle geldi allahıma şükürler olsun

kızlar bu gün televizyonda kadın doğum doktoru gebelerinde oruç tutabileceklerini özellikle ilk 6 ay içindekilerinin çok etkilenmeyeceğini söyledi açlıktan
bende önceden tutmamayı düşünüyordum şimdi fikrim değişti deniycem sorun olmaz ise tutacam inşallah tabii doktorumada bir danışırım ozaman

maşallah hayırlı olsun elifin bereketi demek yeni evinizde huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür sürersiniz inşallah

sağol canım daha güzelleri sizin olsun inşallah..oruç konusunda bende kararsızım ama deniycem,birazda ek gıdaya başlıcam sanırım sorun olmaz..ama sen dikkat et günler uzun bebeğin susuz kalmasın en önemlisi o biliyorsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…