canım evet bugün ancak şimdi açtım pc yiHerkese günaydın canlarım nasılsınız bakalım dün bilgisayarın kasasında küçük bi problem olduğu için kociş sabahtan kasayı götürüp akşam getirdi bende bu yüzden uğrayamadım ama aklım hep sizdeydi bugünde telafi edeyim dedim
kociş çıkar çıkmaz başına geçtim
şifacım sen dinlen canım dikkat et birde bu arada sigara içionmu halaa
sevindim canım inşallah sağlıklı huzurlu ve bebişli ömür geçirirsinizvalla eşim yaptıgına baya pişman kaynanamda burnundan getirmiş kayınbederimde canından parça veren insana nasıl böle davranır demiş eşimde nolur bana iyi davranma diyo daha kötü üzülüyo hiç bişeyn demedim valla eşime ama baya pişman buarada hepinize kocaman günaydın
evet Nurcik Sevo görünmüyolar :26:günaydın fıstıklarrrrrr nasılsınız bugün
nurcanla seyhan neden gelmiyor kaç gündür merak etmeye başladım:44:
hayırlı kandiller durummm canımmmmGünaydın cicoşlarım
berat kandiliniz kutlu olsun
ALLAH razı olsun İpekciğim hayırlı kandiller sanadakandiliniz mübarek olsun ...hepimizin günahları af duaları kabul olsun
papatyamm komşuna çok üzüldüm yaa başı sağolsun bol sabırlar olsunhayırlı kandiller kızlar
daha yeni üst komşum vedalaşmaya geldi kız evini boşalttı helalleştik salya sümük ağlaştık
29 yaşında komşum 30 yaşında eşini 2 ay önce kalp krizinden kaybetti çocuklarıda yoktu 8 senelik evlilerdi bana teselli veriyor bebek herşey demek değil olmuyorsa rabbimin bir bildiği vardır diye hamile olduğumu bilmiyor biz tedaviye başlayacaktık 2. muaynemize gitmek kısmet olmadı diye rabbim rahmet eylesim çok sevmiştim komşumu gece gündüz teklifsiz girdiğim tek komşumdu bu gün babasının evine gidiyormuş mevlam hayırlı kaderler yazsın inşallah
dünde yemekli misafirim vardı allahım yok diyemiyorum malesef gelen çift geçen haftada gelmişti karı koca ısrarla istiraat ettiğimi söylediğimiz halde onu söyleyen biz değilmiş gibi dün 2 de yine aradılar size geliyoruz diye o saatte gelende besbelli yemeğide bizde yiyecek ben hergün en basit yemeklerle en fazla 10 dakikalık uğraşla yaptığım yiyeceği yerken misafire aynı özensizliği gösteremezdim rabbim affetsin misafiri çok seviyorum onlar evin bereketi ama tedaviyle hamile kaldığımı bildikleri halde 2den 12 ye kadar beni yordular yatamadım neyse özetle yemeği hazırladım (bu arada salatayı bile yapmadı gelen misafirim)yedik masayı toplarken rahmimden şeyime doğru bir sancı oturma odasına zor attım kendimi çok korktum çok bidaha hiç bişey ikram etmedim oturduğum yerden onları yollayana kadar hiç kalkamadım söyledim sancılandığımıda bilmem kaç gün sonra geleceklerbiliyorum 10 günü bulmaz gezmeleri
çok şükür şimdi iyim sancım geçti anladımki istiraat çok önemli rabbim hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın hevesimizi kursağımızda koymasın vakti saatinde yavrularımıza kavuşmak nasip etsin AMİNNNNNNNNN
bu arada çenem düşmüşkaç gündür kimseyle denk gelip iki lafın belini kıramadık
amin adaşım hayırlı kandiller amin inşallahhepinizin kandili mübarek olsun dileklermiz dualarımız kabul olsun
papatya komşuna çok üzüldüm canımallah korusun insan empati bile kuramıyor allah o kızcağıza sabır versin
bu arada misafiri atlatmışsın gözün aydın ama yarmaman gerekli canım
adaşım sağol canım hem Nurcikten hem Sevo dan haberlerin olmuşgünaydın şekerim nurcanın ablası gelecektiiii kesin o gelmiştir o yüzden gelemiyordun seyhanda dinleniyordur diye düşünüyorummm
papatyaa komşuna çok üzüldümm cnm yaaa RABBİM eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
nuray cnm bende şiraç ı eşime alıştırana kadar canım çıktıı şimdi başka isim bile duymak istemiyor ama dogunca değişebilir
hayırlı kandiller minnakımselamlar kızlaaar,hepinie hayırlı bol bereketli bir kandil diliyorum.. ha bu arada öğrencim bi mesaj atmış çok beğendim durun size de yazayım
farkında olmalı insan,bir zerre topraktan yaratıldığının..farketmeli,anne karnına sığarken dünyaya neden sığamasığını ve ensonunda bir metrekarelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli..henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğu güne,ölürken aynı avuçların her şeyi bırakıp gidiyorum dercesine apaçık olduğunu farketmeli..
Pınarcığımm hayırlı kandiller inşallah dualarda buluşmak üzereberat kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
canım inşallah geç olsun güç olmasın diyorum tertemiz çıksın sonuçlar inşallah çok duam var Rabbim sıkıntısızca müjde vermeyi ansip etsin tez zamanda inşallahhhnasılsınız arkadaşlar
dün çapaya gittim eşimin genetik tahlili çıktı allahıma şükür bi problem yok benden de karyotip istedi dr zaten yaptırmayı istiyodum eşime 1.5 sene önce yapılmıştı bana yapılmamıştı bi 2 ay da onun sonucunu beklicez anlıcanız uzadıkça uzucak hayırlısı olsun diyorum c.tesi yola çıkıyoruz inş.bodruma 15inde dönücez allah nasip ederse öle işte benden bu kadar bavul hazırlamaya başlıcam bugün
sizler nasılsınız
tamam canım inşallah yolunuz açık olsun eğlenceniz bol olsuntatil dönüşü görüşmek üzere kızlar allaha emanet olun by byy....
ben dinlenmedeyim vallakimsecikler uğramaz oldu,herkes dinlenmeye mi çekildi
bak nasıl sevindim yaa cic Elif yeğenimiz bol bereketiyle gelmiş ne güzel ahyırlı olsun içinde huzurla sağlıkla oturmak nasip olsun inşallahkızlar bu arada güzel bir gelişme olacak inşallah sanırım ev alıyoruz.biraz ufak ama kesemize uyguniankara manzaralı(ne manzarası olacaksa):) sıfır daire,bir aksilik olmazsa eylülde taşınmayı düşünüyoruz.kızım bereketiyle geldi allahıma şükürler olsun
bende kararsızım ya jel kullanıyorum ve kullanacağım için oruç kabul olurmuki :44: bide ben gün içinde sık-sık atıştırıyorum ve bol su içiyorum zorlanırım sanki oruç tutarsam :26: neyse hele o günler gelsin bakalım bi de dr ne diycekkızlar bu gün televizyonda kadın doğum doktoru gebelerinde oruç tutabileceklerini özellikle ilk 6 ay içindekilerinin çok etkilenmeyeceğini söyledi açlıktan
bende önceden tutmamayı düşünüyordum şimdi fikrim değişti deniycem sorun olmaz ise tutacam inşallah tabii doktorumada bir danışırım ozaman
evet canım aç susuz kaldıkça bebeği üzmemek lazım :18:sağol canım daha güzelleri sizin olsun inşallah..oruç konusunda bende kararsızım ama deniycem,birazda ek gıdaya başlıcam sanırım sorun olmaz..ama sen dikkat et günler uzun bebeğin susuz kalmasın en önemlisi o biliyorsn
canim,ALLAH rahmet eylesin,mekani cennet olsun.
uff yaaaa düşünmeden söylenilen sözler içimizi hep acıtır iştecanım sitres yapma inşallah hedeflediğin kiloya geçeceksin ve hemen bebeğinin müjdesini alacağız hayırlısı ile çok duam var
amin canım benim ve hissediyorum ki kabul olacak dualarımız hemde çok kısa zamanda
Sedefimm canımmm benimmmm çok çok sağol aynen rüyan çıktı vallaamin canım amin benimde çok duam var hatta test gününde müjde vereceğine çok inanıyorum canımm
evet canım şükür kese faslını atlattımamin aminn inşallah canım sen nasılsın
he valla ne olmuş buraya böyle
aynennn ama benim mazeretim varlekem var hemde pembe renkli bazen kahve renkli dinleniyorum bol bol
durummm canımmm evet keseyi gördüm Rabbim tüm hepimize çabucak tattırsın bu güzel duyguyu inşallahsen nasılsın egemiz nasıl eşin nasıl
ayy aynen durumm ya bebişimin kısmeti kk da belli oldu hemencecik çok sağol canım
evet nerelerdeyse herkes
burdayımmmm
ahh Edamm canımmm benim yaa başınız sağolsunRabbim mekanını cennet eylesin sizlere bol sabır versin inşallah ben hemen okudum canım Rabbim kabul buyursun
ahh geçmiş olsun Yeterciğim acil şifalar dileriim
sen komşu sayılırsın bi baksaydın ya Nurcik ne alemde diye
hepimzin en yoğun anıymış demekki
aleyküm selam canım nasılsın
Siraç Ege bayıldım ben bu ismeee
hamdolsun canım sen nasılsın
canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun burda ne işin var dermiyiz hiç biz mutluluğumuzuda üzüntülerimizide paylaşarak rahatlıyoruz canım
selammmmm biraz fırsat buldum girdim ama kimseler yok
slm canım ohh tatile gidecekmişsin güzel güzel eğlen kafanı dağıt tatilden başka hiç bişicik düşünme bizim yerimizede gez
slm canım ohh tatile gidecekmişsin güzel güzel eğlen kafanı dağıt tatilden başka hiç bişicik düşünme bizim yerimizede gez
neyse bende çıkıyorum pınarcım eltimle gezmeye gidicez yürüyüş olsun diye hazırlanayım gelir şmdi sana şimidden hayırlı yolculuklar allaha emanet ol
evet canım inşallahh bakalım nasıslın 1 aymı kaldı bebeğine kavuşmana
Sağol canım ALLAH razı olsun....
selam canım ama denk gelememişizselammmmm biraz fırsat buldum girdim ama kimseler yok
Sevomm evet olmuşuz 5+5selam kızlar nasılsınz geçmişe çok bakadım herkesler iyidir inşallahh
papatya o misafirlerin birdaha gelmek isterse açık ve net şekilde rahatsızım misafir ağırlayacak durumda değilim kusura bakmayın de ve ya onlar aramadan sizler bol bol onlara gidin bakalım bidaha geleceklermi sinir olurum öle gelipte yerinden kalkmayan birine sen bu halde iken bide..
eda başınız sağolsun mekanı cennet olsun
turnal erkeklerde bazen dolup taşabiliyolar sonra çok pişman oluyolar ama insan kırılmakta haklı ama sen diyetini sporunu ihaml etme..
pınar iyi yolculuklar benim yerimede denize gir
şifacı 5+5 olmuşsunuz maşallahhh
lara nurcik sevdamce nuray duru ipek minnak çiğdem sizleri de öpüyorum
benim günlerim yoğun geçiyo gelen giden çok oldu 2 günde işyerine gittim 4 saatlik falan yeni muhasebeciye işleri aktarmak için..dün sağlık ocağında,bugün kendi doktorumda yarında başka doktorda randevum var eşim izinli evde bu arada o yüzden de çok gelemiyorum öptüm hepinizi
ayyy heyecan yaptımmmiyiym canım saol evet bir aydan daha az 26 gün var
inşallah canım inşallah tez zamanda tüm hepimizin hasreti sonlansınşifam daha nice 5 li haftaları göreceksin her heyecanı yaşayacaksın..evet yoğunum ama işte olmadığım için daha iyiyim hamd olsun
nurayy ayy ne kadar az kalmışş :18:
günaydın Yeterciğimgünaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm köydeyimmmm erkenden kalktım pc de yok biliyorsunuz yeğenin pc sinden giriyorum keyifler nasılmmış bakalım bu günnn
hayırlı cumalar nuraycığımherkese hayırlı camalar canlaarım nasılsınız bakalım kimseciklerde yok bende bugün kayısı konservesi yapıcamda başlamadan bi bakayım dedim neyse sonra görüşürüz
günaydın Yeterciğimkızkardeşin nasıl daha iyidir inşallah
hayırlı cumalar nuraycığımkayısı konservesi nasıl oluyor :26: kolay gelsin bereketli olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?