Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım evet bugün ancak şimdi açtım pc yi dinleniyorum bol bol yok tatlım zaten hergün içmiyordum o aralar bi kaç kez yarım olarak ve içime çekmeden içmeye çalışmıştımm bebişim için sigaraya hayır

sevindim canım inşallah sağlıklı huzurlu ve bebişli ömür geçirirsiniz

günaydın fıstıklarrrrrr nasılsınız bugün

nurcanla seyhan neden gelmiyor kaç gündür merak etmeye başladım:44:
evet Nurcik Sevo görünmüyolar :26:

Günaydın cicoşlarım

berat kandiliniz kutlu olsun
hayırlı kandiller durummm canımmmm

kandiliniz mübarek olsun ...hepimizin günahları af duaları kabul olsun
ALLAH razı olsun İpekciğim hayırlı kandiller sanada amin canım inşallah

papatyamm komşuna çok üzüldüm yaa başı sağolsun bol sabırlar olsun bu adaşın ve öğretmen olan komşundu demi ayy bu misafirlerin ne kadar düşüncesiz tamam geçenlerde kabul ettin ama tekrar biz geliyoruz demek ne demek valla mesafe koymaya bak yoksa işin zor bacım Rabbime emanetiz tabi ama dinlenmenin gerçekten faydası var

amin adaşım hayırlı kandiller amin inşallah

adaşım sağol canım hem Nurcikten hem Sevo dan haberlerin olmuş Siraç ismi gerçekten hoşmuş

hayırlı kandiller minnakım ayy çok beğendim ben bu mesajı

berat kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Pınarcığımm hayırlı kandiller inşallah dualarda buluşmak üzere

canım inşallah geç olsun güç olmasın diyorum tertemiz çıksın sonuçlar inşallah çok duam var Rabbim sıkıntısızca müjde vermeyi ansip etsin tez zamanda inşallahhh oh tatil hazırlığı hadi bolca sitres at eğlende gel

tatil dönüşü görüşmek üzere kızlar allaha emanet olun by byy....
tamam canım inşallah yolunuz açık olsun eğlenceniz bol olsun

kimsecikler uğramaz oldu,herkes dinlenmeye mi çekildi
ben dinlenmedeyim valla lekem oluyor ya

bak nasıl sevindim yaa cic Elif yeğenimiz bol bereketiyle gelmiş ne güzel ahyırlı olsun içinde huzurla sağlıkla oturmak nasip olsun inşallah

bende kararsızım ya jel kullanıyorum ve kullanacağım için oruç kabul olurmuki :44: bide ben gün içinde sık-sık atıştırıyorum ve bol su içiyorum zorlanırım sanki oruç tutarsam :26: neyse hele o günler gelsin bakalım bi de dr ne diycek

evet canım aç susuz kaldıkça bebeği üzmemek lazım :18:

Sağol canım ALLAH razı olsun....

neyse bende çıkıyorum pınarcım eltimle gezmeye gidicez yürüyüş olsun diye hazırlanayım gelir şmdi sana şimidden hayırlı yolculuklar allaha emanet ol

selam kızlar nasılsınz geçmişe çok bakadım herkesler iyidir inşallahh

papatya o misafirlerin birdaha gelmek isterse açık ve net şekilde rahatsızım misafir ağırlayacak durumda değilim kusura bakmayın de ve ya onlar aramadan sizler bol bol onlara gidin bakalım bidaha geleceklermi sinir olurum öle gelipte yerinden kalkmayan birine sen bu halde iken bide..

eda başınız sağolsun mekanı cennet olsun

turnal erkeklerde bazen dolup taşabiliyolar sonra çok pişman oluyolar ama insan kırılmakta haklı ama sen diyetini sporunu ihaml etme..

pınar iyi yolculuklar benim yerimede denize gir

şifacı 5+5 olmuşsunuz maşallahhh

lara nurcik sevdamce nuray duru ipek minnak çiğdem sizleri de öpüyorum

benim günlerim yoğun geçiyo gelen giden çok oldu 2 günde işyerine gittim 4 saatlik falan yeni muhasebeciye işleri aktarmak için..dün sağlık ocağında,bugün kendi doktorumda yarında başka doktorda randevum var eşim izinli evde bu arada o yüzden de çok gelemiyorum öptüm hepinizi

Sağol canım ALLAH razı olsun....

selammmmm biraz fırsat buldum girdim ama kimseler yok
selam canım ama denk gelememişiz neyse sen tatilde bi güzel sitres at eğlen moral depola pozitif dön inşallah çok çok yakındada tedavin nasip olsun test gününde müjdeli inşallahhhh

Sevomm evet olmuşuz 5+5 demek bayağı yoğunsun bi dinlenemedin demi istediğin gibi neyse sağlığın yerinde olsun yeğenimiz nasıl bu arada nasıl gidiyor eşler izinli olunca pek nefes alınmıyor demi kolay gelsin dr lar sağlık ocakları yoğunluğunda eklenmiş hadi güzel heberlerle dön öptümmm

iyiym canım saol evet bir aydan daha az 26 gün var
ayyy heyecan yaptımmm ayyy çok azalmışş maşallah maşallah topçu yeğenim geliyoooo

şifam daha nice 5 li haftaları göreceksin her heyecanı yaşayacaksın..evet yoğunum ama işte olmadığım için daha iyiyim hamd olsun

nurayy ayy ne kadar az kalmışş :18:

şifam daha nice 5 li haftaları göreceksin her heyecanı yaşayacaksın..evet yoğunum ama işte olmadığım için daha iyiyim hamd olsun

nurayy ayy ne kadar az kalmışş :18:
inşallah canım inşallah tez zamanda tüm hepimizin hasreti sonlansın evet yoğunda olsan evde olmak güzel demi Rabbim daim etsin inşallah

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm köydeyimmmm erkenden kalktım pc de yok biliyorsunuz yeğenin pc sinden giriyorum keyifler nasılmmış bakalım bu günnn

herkese hayırlı camalar canlaarım nasılsınız bakalım kimseciklerde yok bende bugün kayısı konservesi yapıcamda başlamadan bi bakayım dedim neyse sonra görüşürüz

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm köydeyimmmm erkenden kalktım pc de yok biliyorsunuz yeğenin pc sinden giriyorum keyifler nasılmmış bakalım bu günnn
günaydın Yeterciğim kızkardeşin nasıl daha iyidir inşallah

herkese hayırlı camalar canlaarım nasılsınız bakalım kimseciklerde yok bende bugün kayısı konservesi yapıcamda başlamadan bi bakayım dedim neyse sonra görüşürüz
hayırlı cumalar nuraycığım kayısı konservesi nasıl oluyor :26: kolay gelsin bereketli olsun tatlım

günaydın Yeterciğim kızkardeşin nasıl daha iyidir inşallah

hayırlı cumalar nuraycığım kayısı konservesi nasıl oluyor :26: kolay gelsin bereketli olsun tatlım

kompostosu diycektim :26::26: taze kayısılar aldım sonra konserve şişelerine kayısıları 4e bölüp koyuyorum kapaklarını iyice kapatıp büyük bi tencerede şişeleri kaynatıyorum 25 dk sonra altını kapatıptencereden çıkarıyorum sonrada kış için süper bi içecek oluyo vişne yaparmısın bilmem yada melemen aynı o gibi kayısı koyup kaynatıyorsun şişelere ama çok hoş oluyo denemeni tavsiye ederim kışında kapağını açıp blenderden yada mutfak robotundan geçirip ince süzekle süzüp şeker ileve edip afiyetle içiyorum hazır kayısı nektarı gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…