ftsedp yumurta uyarıcı ilaçlar kullanılınca kasıklar ve göğüsler çok etkileniyo
çok şişlik oluyo normaldir
Bana merhaba demeye başladı kırmızılar şekerler hoşgeldi sefa getirdi diyelim napalım şimdi tedavi sürecine girebilirim
Bana merhaba demeye başladı kırmızılar şekerler hoşgeldi sefa getirdi diyelim napalım şimdi tedavi sürecine girebilirim
sunam seni bilerek eklemedik adet tarafına direk hamile listesine alıcaz inş.
:1hug:önmeli değil bitaneeeeem ,dün fazla zamanım yoktu çok uzun yazamamıştım..:1hug:a.s.
listeye eklenmek için adet tarihini yazman lazım canım sunamız zaten
allahın izniyle pazartesi günü büyük bi kutlamayla hamişlerin arasında olucak
boşuna küsmeyin
bilmemeeeem olabilirmi kiiiiiii:kedi:zemuszemusvarsın öyle olsun canıııım bir nazmımımıda mı çekemiyon bee..:dilcikar::dilcikar::asigim:amanın ne çok alıngan olmuşsun sen öyle yoksam hamileliktenmi öyle duygusal ve alıngan olman hee:1hug:
tekrar merhaba o zaman
neler yapıyorsun arkadasım dıger topıkten kımselerı goremıyorum buralarda senın haberın varmı
arnavut guzelı napıyor acaba tup bebek denıyecektı neoldu havberın varmı bıraz cok sordum kusura bakma ama ınsan merak edıyor........
CANIIIIIIIIIIIIIM HOŞGELMİŞSİİİİİİİİİN SENİ TEKRAR GÖRMEK NE GÜZEEEEEEEEEL:1hug::teytey: hatırladım seni varyaaa turkuaz ismindeen..ay canım ınsallah mujdelı haber sendende arnavutguzelındende bır an once gelır merakla beklıyorum.
bende bu ay klomen kullandım dun adet olmam gerekıyordu olmadım bakalım pazartesıyı beklıycem ama heran adet olucam gıbı yani ümitlenmıyorum testde yaptıramıyorum cesaretım yok gıtmeye.
ben geldiimm kedersizimmmmopuyorumnanaktan:asigim:
:Saruboceq:inşallaaaaaaah ipieğim canım beniiiiiim..diğer listelerde hep alışmışım bende adet tarihimi beklemeye düşün artık ban çok tuhaf geliyooo mucize geliyoo hala inanamıyoruum evet tüp bebek yaptırdık amaa sanki öylesineee:sm_confused:bakalım artık ben heralde 9 ay inanmaaaamkaydirigubbakcemile3
bilmemeeeem olabilirmi kiiiiiii:kedi:zemuszemusvarsın öyle olsun canıııım bir nazmımımıda mı çekemiyon bee..:dilcikar::dilcikar::asigim:
CANIIIIIIIIIIIIIM HOŞGELMİŞSİİİİİİİİİN SENİ TEKRAR GÖRMEK NE GÜZEEEEEEEEEL:1hug::teytey: hatırladım seni varyaaa turkuaz ismindeen..
iyim bende iyim çok şükür arkadaşlarımızla gene beraberiz ayrılmadık hiç.onlarında anlattığı gibi tüpçüye gittik ve sonuç bekliyorum allahın izniyle..
sen napıyosun görüşmeyeli?ayrıca büyük geçmiş olsun okuyunca üzüldüm kolay değil.sıkma canını herşey olucağına varır..:1hug:güzel haberler getirmen dileğilee bizee bu topikte uğur getirsiin hepimize inşallaaaah:Saruboceq::lepi::dance:
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım arkadaşım dünya güzelliiiiim..TEŞEKÜREDERİM BİZİMLE OLDUĞUN İÇİN:1hug::asigim: S.S
SEVDAAAAAM ELLERİNE SAĞLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK ÇOK DUYGULANDIM ÇOOOOOOOK HARİKA OLMUUUUUŞ MAŞALLAAAAH..inşallaaah olur rabbim inşallaaaah çok korkmaya başladıııım..bukadar sizide bağladım hepimiz umutla bekliyoruz eşim öyle ailem öylee allah korusuun sonuç dilerim iyi oluur yoksaa....düşünmek bile istemiyoruuuuuuum:1no2: offf geçmiyo günler ben test alıp yapmak istiyoruum herşeye hazırlıklı olayım istiyoruum.çıkar dimi senceeee?????
durum da gelmiiiiiiiiiiş kuzuum canım arkadaşım nasılsııııın hadi az kaldıııı çok aaaaz heycanla bekliyoruz polen tanemiziiii:dance: kimbilir nasıl heycanlısındııııııııır biran önce onu görmek istersiin şimdi azırlıklar planlar başlaar yeni bir hayaaat döngüsüüüü..ÇOK ÖZLEDİM SENİİ İYİKİ GELDİİİİİİİİİİİNbuyrunnnnnnnnn:1hug:
sibeeel canım sen nasılsıın prenses annesiiiiiiiii??nasıl gidiyo cimcimen büyüyo diiimmmiii??
HEPİNİZİ TEK TEK ÖPÜYORUUUUUUUUUUM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İNŞALLAAAAAH..listeler hamile isimlerden dolsun taşsııııııııın:Saruboceq::teytey::teytey::: :
az kaldı suna sabret biraz ve bana kalırsa doktorunun verdiği tarihi bekle test için
tutki daha kanını etkilemedi ama minnoş içerde boşu boşuna üzülüceksin hamileye üzüntü yaramaz biliyosun
canım bı tanem cok sevındım senın adına ınsallah olumlu sonuc alacaksın
tup bebek yontemıyle cocuk sahıbı olarak yanı bu konuda tecrubelı bır anne olarakben kesınlıkle ıdrar testı falan yapma derım ben cunku cıkmaz bosuna hayal kırıklıgı yasama.
kan testı 12 gun verdıler sanırım sanada ben 11 gun yaptırmıstım kan testını daha fazla dayanamaıstım sonuc cıkmıstı.
hadi insallah hep beraber halay cekıcez ayın 13 de
bu arada adet belırtısı gıbı belırtıler yasarsan sakın uzulme cunku cok kasık agrısı olabılıyor ben cok aglamıstım olmadı adet olucam dıe ama su an 3 yasında 1 kızım var.
:1hug::1hug:canııııııım beniiiim can dostum inşallaaah sizide üzmem inşallaaah beklediğiniz sonucu alırııız inşallah ne diyiiiiiim.korkuyorum ama tatlı bir kokrkuuu:asigim:oy sunam gelmiş hoş gelmişşşşş
biz iyiyiz gülüm senden gelecek güzel haberleri bekliyoz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?