Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızzzzz melike o kat kat gıdısını yerim onun beeeee

eviniz hayırlı olsun canımmmm darısı bizim başımızaaa

evet canım bu bebeler daha karnımızda fenalar sevo kızzzz benimkiler bir cilveli nasıl şımarıyolar sesimize görsen babasının öpücüğüne tepki veriyolar bide yabancı bir elede hiçççç tepkileri yok

neyse bacım dinlenin bol bol bizde yemeğimiz pişti karnımızı doyuralım
sağol canım benim senin oğluşlar kıskandı demek benim oğluşta uyandı
tam muhabbete başlamışken gidiyorum istemeyerek
prenslere ve prenseslere iyi bakın.....

görüşürüz canım sizde kendinize iyi bakın

slm kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz ama son günler olduğu için epey bunalıyorum netin başına fazla oturamıyorum daha doğrusu hiçbiyerde çok oturamıyorum karnıma baskı yapıom oğluşta rahatsız olup tekmelemeye başlıyo sizlerde ne var ne yok

kızlar çıktım ben yemeğimizi yiyelim geliriz

bu arada ben 4. öğünümü yiycem

sabah 7 de sütle conflex

9 da kahvaltı

12 de yoğurt

şimdide yemek sizce çokmu

siz bu saatte kahvaltı diyince şaşırıyorummmm

Kuantum İsim Analizi

A: Atılgan-enerjik
B: Ön sezileri kuvvetli
C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç: Zevk sefa düşkünü
D: Üstün güçlere sahip
E: Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F: Uysal, güvenilir
G: İnatçı kişilik, gerginlik
H: Sakin ve durağan
I: Hassas
İ: Kırılgan
J: Kaprisli ve kıskanç
K: Başarılı, unvan sahibi
L: Sanatsal yeteneğe sahip
M: Ticarete yatkınlık
N: Sağduyulu
O: Gizliliği sever
Ö: İçine kapalı
P: Kendinden emin
R: Sert yapıya sahip
S: Hayalperest
Ş: Çok üretken ve güçlü
T: Duygularını zor açabilen
U: Durgun, çok ağır hareket eden
Ü: Başarısı sürekli engellenen
V: Kendi içine dönük, umursamaz
Y: Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşarlar
Z: Bilimsel açıdan, okumayı seven.

kızzzzz melike o kat kat gıdısını yerim onun beeeee

eviniz hayırlı olsun canımmmm darısı bizim başımızaaa

ye teyzesi ye valla nasıl şımarıyor orasını burasını sıkınca öpünce,bide herlaf atana gülüyo,babası bozuluyor büyüyüncede böyle olur diye sanırsam puhaha,

sağol canım amiiin inşallah daha güzelleri sizin olsun rabbim herkesin gönlündekini versin,bekle bakalım belki paşalar da kısmetleriyle gelirler bakmışsın hoop yine taşınmışsın

nuraycım hoşgeldin nasılsın ağırlaştın iyice galiba ,sık sık ılık duş al rahatlarsın

nevomm güle canım dikkat et kendine

nurayım ee az kaldı hiçbiyere sığamazsın şimdi

lara bence gayet güzel yiyosun çok aç bırakmamak lazım vucudu. bende dün ilk defa süt içtiç souk süt okadarda kötü değilmiş artık günde 1 bardak içerim.ben aç duramıyorum sabah uyanınca kahvaltı hazırlanırken ceviz yiyorum sonra kahvaltı sonra meyve sonra yemek sonra yine yemiş yada meyve okadar

hoşbulduk canım evet son 20 sayıyoruz zaten öyle yapıyorum duş iyi geliyo

evet canım geceleri uyuyamıyorum ne tarafa yatarsam sıpacıkta o tarafa geçiyo beni uyutmamak için elinden geleni yapıo son hazırlıklarda bitti gibi yanlız beişiğimiz kaldı onuda beğendik ama almadık henüz annemler alıcaklar çantamda hazır rüyalar görüyorum artık hele dün sabah doğuracağım sandım bi ağrı kıramp geldi allahtan çabuk geçti

S: Hayalperest ,I: Hassas ,R: Sert yapıya sahip ,A: Atılgan-enerjik ,C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan

yani sırac iyimi oluyo kötümü

herkes derken,biz neciyiz hatun hem öyle avaz avaz bağırma minnak uyuyuor hi hi hii çok hassastır kurabiyem heme uyanır bak

yedik geldik bile biz yemeğimizi
sıcaktan çok yiyemiyorum ama öğünümüde asla atlamıyorum napıyım inşallah yetiyodur

normalde bende aç uyanırdım ama bugün hiç iştahım yoktu iğnenin etkismi yoksa sıcaklardanmı bilmiyorum

allahh kız nediyem sana aaaaa ayıp valla kızçeni fındık kurdunu açmı koydun çabık ye çabıkk bekliyom
doyurduk karnımızı geldik teyzesi

beğendiğine sevindimm canım

hayır canım gayet iyi yiyorsun ben yoğurt ve sütü bu aralar çok düzensiz içiyorum zehirklendiğim günden beri süte karşı bir antipatim oldu

minakk hayırlı olsun eviniz güle güle neşe ve huzurla oturun darısı bütün evsizlerin başına

afiyet bal şeker olsun laroşum löp löp et pıt pıt yağ olsun dicem ama tepelersin diye demiyoruuuum puhahahaaa

appeyin söslüm sana aynen öyle fısır fısır konuşuyoruz,bu arada bişey sorucam sirac ismi diziden mi geldi aklınıza zira ben daha önce duymamıştım

nuray artık çok az zamanın kaldı
kolay değil ağırlaştın iyicene ..
bide bu bebelerin işi hiç belli olmaz eli kulağında bugün yarında doğar belki..çantan hazırmı

belkide iğneden olmuştur iştahsızlık canım nurcik bari bol bol ayran iç yiyemediğin zamanlarda hem serinletir canım
bide kalsiyum kasılmalarına faydalı olur eksik bırakma
löp löp et olsunnnnn minnakımmmmm ama tosunlarıma zaten ben onlarla anlaştım 3 er kilo doğacaklarrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…