evet canım bu bebeler daha karnımızda fenalar sevo kızzzz benimkiler bir cilveli nasıl şımarıyolar sesimize görsennevom tamam araştırıcam sanada söylerim bulursam
minnak hayırlı olsun sağlıkcakla mutlulukla oturun inş. darısı biz evsizlerin başına
laram hoşgeldin beğenmene sevindimeee oğluşlar kızların çekim alanına girdiler
kızlar ben aynı pozsyondan yatıp yazdığım
için ağrılarım oldu solumda mola veriyorum yazmaya
sağol canım benim senin oğluşlar kıskandı demek benim oğluşta uyandı
tam muhabbete başlamışken gidiyorum istemeyerek
prenslere ve prenseslere iyi bakın.....
kızzzzz melike o kat kat gıdısını yerim onun beeeee
eviniz hayırlı olsun canımmmm darısı bizim başımızaaa
ye teyzesi ye valla nasıl şımarıyor orasını burasını sıkınca öpünce,bide herlaf atana gülüyo,babası bozuluyor büyüyüncede böyle olur diye sanırsam puhaha,
sağol canım amiiin inşallah daha güzelleri sizin olsun rabbim herkesin gönlündekini versin,bekle bakalım belki paşalar da kısmetleriyle gelirler bakmışsın hoop yine taşınmışsın
nuraycım hoşgeldin nasılsın ağırlaştın iyice galiba ,sık sık ılık duş al rahatlarsın
nevomm güle canım dikkat et kendine
nurayım ee az kaldı hiçbiyere sığamazsın şimdi
lara bence gayet güzel yiyosun çok aç bırakmamak lazım vucudu. bende dün ilk defa süt içtiç souk süt okadarda kötü değilmiş artık günde 1 bardak içerim.ben aç duramıyorum sabah uyanınca kahvaltı hazırlanırken ceviz yiyorum sonra kahvaltı sonra meyve sonra yemek sonra yine yemiş yada meyve okadar
herkes derken,biz neciyiz hatun hem öyle avaz avaz bağırma minnak uyuyuor hi hi hii çok hassastır kurabiyem heme uyanır bak
normalde bende aç uyanırdım ama bugün hiç iştahım yoktu iğnenin etkismi yoksa sıcaklardanmı bilmiyoruminşallaahh canımm o haftalrı görmeyi çok isterim
yaa okuyorum elimde olmadan :26: okuyuncada kötü oluyorum gerçekten
ayy nurcan bu saate kadar nasıl aç kalıyosun ben aç uyanıyorum yarım saatte yemem azım hemen
doyurduk karnımızı geldik teyzesiallahh kız nediyem sana aaaaa ayıp valla kızçeni fındık kurdunu açmı koydun çabık ye çabıkk bekliyom
beğendiğine sevindimm canımiyi olmanıza sevindim canımmm
eşinde çok pişman olmuş yaptığından hemen affetme ama çokta üzme canım
bu ne yaaaaaaaa birsürü alıntı yaptım hiç biri çıkmamışşşş
aklımda kalanları yazayımmmmmm
nevocum gözün aydın canım kızını sağlıkla kucağına rabbim nasip etsin inmşallahhhAHSEN çok güzel bir isim bende duydum biyerde çok beğenmiştim
sevocumm RÜYAN adıysa yaşasın sağlıkla gelsin önce çok güzel isimleriniz kızlarrrr
nurcanımım ELVİNİ DE bir harika ,
bu arada kızlardan bahsettikçe benim oğlanlar coştuuuuuukıskandılar heralde
hayır canım gayet iyi yiyorsun ben yoğurt ve sütü bu aralar çok düzensiz içiyorum zehirklendiğim günden beri süte karşı bir antipatim oldukızlar çıktım ben yemeğimizi yiyelim geliriz
bu arada ben 4. öğünümü yiycem
sabah 7 de sütle conflex
9 da kahvaltı
12 de yoğurt
şimdide yemek sizce çokmu
siz bu saatte kahvaltı diyince şaşırıyorummmm
belkide iğneden olmuştur iştahsızlık canım nurcik bari bol bol ayran iç yiyemediğin zamanlarda hem serinletir canımnormalde bende aç uyanırdım ama bugün hiç iştahım yoktu iğnenin etkismi yoksa sıcaklardanmı bilmiyorum
doyurduk karnımızı geldik teyzesi
beğendiğine sevindimm canım
hayır canım gayet iyi yiyorsun ben yoğurt ve sütü bu aralar çok düzensiz içiyorum zehirklendiğim günden beri süte karşı bir antipatim oldu
minakk hayırlı olsun eviniz güle güle neşe ve huzurla oturun darısı bütün evsizlerin başına
löp löp et olsunnnnn minnakımmmmm ama tosunlarımaafiyet bal şeker olsun laroşum löp löp et pıt pıt yağ olsun dicem ama tepelersin diye demiyoruuuum puhahahaaa
appeyin söslüm sana aynen öyle fısır fısır konuşuyoruz,bu arada bişey sorucam sirac ismi diziden mi geldi aklınıza zira ben daha önce duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?