hoşgeldin yurcanım aipey olsun ikinize dee,elvincik nam nam yaptı kıpraşır şimdi
belkide iğneden olmuştur iştahsızlık canım nurcik bari bol bol ayran iç yiyemediğin zamanlarda hem serinletir canım
bide kalsiyum kasılmalarına faydalı olur eksik bırakma
löp löp et olsunnnnn minnakımmmmm ama tosunlarımazaten ben onlarla anlaştım 3 er kilo doğacaklarrrrrrrrrrrrrr
belkide iğneden olmuştur iştahsızlık canım nurcik bari bol bol ayran iç yiyemediğin zamanlarda hem serinletir canım
bide kalsiyum kasılmalarına faydalı olur eksik bırakma
löp löp et olsunnnnn minnakımmmmm ama tosunlarımazaten ben onlarla anlaştım 3 er kilo doğacaklarrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk canişimm
daha yemekte tepikledi annesini kuzum benim, acıkmış demekki oda
3 kilo demek söz dinleyecekler mi bakalım,aman sağlıklı doğsunlarda kilo önemli değil,bak benim küçük kurbikim buruşuk bişeydi doğduğunda şimdi mis gibi oluyo valla
oyyy yesinler onun tepişlerini küçük keçi:)
nasl merka ediyosunuz dimi nasıl bişey acabe kime benziycek diye ,biz elifle yanyan aynada bakıyoruz birbirimize ama benle pek alakası yok sadece ağız ve çene bana benziyor yoksa renk falan gerisi hep baba,zaten kızınca bana bak hakanın kızı diyorum kıkırdıyor
kızlar ben çıkıyorum kontrolüm ve iğnem var
bu arada neler kulanıyonuz ilaç olarak
ben kan hapı
arada bir vitamin
başka kullandığınız bişey varmı
hayırlı haberlerle gel bacımkızlar ben çıkıyorum kontrolüm ve iğnem var
ben kan hapı
arada bir vitamin
kızlar ben varyaa çok komikim akşam yolculuk var daha valiz hazırlanmadı alınacaklar var ama fatoş hala pc başındaaa
iyi bari kalciyumdan eksik kalmaiçmeye çalışıyorum canım ayran ama bişey itiraf etmeliyimki eskisi kadar dikkat etmiyorum yediklerime:26:
kalsiyum ilacımıda değiştirdi doktor mg daha fazla
heeeeeeeeeee 3 kilo olacaklar teyzesi bende orta yerimde çat diye ayrılırım artık3 kilo demek söz dinleyecekler mi bakalım,aman sağlıklı doğsunlarda kilo önemli değil,bak benim küçük kurbikim buruşuk bişeydi doğduğunda şimdi mis gibi oluyo valla
oyyy yesinler onun tepişlerini küçük keçi:)
nasl merka ediyosunuz dimi nasıl bişey acabe kime benziycek diye ,biz elifle yanyan aynada bakıyoruz birbirimize ama benle pek alakası yok sadece ağız ve çene bana benziyor yoksa renk falan gerisi hep baba,zaten kızınca bana bak hakanın kızı diyorum kıkırdıyor
ben sadece kan hapı canımkızlar ben çıkıyorum kontrolüm ve iğnem var
ben kan hapı
arada bir vitamin
oyyyyyy kuzum benim tatlı bir kızçe olacakkkkkoff hemde nasıl merak ediyoruz dün çok az yüzünü gördük ..yusyuvarlak böyle benimde eşiminde yüzü yuvarlak gerçi eşimlke birbimize benzeriz kuzen olduğumuzdanbizim kızımız ikimizdende alacak herhal
minnak nurcik bana yazmadı magnezyum kramp falanda yok sırf onamı yarıyo
nurcik kalsiyum yazdı ama çok kullanma yoğurt,süt prynir yemeye çalış yemezsen iç dedi
iyi bari kalciyumdan eksik kalma
heeeeeeeeeee 3 kilo olacaklar teyzesi bende orta yerimde çat diye ayrılırım artık
ben sadece kan hapı canım
son kontrolde vitamin istedim doktorum olmaz ben eşime dahi kullandırtmadım dedibiliyorsunuz benim doktorum azıcık kuralcı
oyyyyyy kuzum benim tatlı bir kızçe olacakkkkk
fatoş yolculuk nereye tatilemi gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?