Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurayımmmmmmmmmmm acil doğuma filan gidersen bizlerinde isimlerini söyle canımmm bizede nasip olsun vaktinde gününde inşallaaaaaah

içmeye çalışıyorum canım ayran ama bişey itiraf etmeliyimki eskisi kadar dikkat etmiyorum yediklerime:26:
kalsiyum ilacımıda değiştirdi doktor mg daha fazla

3 kilo demek söz dinleyecekler mi bakalım,aman sağlıklı doğsunlarda kilo önemli değil,bak benim küçük kurbikim buruşuk bişeydi doğduğunda şimdi mis gibi oluyo valla

hoşbulduk canişimm

daha yemekte tepikledi annesini kuzum benim, acıkmış demekki oda

oyyy yesinler onun tepişlerini küçük keçi:)
nasl merka ediyosunuz dimi nasıl bişey acabe kime benziycek diye ,biz elifle yanyan aynada bakıyoruz birbirimize ama benle pek alakası yok sadece ağız ve çene bana benziyor yoksa renk falan gerisi hep baba,zaten kızınca bana bak hakanın kızı diyorum kıkırdıyor

kızlar ben çıkıyorum kontrolüm ve iğnem var

bu arada neler kulanıyonuz ilaç olarak

ben kan hapı
arada bir vitamin

başka kullandığınız bişey varmı

off hemde nasıl merak ediyoruz dün çok az yüzünü gördük ..yusyuvarlak böyle benimde eşiminde yüzü yuvarlak gerçi eşimlke birbimize benzeriz kuzen olduğumuzdan bizim kızımız ikimizdende alacak herhal

aaaa yurcik siz toceyle kuzen misiniz bilmiyordum

sevocum magnezyum kullan son aylerda bacak krampları olabiliyor,ki benim sol dizimin üstünde his kaybı hala duruyor doğumdan kalma..

ben kan hapı
arada bir vitamin

hayırlı haberlerle gel bacım

saydıklarını bende kullanıyorum ama ekstradan kalsiyum ve magnezyum ilacı da kullanıyorum sana yazmadımı doktor

Son düzenleme:
kızlar ben varyaa çok komikim akşam yolculuk var daha valiz hazırlanmadı alınacaklar var ama fatoş hala pc başındaaa

minnak nurcik bana yazmadı magnezyum kramp falanda yok sırf onamı yarıyo
nurcik kalsiyum yazdı ama çok kullanma yoğurt,süt prynir yemeye çalış yemezsen iç dedi

sıcaklandım ,bunaldım y,ne duşa girecem kızlar görüşürüz
fatoş sanada iyi gezmeler ,iyi tatiler canım ..keyfini çıkar

içmeye çalışıyorum canım ayran ama bişey itiraf etmeliyimki eskisi kadar dikkat etmiyorum yediklerime:26:
kalsiyum ilacımıda değiştirdi doktor mg daha fazla
iyi bari kalciyumdan eksik kalma
heeeeeeeeeee 3 kilo olacaklar teyzesi bende orta yerimde çat diye ayrılırım artık

ben kan hapı
arada bir vitamin

ben sadece kan hapı canım
son kontrolde vitamin istedim doktorum olmaz ben eşime dahi kullandırtmadım dedi biliyorsunuz benim doktorum azıcık kuralcı
oyyyyyy kuzum benim tatlı bir kızçe olacakkkkk

minnak nurcik bana yazmadı magnezyum kramp falanda yok sırf onamı yarıyo
nurcik kalsiyum yazdı ama çok kullanma yoğurt,süt prynir yemeye çalış yemezsen iç dedi

hımm anladım canım .aslında doktorun söylediğini yapsak daha iyi ama işte dikkat edemiyoruz ilaç daha rahat geliyor

valla ben 2 buçuğa razıyım yeterki sağlıklı doğsun bebişimm gerçi 3 _3 buçuk doğsa çok mutlu olurumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…