Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ivet ivett tatilee gidiyoruzzz yuppiii

şaka biryanada inşallahh saglıcakla dönmek nasip olurrrr korkmuyoo deilimm RABBİM korktuklarımızla sınamasın inşallah:18::18::18::18::18:

dikkat edersen hiç bişi olmaz ..ben yüzdüm bile kasılmalarım bu yüzdenmi oldu bilmiyorum ama

valla ben 2 buçuğa razıyım yeterki sağlıklı doğsun bebişimm gerçi 3 _3 buçuk doğsa çok mutlu olurumda
o zaman sen 4 kiloyu baz alacan nurcan beynini alıştır şimdiden
ivet ivett tatilee gidiyoruzzz yuppiii

şaka biryanada inşallahh saglıcakla dönmek nasip olurrrr korkmuyoo deilimm RABBİM korktuklarımızla sınamasın inşallah:18::18::18::18::18:
hayırla git gel canım fildir fildir gezme kendini yorma dinlenme tatili olsun bu seferki

ben daha 1 kerecik denize gittim 10 dk girip geldim korkumdan

nurayımmmmmmmmmmm acil doğuma filan gidersen bizlerinde isimlerini söyle canımmm bizede nasip olsun vaktinde gününde inşallaaaaaah

inşallah canım inan hepiniz aklımdasınız rabbim cümlesiyle bizlerede hayırlı doğumlar naisp etsin olmayana da tatdırsın bu duyguyu kurban olduğum rabbim dualarımızı boş çevirmesin

nuray artık çok az zamanın kaldı
kolay değil ağırlaştın iyicene ..
bide bu bebelerin işi hiç belli olmaz eli kulağında bugün yarında doğar belki..çantan hazırmı

hazırladım canım evet artık her an bekle diyorlar zaten hayırlısı olsun

geçmişi okudum ama aklımda kalanları yazayımm

Nevom canım cinsiyet belli olduğu gibi ismi de hazır maşallah Ahsen yeğenimize öptüm bebişleri ve seni

hemşomm ohh iyi olun her daim evine de geçmişsin gel keyfim gel öptüm sizi kocamannn

adaşımm tatilin keyifle geçsin dikkatli olduğun sürece korkma Rabbimin izniyle her şey yolunda gidecek

Sevom tatlım yatıyorsun bol bol dinlen canım bebişin vaktinde gelecek kucağına inşallah veee isim arayışındasın Rüya nın yanına Serra ismini öneriyorum ( Hz. İbrahim in eşinin ismi ) öptüm kocamann

Nurayy tatlım çanta da hazır ohh gelsin vaktinde sıkıntısızca kucağına topçu yeğenim inşallah

Sedefomm tatlım hayırdır inşallah adetin neden farklı acaba çok geçmiş olsun hadi bidahaki kan sonucunu çok merak ediyorumm

Durumm ceee deyip kaçmış

Kedersizim tatlım ohh daha iyisin sesini de duydum içim rahatladı bol bol konuşalımm inşallah öptüm sizi

Melike uğramışş kız huyu güzel olsun inşallah ağzı burnu benzemiş azcık almış senden de hem nasıl bereketli geldi Elif yeğenimiz maşallah ev sahibi yaptı sizi tatlı telaş hazırlıklar var demi bayrama taşınıyorsun ağız tadıyla sağlıkla oturun inşallah ordada kardeş gelsin cici kızına inşallah

turnal cığım öptüm seni

asi38 nerelerde ulaşılamıyorsun hayırdır merakta bıraktın bizleri inşallah herşey yolundadır bi ara ceee de ama emi

bebekdlsi Pınar ımız tatili keyifle devam ediyordur inşallah

Yeter ciğim öptüm kocamannnn

ayy aklıma gelmeyen unuttuğum varsa kusuruma bakmayın öpüldünüz hepiniz sağlıcakla kalın Rabbime emanet olun keyfimiz daim olsun inşallah

günaydın kızlar bugün canım sıkkın bana akıl verin ne yaptıysam eşime sigarayı ne azalttırabiliyorum nede bıraktırabiliyorum kabusum oldu sigara sabah sabah aglıyorum öldürecek bu sigara çocuk isterken bu yaşta dul kalacam bıktım artık derdimede kalamıyorum ne kaderim varmış

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrr

caım benim kız kardeşim ve eşleride içiyorrrr malaesef ne söylesek olmuyor bunu istemeleri gerekiyorrrr

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrr

caım benim kız kardeşim ve eşleride içiyorrrr malaesef ne söylesek olmuyor bunu istemeleri gerekiyorrrr

öylede yetercim benim eşim böbrek nakli oldu bırakmazsa önce diyaliz sonra ölüm nasıl dayanırım bu acıya bunu bilmek bile beni bitiriyo

canım sen elinden geleni yapıyorsundur eminim ama bunu senin eşinin istemesi lazım zorlayarak bırakılmıyor maalesef bu illet sigarada ha deyince bırakılmıyorki canım sen sabırlı ol yapacak hiç bişeyin yok bu konuda

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım
turnal eşin kendi istemedi sürece çok zor bırakır siğara öle illet bişi ki allah yardımcın olsun

selam kızlar nasılsınız

turnal eşi isteyip bırakamaz durumda olsa idi bir kitap önerirdim ama sanırım kendisi severek içiyo

şifam serra da güzel isimmiş

selam kızlar nasılsınız

turnal eşi isteyip bırakamaz durumda olsa idi bir kitap önerirdim ama sanırım kendisi severek içiyo

şifam serra da güzel isimmiş

a.selam canım nasılsın ..gördünmü kızını nasıldı keyfi nasıl cimcimenin

turnal yanımdaydı şimdi gitti azcık dertleştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…