ivet ivett tatilee gidiyoruzzz yuppiii
şaka biryanada inşallahh saglıcakla dönmek nasip olurrrr korkmuyoo deilimm RABBİM korktuklarımızla sınamasın inşallah:18::18::18::18::18:
sıcaklandım ,bunaldım y,ne duşa girecem kızlar görüşürüz
fatoş sanada iyi gezmeler ,iyi tatiler canım ..keyfini çıkar
o zaman sen 4 kiloyu baz alacan nurcan beynini alıştır şimdidenvalla ben 2 buçuğa razıyım yeterki sağlıklı doğsun bebişimm gerçi 3 _3 buçuk doğsa çok mutlu olurumda
hayırla git gel canım fildir fildir gezme kendini yorma dinlenme tatili olsun bu seferkiivet ivett tatilee gidiyoruzzz yuppiii
şaka biryanada inşallahh saglıcakla dönmek nasip olurrrr korkmuyoo deilimm RABBİM korktuklarımızla sınamasın inşallah:18::18::18::18::18:
dikkat edersen hiç bişi olmaz ..ben yüzdüm bile kasılmalarım bu yüzdenmi oldu bilmiyorum ama
nurayımmmmmmmmmmm acil doğuma filan gidersen bizlerinde isimlerini söyle canımmm bizede nasip olsun vaktinde gününde inşallaaaaaah
nuray artık çok az zamanın kaldı
kolay değil ağırlaştın iyicene ..
bide bu bebelerin işi hiç belli olmaz eli kulağında bugün yarında doğar belki..çantan hazırmı
günaydın kızlar bugün canım sıkkın bana akıl verin ne yaptıysam eşime sigarayı ne azalttırabiliyorum nede bıraktırabiliyorum kabusum oldu sigara sabah sabah aglıyorum öldürecek bu sigara çocuk isterken bu yaşta dul kalacam bıktım artık derdimede kalamıyorum ne kaderim varmış
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrr
caım benim kız kardeşim ve eşleride içiyorrrr malaesef ne söylesek olmuyor bunu istemeleri gerekiyorrrr
günaydın kızlar bugün canım sıkkın bana akıl verin ne yaptıysam eşime sigarayı ne azalttırabiliyorum nede bıraktırabiliyorum kabusum oldu sigara sabah sabah aglıyorum öldürecek bu sigara çocuk isterken bu yaşta dul kalacam bıktım artık derdimede kalamıyorum ne kaderim varmış
öylede yetercim benim eşim böbrek nakli oldu bırakmazsa önce diyaliz sonra ölüm nasıl dayanırım bu acıya bunu bilmek bile beni bitiriyo
selam kızlar nasılsınız
turnal eşi isteyip bırakamaz durumda olsa idi bir kitap önerirdim ama sanırım kendisi severek içiyo
şifam serra da güzel isimmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?